2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

bir çok sıkıntıdan sonra yeniden gaza gelmek adınaaaa bir merhaba demek istedimmmmmmmmm.... inşallah herşey herkesler tarafından yolundadırr

İşlem konusunu bitirdim.
Dün 70, bugün de 43 soru çözmüşüm. Daha da çözeceğim. Hatta mod. konusuna geçebilirim.

selam kızlar nasılsınız

çalışmalar nasıl gidiyor

çok kötü. şimdiye kadat matta temel atıp ali ağaoğluyla bina dikme yarışına girmem gerekiyordu ama. sekiyorum yerimde. topliiciiiim inş en yakın zamanda.atanmak istediğim şehirde belli oldu şu an adını tam koyamıyorum ama eyy aşk sen nelere kâdirsin diyeyim bari

ay canım dikkat et aşk adamın aklını alır dikkat et derslerini aksatma

ay canım dikkat et aşk adamın aklını alır dikkat et derslerini aksatma

2 senedir sevgilim felan yoktu. alışmışım yalnızlığa. birden bu kadar ilgi görmek bocalattırıyo insanı ders çalışmama gibi bi durumum olamaz kızıyo yarından iti baren sıkı sıkı sarılmam lazım derslere

selam kızlar nasılsınız

çalışmalar nasıl gidiyor

Allaha şükür, iyi gidiyor canım. Senin nasıl gidiyor? Hangi derse çalışıyorsun?

Modüler Aritmetik, konusunu bitirdim.
Az sonra testlerimi çözmeye başlayacağım. 40 soru çözerim herhalde.

Allaha şükür, iyi gidiyor canım. Senin nasıl gidiyor? Hangi derse çalışıyorsun?

valla çok yorucu geçiyor canım ilk defa denemeye girdim dershanenin türkiye geneli denemesi vardı intibak yayınının 35 mat dan net yaptım 52 türkçeden net yaptım moralim bozuldu biraz daha yükseltmem gerekiyor. Sizce yükselir mi ?

Yükselir tabi ki canım, moralini bozma. Daha uzun zaman var önümüzde
Eksik olduğun konuları görmüşsündür, onlara dikkatini ver :)

Yükselir tabi ki canım, moralini bozma. Daha uzun zaman var önümüzde
Eksik olduğun konuları görmüşsündür, onlara dikkatini ver :)

daha dersler bitmeden denemeye başladılar daha sayılar ve sayı problemlerini bitirdim hepsinde eksiğim var sınavda eski aklımda kalma bilgilerle yaptım .

Hoşgeldin canım.

Bugün kendime tatil verdim.
hoşbuldum inşallah daha skı girerimki dahaaa aöf derslerme çalışmaya bilene başlamadım ahhh ahhh bakalımmm bacım herkese selamalr iyi çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…