• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

çok tşk ederimm
bugün çalışıyodun hatırladığım kadarıyla nasıl geçti?

Allah'a şükür iyi geçiyor, bir sıkıntı yok.
Tabii yorgunluk var o ayrı. Şu an sadece uyumayı düşünüyorum.:37::37:
Seninle de konuşamadık bayadır, bir ara konuşalım merak ettiklerim var. :52::52:

Soruyu kendin çözerken anladın mı, bu arada? Bir de, o türkçe sorusu ne oldu?

DEVLETTEYİM Bacım ;)

En iyisi valla :8::8:

Son düzenleme:
Allah'a şükür iyi geçiyor, bir sıkıntı yok.
Tabii yorgunluk var o ayrı. Şu an sadece uyumayı düşünüyorum.:37::37:
Seninle de konuşamadık bayadır, bir ara konuşalım merak ettiklerim var. :52::52:

Soruyu kendin çözerken anladın mı, bu arada? Bir de, o türkçe sorusu ne oldu?

En iyisi valla :8::8:

konuşalım konuşalım iyi olur :52::52::52:
mat sorusunu anladım. denedim kendim. :)
Türkçe sorusu kaldı öylece hala anlamış değilim :(

kızlar şu işçi havuz problemleri ömrümü yedi ya hepsi birbirinden cins soruların. :17:

Ben de bu seneye kadar hep böyle düşünmüşümdür. Hatta yıllar olmuştur ben işçi-havuz çözmeyeli. Ama bu yıl nedense sevdim soruları. Galiba sevgi her şeyin ilacı :))))

zaten sevmediğin zaman hep karşında matematiği ne kadar sevmediysem o kadar karşıma çıkıyor. Bende sevmeye çalışıyorum. :27:

Canım çünkü tabanları birbirine benzetmek için eksi ile çarpmış ondan orası eksi oluyor.
İşaret konusunda sıkıntı yaşamıştım. Benzeme olması için negatifle çarpıldığını anlayınca çözdum olayı:6:
Aferin kızzz, ne çalıştın bugünn :16:

Ben 3 gün çalıştığım için, öyle yorulmuşum ki. Vücut alışamadı tempoya. O yüzden yattım dinlendim valla:52:
Geometri hariç hepsine çalıştım. Geoya bulmaca gibi diyolar hiçte oyle değil.
Canım ben de permütasyon- kombinasyonda takılı kaldım. Ufff yaaaa :43::43:

Denklemlerde lastik patladı benimde :27::27: kızçeler yaaa dershaneler kapanacak diyolar ya soru tarzında değişiklik yaparlar mı sizce?

İşaret konusunda sıkıntı yaşamıştım. Benzeme olması için negatifle çarpıldığını anlayınca çözdum olayı:6:

Denklemlerde lastik patladı benimde :27::27: kızçeler yaaa dershaneler kapanacak diyolar ya soru tarzında değişiklik yaparlar mı sizce?

o değilde galiba artık soruları yayın yapmayacaklarmış diye duydum :18:

deneme sınavında tokalaşma sorusunun formülünü unuttum 2 soru boşa gitti ya bide mutlak değeri unutmuşum

Bayılırım geometriye :) Özellikle oturup açılar çözerim. :1::1:
Bence de bulmaca gibi, ama sen sevmiyorsun galiba.
Dershaneler konusuna gelince, merak etme kapanması söz konusu olabilir, ama fiilen kapanması uzun süre alır.

Bayılırım geometriye :) Özellikle oturup açılar çözerim. :1::1:
Bence de bulmaca gibi, ama sen sevmiyorsun galiba.
Dershaneler konusuna gelince, merak etme kapanması söz konusu olabilir, ama fiilen kapanması uzun süre alır.

geometriyi anlasam eminim ki çok severim.

tokalaşma sorusunun formülü neydi ki:17: :1::1:
tokalaşma ne ki? ne alakaysa aklıma süleyman demirelin şapkası geldi:27::27:
Napıyorsunuz kızlarrrr?

coğrafyaya el atayım dedim ileriki konulara bi bakayım dedim şokkk oldum ya :53: dur fotosunu atayım hatta. yargının 2010 seti var elimde ondan çalışayım diyorum da. yargıda maşallah yani dınının dıdısına kadar girmiş hee:19:

geometriyi anlasam eminim ki çok severim.

tokalaşma ne ki? ne alakaysa aklıma süleyman demirelin şapkası geldi:27::27:

coğrafyaya el atayım dedim ileriki konulara bi bakayım dedim şokkk oldum ya :53: dur fotosunu atayım hatta. yargının 2010 seti var elimde ondan çalışayım diyorum da. yargıda maşallah yani dınının dıdısına kadar girmiş hee:19:

Çözdükçe sende seversin geometriyi, merak etme :))
Sayfaya baktım, hakikaten o ne ayrıntı öyle. Uzunlukları ezberlememizi beklemiyorlar herhalde!:37::37::52::36::36:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 29
Back