hiç geç değil çoçukolmaan başla çalışaya çalışıyormusun çalışmıyorsan oooo akşama kadar senindir
bende ççuklardan fırsat bulukça çalışıyorum dgs önceliğim
haftada 1,5 ünite çalışıyorum bol bol soru çöüyorum ama günüm günüme tutmuyor misafir geldiği gün o gün çalışamıyorum
çoçuklar hasta olduğunda hiç çalışamıyorum stres oluyor bu aralar hedefime ulaşamıyorum buda bana sinir yapıyor ...stres dorukta hem başarmak istiyorum hem çoçuklar arada kaldım
oo maşallah valla bende çocuk yok ama öğlen uyandığımdan sanırm günüm bereketsiz geçiyor:)) ama tabiki çalşmaya vakitm kalıyor. birde misafirimda çok oluyor benm hem hayır da diyemiyorumm öyle böyle günler aşırı çabuk geçiyor yahuu !! ama sizleri okudukça gaza geliyorumm inşallah bende daha bir hevesle başlayacağımm
oo maşallah valla bende çocuk yok ama öğlen uyandığımdan sanırm günüm bereketsiz geçiyor:)) ama tabiki çalşmaya vakitm kalıyor. birde misafirimda çok oluyor benm hem hayır da diyemiyorumm öyle böyle günler aşırı çabuk geçiyor yahuu !! ama sizleri okudukça gaza geliyorumm inşallah bende daha bir hevesle başlayacağımm
Bugün işe giderken coğrafya kitabımdan 2 sayfa yırttım. Reyonda canımın sıkılacağını biliyordum çünkü.
İyi de yapmışım. Canım sıkıldıkça açıp okudum, ezber yaptım. Sonuç: enerji kaynaklarının yani linyit, taş kömürü, doğalgaz, petrol ve jeotermal kaynakların çıkarıldığı ve işlendiği yerleri ezberleyiverdim.
Yarın da dağları, ovaları, platoları vs. not aldığım çalışma kağıdımı yanıma alacağım.
en iyi çalışma gözün işte aklın kpss de olmuş
benimde günlerim çok dolu gçiyor ama ders çalışarak değil ....zaman ne kadar çabuk geççiyor ....ben daha yerindeyim.....rabbimden kolaylık diliyorum ....
zaman geçtikçe ders çalışmadıkça umutsuzluk...
parargaf sorularını çok önem vermeme rağmen yanlışım çok oluyor acabne yapmam gerekir bunu nasıl haledeceğim halledemessem dgs masal olacak
Canım benim Türkçem iyidir ama ben paragraf sorularını garantiye almak için ilerleyen günlerde 1 haftalık bir kampa sokacağım kendimi.
1 hafta içerisinde çok sayıda paragraf çözeceğim.İstersen beraber yapalım bunu.
iyi aslında ama bebiş in gazı çok kampa başlamadan sona erer ben o uyudukça yapıyorum yani zaman fazla değil ...ama katılırım .. 1 hafta parargaf çözelim
kız rabbim sanada versin canım hayırlı olandan şöyle pamuk gibi koca pamuk gibide evlat inşallah
Merhabaaa :)
Bu yıl AÖF İlahiyat 2.sınıfım ve hazıran da ki finalleri atlatabilirsem DGS ve sonrasında KPSS düşünüyorum :)
Beni de listeye ekleyebilir misniz :)
Belki ismimi gördükçe hevesim artar :)
Siz maşallah çalışmaya başlamışsınız ben daha kitap açmadım yaa
gerçi finalleri atlatmadan dgs ye calışamam vaktimde yok maalesef
ama kitaplarımı aldım :)
İhtiyac yayınlarının 3 lü setini aldım begendim de yani inşallah işe yarar :)
herkese başarılaaarr
hoşgeldin canım. İhtiyaç yayınları güzeldir, memnun kalırsın mutlaka.
Bu arada, çalışmaya hemen başlamanı tavsiye ederim. Zira, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. :)
diploma notumu yüksek tut canım sana dgsde ek puan getirir dersi hallet ardından suınavın ertesi gün dgsye bakarsın sözelden çalıman lazzm ihtiyaç çok ii yargı,yediiklim,beyazkalem iyi zamanın az çok çalışman lazım zaman sınırı çok etkiliyor dgsde birde ramazan orucu üstüne ösym heycanı bunları yenebilmek önemli sözel mantığı asla atlama yapabilirsen sayısal mantığıda hallet ......kolay gelsin finalleriniz nezamanMerhabaaa :)
Bu yıl AÖF İlahiyat 2.sınıfım ve hazıran da ki finalleri atlatabilirsem DGS ve sonrasında KPSS düşünüyorum :)
Beni de listeye ekleyebilir misniz :)
Belki ismimi gördükçe hevesim artar :)
Siz maşallah çalışmaya başlamışsınız ben daha kitap açmadım yaa
gerçi finalleri atlatmadan dgs ye calışamam vaktimde yok maalesef
ama kitaplarımı aldım :)
İhtiyac yayınlarının 3 lü setini aldım begendim de yani inşallah işe yarar :)
herkese başarılaaarr
diploma notumu yüksek tut canım sana dgsde ek puan getirir dersi hallet ardından suınavın ertesi gün dgsye bakarsın sözelden çalıman lazzm ihtiyaç çok ii yargı,yediiklim,beyazkalem iyi zamanın az çok çalışman lazım zaman sınırı çok etkiliyor dgsde birde ramazan orucu üstüne ösym heycanı bunları yenebilmek önemli sözel mantığı asla atlama yapabilirsen sayısal mantığıda hallet ......kolay gelsin finalleriniz nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?