Bende de küçük bir kist vardı ama doktorum tedaviye engel değil demisti ogluma hamile kaldim bence doktorunla görüş
Teşekkür ederim canım Konya'da novafertil bu kez uzun protokol ugulanacak birde genetik için eşimle kan verdik çarşamba günü de histeroskopi olacağım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Iyi gidiyor canim, herhengi bir yan etkisi olmadi iyi gidiyorsen nasilsin?
arkadaslar merhabalar cumleten iyi gecelerr birsey sormak istiyorum; bu tedavimde ilk kez rapor cikartiyorum rapor icin Suleymaniye hast muayene eden doktor ufak bir kist olusmus dedi dogum kontrol hapi verdi bir ay kullan gel dedi tup bebek doktorumu aradim hemsiresi kullanabilirsin sorun olmaz dedi hic kullanmak istemiyorum cunku zaten cok ilac kullandim kullanmasam gelecek ay tedavim var buu kistin tedaviye yan etkisi olabilirmi sizce.
Canlarım bugün iş acayip yoğundu bakamadım hiç
yarın daktırımla görüşmeye gitcem haftaya iğnelere başlıcaz inş lucrin miydi yaa baskılayıcı olanlar ondan işte başlıcaz inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ehueheh inan vercektim ama eczaneye gittim inofolokim gelecekti onu da gulden gelir cevaplar birazdan dedim saolsun cevaplamis nobetlese calisiyyoruz
narsude bugün opu oluyor
RENK11 dün ki muayene sonucunu paylaşırmısın bizimle
9ay canım lucrine başlayacaktın dün sorun yoktur inşallah
melindam3535 dün yumi kontrolün vardı ne durumda yumiler merak ediyorum
hatibulut 2 gün önce transfer olacağını yazmıştın herşey yolundadır inşallah
eveetttt kızlar son durumlarınızı yazın lütfen merakta bırakmayın bizleri
benim son durumumu hiç merak etmiyosun aşkolsun
etmemmi hiiççççç evet sendeyiz sara son durumun hakkında kamuoyunu aydınlatırmısın
gülerek geçemezsin artık acil her detayı yaz kamuoyu dedik cevap bekliyor dedik borumu yani
gülerek geçemezsin artık acil her detayı yaz kamuoyu dedik cevap bekliyor dedik borumu yani
gunaydinlaar
günaydın canım...
sara hatun hep tirp atıyor beni merak etmiyormusun diye...
soruyorum gülüyor kınım kınım kınayacam kendisini haberi yok
ıssırcam bak şimdi hala gülüyooo kankalarımı aldım geliyom seni ıssırmaya şapkalılar seni cırmalıyacak ona göreEki Görüntüle 895670
bak sen hem b:2:eni sormuyosun diyo hem de cevap vermiyyo:2:
saraaaaa
günaydın canım...
sara hatun hep tirp atıyor beni merak etmiyormusun diye...
soruyorum gülüyor kınım kınım kınayacam kendisini haberi yok
çot ayıp gülden sultan çot ayıp şincik men seni kınadım haberin yok insan arkadaşını kınarmı aaaaaaa
Saol canim bende cok mutluyum hayirlisi ile birde transferim olsun...
Sen nasılsın nasıl geciyor gunler? Senden o guzel haberi alirsam cok daha mutlu olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?