2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

eminim arkadaşın yanlış bilgilendirmiş

eminim arkadaşın yanlış bilgilendirmiş

Yok ilitam istiyorum...evliyim ve örgün benim için çok zor olur fazladan bir yılsa çok çok zor olur :))
dgs geçmiş soruları ve hazırlık kitaplarım hepsi hazır benim finalleri atlatıp onlara kavuşmamı bekliyorlar...

sen hangi bölümü bitrdin ve dgs ile ne istiyrsun merak ettim de..

yardınların çook teşekkür ederim

merhaba bayanlar dün deneme sınavı yaptım kendime istediğim gibi geçmedi dgs yalan oldu bnim için...
zaten gün içinde yetişemiyorum ders çalışömaya buraya girmeyeceğim.....hayırlısı sizlere başarılar ...

Merhaba:)
Ders çalışmaya yetişemiyorum demişsin ama ben çalışmaya başlamadım bileee
bence bu kadar cabuk pes etme ya sonuçta nasip oldu mu kitap açmadan kazananları biliyorum...şansını denemekten zarar gelmez bencee

Tabi yine de sen daha iyi bilirsin hakkında hayırlısı olsun

sağol canım önerin için ama çok denedim olmadı bir anlık değil kararım....sana bol puanlar versin canım inşallah aklımdasın.. benim özel sebeblerden dolayı çalışamıyorum

sağol canım önerin için ama çok denedim olmadı bir anlık değil kararım....sana bol puanlar versin canım inşallah aklımdasın.. benim özel sebeblerden dolayı çalışamıyorum

teşekkür ederim cok saol
hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Öyle deme canım. Ben senin yapacağına inanıyorum.

selam arkadaslar ben de yeni üye oldum ben de hazırlanıyorum kpps ama dgs girip girmeme konusunda kararsızım bilmiyorum bu sıra ders calışamıyor zaten ne yapacam bilmiyorum arkadaşlar offff

Merhabaaaa DGS ye sayılı günler kala kimse yok mu sınava hazırlanan merak ettimmm

Hımm, olsun bosver :))
Bebıs beklıyoruz herhslde

Evet hayırlısı inşallah müjdemi uzun bi süre sonra aldım şimdi bunun keyfini çıkarıyorum :))

Bugnde elime ihtiyac konu anlatım kitabını aldım...türkçeden biraz yaptım hadi bakalım ne yapsam kardır :)

İnşallah saglıkla, huzurla, mutlulukla ve şansla gelır bebısın :))

Iyı yapmıssın. Ne cozersen kardır. Ben de dun aksam türkçe denemesı yapayım dedım. 80 soru cozdum. Sonra bır baktım kı, 2 saatte cozmusum.
Cok yavaşım, türkçe de hızlıyımdım aslında ama çözmeye çözmeye yavaslamısım. Bugun de cevaplarını kontrol ettım. Baya da yanlıs cıktı mı.. al bır de burdan yak

Moralım bozuldu ama neyse dedım ve dgs de cıkmıs matematık sorularına basladım. Mola yaptım su an :))
Oruc da basa vurdu.

amiiinnnn inşallaaah yaaa
ben biraz konu anlatımlara bakıyımda son 5 gün falan deneme çözerim habire artık oldugu kadar yaa :))

dinlene dinlene çalış yaa rabbim inşallah bu ayın orucun hürmetine kolaylık verir bizee

Amın amın. Sen konu calıs tabı canım, o da bır calısmadır sonucta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…