Allah'ın gücüne gitmesin de bnm 1 tane sevgilim yokken kadın o tiple kaç kişiyi idare etmiş ya. Gelde isyankar olma
bir çok sıkıntıdan sonra yeniden gaza gelmek adınaaaa bir merhaba demek istedimmmmmmmmm.... inşallah herşey herkesler tarafından yolundadırr
selam kızlar nasılsınız
çalışmalar nasıl gidiyor
çok kötü. şimdiye kadat matta temel atıp ali ağaoğluyla bina dikme yarışına girmem gerekiyordu ama. sekiyorum yerimde. topliiciiiim inş en yakın zamanda.atanmak istediğim şehirde belli olduşu an adını tam koyamıyorum ama eyy aşk sen nelere kâdirsin diyeyim bari
ay canım dikkat et aşk adamın aklını alır dikkat et derslerini aksatma
selam kızlar nasılsınız
çalışmalar nasıl gidiyor
2 senedir sevgilim felan yoktu. alışmışım yalnızlığa. birden bu kadar ilgi görmek bocalattırıyo insanıders çalışmama gibi bi durumum olamaz kızıyo yarından iti baren sıkı sıkı sarılmam lazım derslere
Allaha şükür, iyi gidiyor canım. Senin nasıl gidiyor? Hangi derse çalışıyorsun?
valla çok yorucu geçiyor canım ilk defa denemeye girdim dershanenin türkiye geneli denemesi vardı intibak yayınının 35 mat dan net yaptım 52 türkçeden net yaptım moralim bozuldu biraz daha yükseltmem gerekiyor. Sizce yükselir mi ?
Yükselir tabi ki canım, moralini bozma. Daha uzun zaman var önümüzde
Eksik olduğun konuları görmüşsündür, onlara dikkatini ver :)
daha dersler bitmeden denemeye başladılar daha sayılar ve sayı problemlerini bitirdim hepsinde eksiğim var sınavda eski aklımda kalma bilgilerle yaptım .
hoşbuldum inşallah daha skı girerimki dahaaa aöf derslerme çalışmaya bilene başlamadım ahhh ahhh bakalımmm bacım herkese selamalr iyi çalışmalarHoşgeldin canım.
Bugün kendime tatil verdim.
hoşbuldum inşallah daha skı girerimki dahaaa aöf derslerme çalışmaya bilene başlamadım ahhh ahhh bakalımmm bacım herkese selamalr iyi çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?