çok tşk ederimm
bugün çalışıyodun hatırladığım kadarıyla nasıl geçti?
DEVLETTEYİM Bacım
Allah'a şükür iyi geçiyor, bir sıkıntı yok.
Tabii yorgunluk var o ayrı. Şu an sadece uyumayı düşünüyorum.
Seninle de konuşamadık bayadır, bir ara konuşalım merak ettiklerim var.
Soruyu kendin çözerken anladın mı, bu arada? Bir de, o türkçe sorusu ne oldu?
En iyisi valla
konuşalım konuşalım iyi olur
mat sorusunu anladım. denedim kendim. :)
Türkçe sorusu kaldı öylece hala anlamış değilim
günaydınnn:122::122::122: heyooo ben bugün ders çalışcemmm
kızlar şu işçi havuz problemleri ömrümü yedi ya hepsi birbirinden cins soruların.
zaten sevmediğin zaman hep karşında matematiği ne kadar sevmediysem o kadar karşıma çıkıyor. Bende sevmeye çalışıyorum.
İşaret konusunda sıkıntı yaşamıştım. Benzeme olması için negatifle çarpıldığını anlayınca çözdum olayıCanım çünkü tabanları birbirine benzetmek için eksi ile çarpmış ondan orası eksi oluyor.
Geometri hariç hepsine çalıştım. Geoya bulmaca gibi diyolar hiçte oyle değil.Aferin kızzz, ne çalıştın bugünn
Ben 3 gün çalıştığım için, öyle yorulmuşum ki. Vücut alışamadı tempoya. O yüzden yattım dinlendim valla
Canım ben de permütasyon- kombinasyonda takılı kaldım. Ufff yaaaa
İşaret konusunda sıkıntı yaşamıştım. Benzeme olması için negatifle çarpıldığını anlayınca çözdum olayı
Geometri hariç hepsine çalıştım. Geoya bulmaca gibi diyolar hiçte oyle değil.
Denklemlerde lastik patladı benimdekızçeler yaaa dershaneler kapanacak diyolar ya soru tarzında değişiklik yaparlar mı sizce?
İşaret konusunda sıkıntı yaşamıştım. Benzeme olması için negatifle çarpıldığını anlayınca çözdum olayı
Geometri hariç hepsine çalıştım. Geoya bulmaca gibi diyolar hiçte oyle değil.
Denklemlerde lastik patladı benimdekızçeler yaaa dershaneler kapanacak diyolar ya soru tarzında değişiklik yaparlar mı sizce?
deneme sınavında tokalaşma sorusunun formülünü unuttum 2 soru boşa gitti ya bide mutlak değeri unutmuşum
Bayılırım geometriye :) Özellikle oturup açılar çözerim.
Bence de bulmaca gibi, ama sen sevmiyorsun galiba.
Dershaneler konusuna gelince, merak etme kapanması söz konusu olabilir, ama fiilen kapanması uzun süre alır.
tokalaşma ne ki? ne alakaysa aklıma süleyman demirelin şapkası gelditokalaşma sorusunun formülü neydi ki
Napıyorsunuz kızlarrrr?
geometriyi anlasam eminim ki çok severim.
tokalaşma ne ki? ne alakaysa aklıma süleyman demirelin şapkası geldi
coğrafyaya el atayım dedim ileriki konulara bi bakayım dedim şokkk oldum yadur fotosunu atayım hatta. yargının 2010 seti var elimde ondan çalışayım diyorum da. yargıda maşallah yani dınının dıdısına kadar girmiş hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?