Merhaba hanımlar.
Bende dgs ye hazırlanmayı düşünüyorum ama biraz kararsız kalmış durumdayım.
Yapabilir miyim diye aklımı kurcalıyor açıkcası.
Vakit kaybı olsun istemiyorum benim için.
Sizler nasıl karar verdiniz?
2 ünite çlışmama rağmen kpss deneme sınavı çözdüm üzerine kaç puan eklerim diye ve soru kalıplarını görme açısından çok düşük puanım
dün teml kvramlar bitti 50 mat sorusu çözdüm
düzenimi tam otuturamadım yeni hayat biraz zor geliyor zaman açısından kaplumbağ hızındayım
Çalışıyorum hanımlar.
Evliyim, evin sorumlulukları vs bahane aslında.
Oturup karar veremiyorum ne istediğime
Canım çocuklu halinle bu kadar çalışma yapman bile çok iyi bir şey.
Tebrik ederim.
Çok azimlisin, inşallah gönlündekini başarırsın.
amin canım hepimize senin çalışmaların nasıl gidiyor..... ben hastayım iki günlük iyleşme iznindeyim....
Çalışıyorum hanımlar.
Evliyim, evin sorumlulukları vs bahane aslında.
Oturup karar veremiyorum ne istediğime
amin canım hepimize senin çalışmaların nasıl gidiyor..... ben hastayım iki günlük iyleşme iznindeyim....
Sen bir yerde çalışıyor muydun gogostar?
hayır çalışmıyorum evdeyim izin demek istediğim ders çalışmayacağım
dgs kaç soru
sınav kaçç dakika
bu arada ben hiç ders çalışamadım en son yazdığımdan beri........sürekli ev işi çoçuklar ve gelen misafirlerle uğraşıyorum ..hayırlısı bakalım
Bayanlarr. Bende hem dgs hem kpss ye girecegim. Evliyim 8.ayin icindeyim:) acaba gec mi kaldm. Az uz calsmaya test cozmeye calsiyorm ama basarabilir miyim diye tedirginim. Hele de topigin ne zaman avildgna baknca ben baya gec kalmism ama. Hem evde duzen oturtmya calsiyorum hem calismalarma. Siz kacta basliyorsunuz nasil yapiyorsunuzz.. yardm edersnz cok sevinirmm :)
Bayanlarr. Bende hem dgs hem kpss ye girecegim. Evliyim 8.ayin icindeyim:) acaba gec mi kaldm. Az uz calsmaya test cozmeye calsiyorm ama basarabilir miyim diye tedirginim. Hele de topigin ne zaman avildgna baknca ben baya gec kalmism ama. Hem evde duzen oturtmya calsiyorum hem calismalarma. Siz kacta basliyorsunuz nasil yapiyorsunuzz.. yardm edersnz cok sevinirmm :)
hiç geç değil çoçukolmaan başla çalışaya çalışıyormusun çalışmıyorsan oooo akşama kadar senindir
bende ççuklardan fırsat bulukça çalışıyorum dgs önceliğim
haftada 1,5 ünite çalışıyorum bol bol soru çöüyorum ama günüm günüme tutmuyor misafir geldiği gün o gün çalışamıyorum
çoçuklar hasta olduğunda hiç çalışamıyorum stres oluyor bu aralar hedefime ulaşamıyorum buda bana sinir yapıyor ...stres dorukta hem başarmak istiyorum hem çoçuklar arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?