2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Uğraştırmıyorsun aslında, benim de çözemediğim olasılık soruları var. Onlar için online'ım :))

Bak şimdi şöyle dedik, |-x| in içi ( içi deyince şunu anla, iki mutlak değer çizgisinin dışındaki ifade, hatta renklendirdim.)

Bu ifade, sence negatif mi, pozitif mi?

negatif............

2 gündür çalışıyorum, yarın da çalışacağım. O kadar yorgunum ki...

Ders çalışmayı hafta içine bıraktım.

Dün matematikten tekrar yaptım. Ve 82 soru çözdüm.
Başım çok ağrıyor, verimli çalışamıyorum. (

kızlar bende geldim. bu sene DGS'ye girmeye karar verdim. hemde şuan :) 2011 yılında girmiştim ama sonuç hüsrandı. Restorasyon mezunuyum. mimarlık istiyorum. en kötü ihtimal iç mimarlık. inşallah kazanırız.

cnm bende memurum. bizim müdürlükte okuyan çok.. bende inşallah kazanırım bu yıl. devlet izin veriyo okula. ama müdürlükten müdürlüğe değişiyor. özel üni.ler derse girmeyince tolerans gösteriyor. ama devlet ünilerinde bu iş zor.

Bu arada, renan sen de dgs + kpss çalışacağını söyleyince konunun ismini değiştirmek farz oldu

asinazcım cnm öncelikle çok sağol böyle konu açıp bizleri bir çatı altında birleştirdiğin için :) listeye benide ekler misin? hemde kpss fatihi diye :) 7 aydır memurum. memur olduktan sonra dgs neden olmasın dedim. hem daha kolay,devlet okul için izin veriyor çünkü. hemde bu yıl muhtemelen evleneceğim :) bakalım hepsinin altından nasıl kalkacağım.

Hoşgeldin rose. Memur olmana sevindim, ne kadar güzel :)
İnşallah ben ve arkadaşlarım da senin gibi hayırlı bir şekilde memur oluruz.
Ben de evlenmek istiyorum ama hiçbir hazırlığımız yok. Tek kurtuluş, memur olup düzenli bir gelire sahip olmak.

benim birkaç ay önceki düşüncem. ama şimdi önüme bakabiliyorum.hakkınızda hayırlısı. allah gönlünüze göre versin inşallah.

memur olursam fazla uzatmam bende evlenirim 5 ay asker yolu beklicem bide yaa öğretmen asker olsa bari daha rahat ederiz

ben şimdi sana musallat olmaz mıyım . hangi düzeyden girdin?kaç puan aldın? gy-gk netlerin neler diye kaçıncı girişindi?

Son düzenleyen: Moderatör:
bide ben bişi duydum:26: ilk sene memur olmuyomuşsun. memur adayı oluyomuşsun. bi sene sonra memurum ohhh bee diyebiliyomuşsun. tırstım az:18: gıcık yöneticin olsa yandın demektir

benim birkaç ay önceki düşüncem. ama şimdi önüme bakabiliyorum.hakkınızda hayırlısı. allah gönlünüze göre versin inşallah.

Demek ki herkes aynı yollardan geçiyor :)

memur olursam fazla uzatmam bende evlenirim 5 ay asker yolu beklicem bide yaa öğretmen asker olsa bari daha rahat ederiz

Benimki de askerliğini yapmadı

bide ben bişi duydum:26: ilk sene memur olmuyomuşsun. memur adayı oluyomuşsun. bi sene sonra memurum ohhh bee diyebiliyomuşsun. tırstım az:18: gıcık yöneticin olsa yandın demektir

Bunu bilmiyordum canım, yeni duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…