nereye gitmiştinkiiiii:26::44:
iyi aksamlar melek
canim hersey normal oldugu icn olabilirmi sence
bana da hep kisa protokoller tedavi uygulandi
elam senin ilk tup bebek denemen canim daha yumurtaliklarin ilaca nasil bi tepki vericek bilinmiyor ki
insallah ilkinde kucagina alirsin insallah
gerek kalmaz o protokollere de
bende iyiyim çok şüküriyi aksamlar cnm iyiyiiiz sen nasılsın :)
tedavımın gunu belli oldu ya ben çok mutluyumm...
evet cnm haklısınnn..çokta irdelememek lazım dimi..
doktorumuz nasıl uygun gördüyse artık napalım....soramadım da neden kısa protokol uygulanacak die...
Allah hayallerini gerçeğe dönüştürsüniyi akşamlar canım
ev hali işte hayalimdeki çoluk çocukla yuvarlanıp gidiyoruz
CİMCEMEYE GİTMİŞİTİMBU GÜN BANYO GÜNÜMÜZDÜ ŞAHNEYDİK YİNE
Allah hayallerini gerçeğe dönüştürsünen kısa zamanda kk ya girecek fırsatın olmasın sıpalardan
Merhaba arkadaşlar bende geldim yasim 34 ilk tüp bebek tedavimden 1 oglusum var oglumun dondurulmus kardesleriyle denedim negatif sonra yeni bir tedavi yaptirdik o da negatif simdi ocakta yeniden deneyecegiz yani toplamda 1tanesi dogumla sonuclanan 3tedavim var 4. Ye hazirlaniyorum tuplerimin ikiside tikali baska problemimiz yok
öyle gibi anladım, başka bi ilaçla beraber adı geçiyo sürekli ve zayıflamadan bile bahsediliyo, işin içinden çıkamadım.zuhal turan cevap verecek bence:))
Canlarım bugün iş acayip yoğundu bakamadım hiç
yarın daktırımla görüşmeye gitcem haftaya iğnelere başlıcaz inş lucrin miydi yaa baskılayıcı olanlar ondan işte başlıcaz inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ooo süpperrrr en güzel halleri işte bıcı bıcı yaparken mıncıklamak onları en güzeli
Amin inşallahhh...
Bende emekliye ayrılayım kk dan yerimi gençlere devredeyim diyorum gebe kalıp inşallah bakalım
Hoşgeldin tatlım...
Oğluşuna kardeş yapcan demek ne güzel...
Nerde yaptırcaksın tedavini
ooo süpperrrr en güzel halleri işte bıcı bıcı yaparken mıncıklamak onları en güzeli
Amin inşallahhh...
bende emekliye ayrılayım kk dan yerimi gençlere devredeyim diyorum gebe kalıp inşallah bakalım
hoşgeldin tatlım...
oğluşuna kardeş yapcan demek ne güzel...
nerde yaptırcaksın tedavini
sanada iyi akşmalar canımselam kızlar nabersiniz
yemeğimi yedim şimdi de çay içecem ohh
bi yandan da medcezir
sizden naber
Teşekkür ederim canım Konya'da novafertil bu kez uzun protokol ugulanacak birde genetik için eşimle kan verdik çarşamba günü de histeroskopi olacağım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canim hayirlisi olsun bende gecen hafta histeroskopi cekildim insallah rabbim busefer yuzumuzu guldurur
tatlım nasıl gidiyor estrafem ler yan etki falan yapmıyor değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?