2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Kızlar çok fazla mesaj var okuyamadım:/

Dgs için hangi kaynakları kullanıyosunuz 2015 dgsye giricem 😳

Kızlar çok fazla mesaj var okuyamadım:/

Dgs için hangi kaynakları kullanıyosunuz 2015 dgsye giricem 😳

Merhaba kurabıye,
Acıkcası ben cok fazla kaynak kullanmadım. (genel olarak yanı). Tasarı yayınlarını kullanıyorum su an.Ama ımkanım olsaydı ıntıbak, pegem, ıhtıyac vs. Hepsıne bakardım.

Bugün 150 ye yakın çıkmış matematık sorularından cozdum.

Oncekı senelerde çıkmış soruların az bır.kısmını cozmustum. Bu soruların stratejısı cok farklı, bunu farketmıs oldum.

Son düzenleme:
Merhaba kurabıye,
Acıkcası ben cok fazla kaynak kullanmadım. (genel olarak yanı). Tasarı yayınlarını kullanıyorum su an.Ama ımkanım olsaydı ıntıbak, pegem, ıhtıyac vs. Hepsıne bakardım.

Merhabaaa:)

Ben yargı konu anlatımlı aldım. Tasarı yaprak test bi de tasarı konu bankası. Nasıl netlerin? Daha hiç başlamadım ben. Matematiğim berbat. 10 soru anca bu arada dgs dimi?

Merhaba...
Dün hamileliğimn saglıksız oldugunu ve gelişmedigini ögrendim zaten yarın test sonucuna göre igne ya da ilaçla düşürülecek...
Bu strest herşeyi bırakıp umursamamak istedim DGS falan girmekten de vazgeçmiştim...

ama bugün biraz daha iyiyim ve tam tersi kafamı dagıtmak kendimi toparlamak için sanırım derslere asılmalıyım kaldı 18 gün ve tek istedgim şimdi ders çalışmak...
Alla hepimzin yardımcısı olsun

Canım benım, cok gecmıs olsun. Bunu soylemek cok guc ama her serde bır hayır vardır derler. Cok dogru bır karar almıssın, derslere asılmakla. En azından kafanı baska seylerle mesgul etmıs olursun.

Ben yargı konu anlatımlı aldım. Tasarı yaprak test bi de tasarı konu bankası. Nasıl netlerin? Daha hiç başlamadım ben. Matematiğim berbat. 10 soru anca bu arada dgs dimi?

Ben de cok ıyı degılım ya :)
Kpss oncelıgım oldu, bu yuzden dgs agırlıklı calısamadım. Nerdeyse 2 aylık bır zamanımı cografyaya ayırdım. Dgs ıcın cok soru cozmek gerekıyor. Pratık lazım. Ben de o pratıgı daha kapamadım.
Onunde 1 sene gıbı uzun bır sure var. Hangı kaynaktan calısırsan calıs sımdılık. Konuları bıtırınce hızlanmaya bakarsın. Ve dgs / ales sorularını cozersın.

Canım benım, cok gecmıs olsun. Bunu soylemek cok guc ama her serde bır hayır vardır derler. Cok dogru bır karar almıssın, derslere asılmakla. En azından kafanı baska seylerle mesgul etmıs olursun.

teşekkür ederim nazcım evet herşeyde bi hayır vardır inşallah rabbim mükfatımıda çok verir...
bende öyle düşünüyorum şu yarını da bi atlatsam kafamı derslerle doldurup başka bşey düşünmek istemiyorum

Senin su dolu mesaj kutun beni kalpten götürcek artik

İnşallah canım. Mutlaka her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.

Bugün de 90a yakın çıkmış matematik sorularından cozdum. Orucluyken ders çalışmak çok zormuş. Saat 5ten sonra basım cok agrımaya basladı. Hala da hafıf bır ağrı hissediyorum.

Son düzenleme:
merhabalar,bende dgs ye giricem bu yıl,sosyal hizmetler 4 yıllık açıktan tamamlamak istiyorum acaba önceki yıllardan geçiş yapmış olan birisi var mı ???

Herkeze selammm sinava 11 gun kala netler nasil bende moda alaninda gecis yapacagim ☺

Neden acaba? Bır de denemelerı kendın mı yapıyorsun?

Nedenini bilmiyorum ama ilk denememi kasimda oldum o zamandan beri.hic bu kadar kotu turkce neti cikartmamistim denemelrride dershanede oluyorum sinavdan 1 gun onceye kadar her gun deneme devam edicek bende girmeye insallah. Siz?

Nedenini bilmiyorum ama ilk denememi kasimda oldum o zamandan beri.hic bu kadar kotu turkce neti cikartmamistim denemelrride dershanede oluyorum sinavdan 1 gun onceye kadar her gun deneme devam edicek bende girmeye insallah. Siz?

Soru cozuyorum ama hıc deneme yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…