2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

İnşallah başarırsın canım. Seni takdir ediyorum :))

Ben de geç kalkıyorum ve günüm bereketsiz geçiyor.
Erken kalkmaya alışmam lazım ya. Çok zor geliyor. Napıcam bilmiyorum.

Dün 4 coğrafi bölgeye çalıştım. 50ye yakın soru çözmüşümdür. 3 bölgem kaldı, onları da bugün halledicem.
Sonra elimdeki soruları / soru bankalarını bitirmeye çalışacağım. Coğrafya bitti bitecek yani

maşalla uyu tadını çıkar sonra ele geçmiyor

Bugün işe giderken coğrafya kitabımdan 2 sayfa yırttım. Reyonda canımın sıkılacağını biliyordum çünkü.
İyi de yapmışım. Canım sıkıldıkça açıp okudum, ezber yaptım. Sonuç: enerji kaynaklarının yani linyit, taş kömürü, doğalgaz, petrol ve jeotermal kaynakların çıkarıldığı ve işlendiği yerleri ezberleyiverdim.

Yarın da dağları, ovaları, platoları vs. not aldığım çalışma kağıdımı yanıma alacağım.

en iyi çalışma gözün işte aklın kpss de olmuş
benimde günlerim çok dolu gçiyor ama ders çalışarak değil ....zaman ne kadar çabuk geççiyor ....ben daha yerindeyim.....rabbimden kolaylık diliyorum ....
zaman geçtikçe ders çalışmadıkça umutsuzluk...

Ben de yerinde sayanlardanım.
Rabbim azim ve kolaylık versin.:26:

Bugün yine iş günü

Yanıma ezberlemek için çalışma kağıdı aldım. Geçen hafta baya ezberlemişim, kendimi tebrik ettim.

Bu arada kızlar, ben coğrafya konularımı bitirdim. Bundan sonra bol tekrar, bol soru...

parargaf sorularını çok önem vermeme rağmen yanlışım çok oluyor acabne yapmam gerekir bunu nasıl haledeceğim halledemessem dgs masal olacak

parargaf sorularını çok önem vermeme rağmen yanlışım çok oluyor acabne yapmam gerekir bunu nasıl haledeceğim halledemessem dgs masal olacak

Canım benim Türkçem iyidir ama ben paragraf sorularını garantiye almak için ilerleyen günlerde 1 haftalık bir kampa sokacağım kendimi.
1 hafta içerisinde çok sayıda paragraf çözeceğim.İstersen beraber yapalım bunu.

Bugün işyerinde sanayi tesislerinden biraz ezberlemeye çalıştım.
Cam, seramik, halı-kilim vs.

iyi aslında ama bebiş in gazı çok kampa başlamadan sona erer ben o uyudukça yapıyorum yani zaman fazla değil ...ama katılırım .. 1 hafta parargaf çözelim

kız rabbim sanada versin canım hayırlı olandan şöyle pamuk gibi koca pamuk gibide evlat inşallah

Merhabaaa :)

Bu yıl AÖF İlahiyat 2.sınıfım ve hazıran da ki finalleri atlatabilirsem DGS ve sonrasında KPSS düşünüyorum :)
Beni de listeye ekleyebilir misniz :)
Belki ismimi gördükçe hevesim artar :)
Siz maşallah çalışmaya başlamışsınız ben daha kitap açmadım yaa
gerçi finalleri atlatmadan dgs ye calışamam vaktimde yok maalesef

ama kitaplarımı aldım :)
İhtiyac yayınlarının 3 lü setini aldım begendim de yani inşallah işe yarar :)
herkese başarılaaarr

hoşgeldin canım. İhtiyaç yayınları güzeldir, memnun kalırsın mutlaka.
Bu arada, çalışmaya hemen başlamanı tavsiye ederim. Zira, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. :)

hoşgeldin canım. İhtiyaç yayınları güzeldir, memnun kalırsın mutlaka.
Bu arada, çalışmaya hemen başlamanı tavsiye ederim. Zira, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. :)

İnşallah memnun kalırım :)
Evet ya zaman çabuk geçiyor ama şuan finallere hazırlanma derdine düştüm anca finallerden sonra DGS ye gömülürüm
Bu arada Mardin de yaşıyorum ve Dgs ile ilitam İlahiyat istiyorum :)

Sen Dgs ye bayadır hazırlanıyorsun sanırım hangi kaynakları tercih ediyorsun?

diploma notumu yüksek tut canım sana dgsde ek puan getirir dersi hallet ardından suınavın ertesi gün dgsye bakarsın sözelden çalıman lazzm ihtiyaç çok ii yargı,yediiklim,beyazkalem iyi zamanın az çok çalışman lazım zaman sınırı çok etkiliyor dgsde birde ramazan orucu üstüne ösym heycanı bunları yenebilmek önemli sözel mantığı asla atlama yapabilirsen sayısal mantığıda hallet ......kolay gelsin finalleriniz nezaman

Okul ortalamam şuan fena deil bu son sınavlarla birlikte az daha yükseltmek istiyorum dgs de ek puan getirdigini bilmiyordum...

zaten öyle yapcam Finaller 7 -8 haziran inşallah 9 hazirandan 19 temmuza kadar DGS ile ugraşıcam...tavsiyeleriniz için çoook çoook teşekkür ederim
Ben ilitam ile İlahıyat istiyorumda bu geçişlerden sonra 3 yıl mı okunuyor ?
Gecen bi arkadaş bi yıl hazırlık sonra 3 ve 4.sınıflar dedi bilginiz var mı ?

hayır canım açıkögretim ilahiyat 2 yıl okuduktan sonra ilitam istiyorsan 3.sınıftan devam edeceksin arapça ögretmenliği örgün veya arapça dil edebiyat bölümünde 1 yıl fazladan okuyorsun ilitamda yok

dgs geçmiş soruları ales soruları mutlaka çöz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…