http://u1312.hizliresim.com/1j/7/v7z98.jpg
İmidatttt 3 ve 14 arasında olması gerekiyor.değerler toplamı 28 i geçiyo yardım edin a dostlar
Canım, 2x <eşit 14 ifadesinde, x=> 1,2,3,4,5,6,7 değerlerini alabiliyor. Bunların toplamı da 28 ediyor. Yanlış toplamış olabilir misin?
Bir de, 3 ve 14 arasında olması gerekiyor niye dedin onu anlamadım.
kuzum sonradan farkettim 14 ü 2 ye bölüp kalan sayıları toplamamışım. hemen çıkmayacaksan anlamadığım bi soru daha var onuda koysam olar mı?
Tabii koy canım. Başka zaman, ben online olmasam da soru ekleyebilirsin buraya.
En azından bilgilerimizi güncel tutmuş oluruz.
Bu arada ben de, nihayet permütasyon-kombinasyonu bitirmiş bulunmaktayım.
netlerin ne durumda bu arada?
Denemeleri mi kastediyorsun?
Eki Görüntüle 887065
sorunun çözumunden hiç bişi anlamadım. X leri çarparken -2 -2 yi çarpmamış. 6 ları çarpmış. Y de de aynı şey -2 ve -1 i çarpmamış 6 ve 8 i çarpmı
Verilen eşitsizliklerde alt sınır negatif ise, kare alındıktan sonra alt sınır 0 olur.
alt sınır? -------------------
x.y çarpmını seçerken de, en küçük sayıyı nasıl elde ederim diye düşünmüş. Ve -2 ile 8i çarpmış.
Soruna da cevap vereyim. Ben şu an sadece çalıştığım konuların sorularını çözüyorum. Karışık çözmedim hiç. Genel de doğru sayım yüksek oluyor. Yanlışım pek çıkmıyor ama boşum oluyor.
k şimdik anladımm.. x kare negatif olamaz o yüzden direk 0 yazdık ama sağ taraftakinde kareli olmadığı için negatifleri kendi aralarında çarpmış. tşk ederimm
peki senin matematiğin önceden iyimiydi_? kpss ye çalışmaya başladığında mı iyi oldu?
data 2014 konu anlatımlı set mi alsam karar veremedim. modüler almayı düşünüyorum
Data yayınları önerilen bir yayın canım. Ama modüler nasıl oluyor bilmiyorum.
Şu an ki kaynakların hangi yayın?
uzman kariyer 2012 var 2li set ama hiiiiç sevmedim.
Dengesiz arkadaşımın lafına bakarak 2012 aldım. Vatandaşlıkta konuları birbirinin içine geçirmiş. Başkanlık sistemi konusu içinde tam ehliyetliler,sınırlı ehliyetliler konularını okuduğumu bilirimNeden sevmedin ki?
Bugün olasılık konumu bitirmeyi ve test çözmeyi planlıyorum.
Tek başına ders çalışmak çok sıkıcı ama(
Dengesiz arkadaşımın lafına bakarak 2012 aldım. Vatandaşlıkta konuları birbirinin içine geçirmiş. Başkanlık sistemi konusu içinde tam ehliyetliler,sınırlı ehliyetliler konularını okuduğumu bilirim
Sana nasıl hayranım bi bilsendiğer derslerde hangi konulardasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?