• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Merhaba hanımlar.
Bende dgs ye hazırlanmayı düşünüyorum ama biraz kararsız kalmış durumdayım.
Yapabilir miyim diye aklımı kurcalıyor açıkcası.
Vakit kaybı olsun istemiyorum benim için.
Sizler nasıl karar verdiniz?

bence gir vakit kaybı diyorsun çalışıyormusun bekamısın annemisin ömründe 4 ay ders çalışmak zaman kaybı değil tabi tam durumunu bilmiyorum

2 ünite çlışmama rağmen kpss deneme sınavı çözdüm üzerine kaç puan eklerim diye ve soru kalıplarını görme açısından çok düşük puanım
dün teml kvramlar bitti 50 mat sorusu çözdüm
düzenimi tam otuturamadım yeni hayat biraz zor geliyor zaman açısından kaplumbağ hızındayım

2 ünite çlışmama rağmen kpss deneme sınavı çözdüm üzerine kaç puan eklerim diye ve soru kalıplarını görme açısından çok düşük puanım
dün teml kvramlar bitti 50 mat sorusu çözdüm
düzenimi tam otuturamadım yeni hayat biraz zor geliyor zaman açısından kaplumbağ hızındayım

Canım çocuklu halinle bu kadar çalışma yapman bile çok iyi bir şey.
Tebrik ederim.
Çok azimlisin, inşallah gönlündekini başarırsın.

Çalışıyorum hanımlar.
Evliyim, evin sorumlulukları vs bahane aslında.
Oturup karar veremiyorum ne istediğime :(

Çalışıyorum hanımlar.
Evliyim, evin sorumlulukları vs bahane aslında.
Oturup karar veremiyorum ne istediğime :(

çoçuk yok sa girebilirsin sabakh işe gierken yarı saat
öğlen yarım saat akşam 1saat hafta sonları günlük iki saat ayırırsan düzenli olarak
eksta işin çıkarsa işini yapar eksiklerini hafta sonu yaparsın tabi zor olur biraz evde işler aksar kocan mırıldanır arkadaşların küser önemli olan senin istemen 4 ay sonuçta ....istersen herşeyi yapabilirsin.....sen bilirsin çoçukolunca hayat daha karmaşık oluyor ve ççuk ertelenmiyor ......

Canım çocuklu halinle bu kadar çalışma yapman bile çok iyi bir şey.
Tebrik ederim.
Çok azimlisin, inşallah gönlündekini başarırsın.

amin canım hepimize senin çalışmaların nasıl gidiyor..... ben hastayım iki günlük iyleşme iznindeyim....

amin canım hepimize senin çalışmaların nasıl gidiyor..... ben hastayım iki günlük iyleşme iznindeyim....

Benimki pek iyi değil. Ben haftasonları bir mağazada çalışıyorum. Bu yüzden, birkaç gündür hiç ders çalışamadım. Bugün telafi etmeye çalışacağım, bakalım.

bu arada ben hiç ders çalışamadım en son yazdığımdan beri........sürekli ev işi çoçuklar ve gelen misafirlerle uğraşıyorum ..hayırlısı bakalım :68:

dgs kaç soru
sınav kaçç dakika

Dgs'de 80 Türkçe, 80 mat. var canım. Bildiğim kadarıyla (yani yanlış hatırlamıyorsam) 180 dk.

bu arada ben hiç ders çalışamadım en son yazdığımdan beri........sürekli ev işi çoçuklar ve gelen misafirlerle uğraşıyorum ..hayırlısı bakalım :68:

Valla ben de ders çalışamadım doğru düzgün. Zaten haftasonları işe gidiyorum.
Dün 90 coğrafya çözdüm, o kadar :)

10 günden fazla bir süredir topiğime yazmadım. Galiba büyük bir stres yaşıyorum. Konuları yetiştiremeyeceğimi ve yeterli soru çözmediğimi düşünüp düşünüp başımı ağrıtıyorum. 4 gün evdeyim, diğer günler part time çalıştığım için sanki o 4 gün bana yetmiyor ya da ben yetirmesini bilmiyorum.
Off....:43::37:

Bayanlarr. Bende hem dgs hem kpss ye girecegim. Evliyim 8.ayin icindeyim:) acaba gec mi kaldm. Az uz calsmaya test cozmeye calsiyorm ama basarabilir miyim diye tedirginim. Hele de topigin ne zaman avildgna baknca ben baya gec kalmism ama. Hem evde duzen oturtmya calsiyorum hem calismalarma. Siz kacta basliyorsunuz nasil yapiyorsunuzz.. yardm edersnz cok sevinirmm :)

Bayanlarr. Bende hem dgs hem kpss ye girecegim. Evliyim 8.ayin icindeyim:) acaba gec mi kaldm. Az uz calsmaya test cozmeye calsiyorm ama basarabilir miyim diye tedirginim. Hele de topigin ne zaman avildgna baknca ben baya gec kalmism ama. Hem evde duzen oturtmya calsiyorum hem calismalarma. Siz kacta basliyorsunuz nasil yapiyorsunuzz.. yardm edersnz cok sevinirmm :)

Bu ara ben de stresli ve düzensizim. Evde olduğum günlerde çalışmaya, soru çözmeye uğraşıyorum.
Tam bir düzen ve program yapamadım nedense.

hiç geç değil çoçuk:19: olmaan başla çalışaya çalışıyormusun çalışmıyorsan oooo akşama kadar senindir

bende ççuklardan fırsat bulukça çalışıyorum dgs önceliğim
haftada 1,5 ünite çalışıyorum bol bol soru çöüyorum ama günüm günüme tutmuyor misafir geldiği gün o gün çalışamıyorum
çoçuklar hasta olduğunda hiç çalışamıyorum stres oluyor bu aralar hedefime ulaşamıyorum buda bana sinir yapıyor ...stres dorukta hem başarmak istiyorum hem çoçuklar arada kaldım

hiç geç değil çoçuk:19: olmaan başla çalışaya çalışıyormusun çalışmıyorsan oooo akşama kadar senindir

bende ççuklardan fırsat bulukça çalışıyorum dgs önceliğim
haftada 1,5 ünite çalışıyorum bol bol soru çöüyorum ama günüm günüme tutmuyor misafir geldiği gün o gün çalışamıyorum
çoçuklar hasta olduğunda hiç çalışamıyorum stres oluyor bu aralar hedefime ulaşamıyorum buda bana sinir yapıyor ...stres dorukta hem başarmak istiyorum hem çoçuklar arada kaldım

oo maşallah valla bende çocuk yok ama öğlen uyandığımdan sanırm günüm bereketsiz geçiyor :( :)) ama tabiki çalşmaya vakitm kalıyor. birde misafirimda çok oluyor benm hem hayır da diyemiyorumm :45: öyle böyle günler aşırı çabuk geçiyor yahuu !! ama sizleri okudukça gaza geliyorumm :1: inşallah bende daha bir hevesle başlayacağımm

Back