• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yıldızcım son 3 gündür ağzım burnum birbirine girdi, boğaz ağrısı, burun akıntısı, hapşuruk. İlaç alamıyorum, bitki çayı içemiyorum, şurda 3 gün evde keyif yapacaktım kırk yılda bir,kafam kalkmıyor valla. :(
Hiçbir belirti de hissetmiyorum. Arada bir böyle bir karamsarlığa kapılıyorum, olmadı gibi geliyor. Bakalım hayırlısı hepimiz için.
Ben de senin güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla... Öpüyorum.:16::16::16:

monicagallercim ben de nasilsin diye sorcaktim canim gecmis olsun bu havalarda hasta olmamak mumkun deil zaten daha ben 2haftadir atlatamadim
simdiden gebelik belirtileri olmaz canimmm adet gunu gecme zamanlarina dek geliyo ilk gebelik belirtileri simdiden dusunme

Yıldızcım son 3 gündür ağzım burnum birbirine girdi, boğaz ağrısı, burun akıntısı, hapşuruk. İlaç alamıyorum, bitki çayı içemiyorum, şurda 3 gün evde keyif yapacaktım kırk yılda bir,kafam kalkmıyor valla. :(
Hiçbir belirti de hissetmiyorum. Arada bir böyle bir karamsarlığa kapılıyorum, olmadı gibi geliyor. Bakalım hayırlısı hepimiz için.
Ben de senin güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla... Öpüyorum.:16::16::16:

grip mi oldun seennnn geçmiş olsun ama birden umut doldu içim bazı hatunların gebelik belirtisi grip biliyomusun şaka gibi ama öyle..
gebe kalınca bünye zayıf düşüyor ve kış dönemindeysen bilhassa grip olabiliyorsun en az 3 kişi biliyorum böyle hiç bir belirti yok ama çok hastayım grip oldu diyen ve pozitif haberle gelen hadi inşallah sende de öyle olur..
tıbben bir geçerliliği varmıdır bunun bilmiyorum ama ben çok dek geldim..

canlar çok teşekkür ederim, valla moral oldunuz. Bu grip böyle süründürüyor insanı, nefes bile alamıyorum doğru düzgün. İki gündür halim yok diye sesim çıkmıyor ama takip ediyorum bütün yazdıklarınızı, kalbim sizinle :16::16:
Pazartesi işe kim gidecek bir de onu söylerseniz...:37::43: bu hafta geçmez bana.
Bugün artık ılık ve kısa bir duş alacağım valla itiraz istemem :1: 1 günde yağlanan saçlarımın 4. günde halini ne siz sorun ne ben söyliyim. :17:
Öpüyorum çok, uzaktan ama hastayım ya. :16::16:

bende eyluldeki son tedavimde transferden sonra uc dort gun cok siddetli grip olmustum burnum agzim hapsiriktan nezleden kipkirmizi olmustu ama beta hcg sonucum ilk kez 13. gunde 189 cikmisti cnm karamsar olma gonlunu ferah tut

canlar çok teşekkür ederim, valla moral oldunuz. Bu grip böyle süründürüyor insanı, nefes bile alamıyorum doğru düzgün. İki gündür halim yok diye sesim çıkmıyor ama takip ediyorum bütün yazdıklarınızı, kalbim sizinle :16::16:
Pazartesi işe kim gidecek bir de onu söylerseniz...:37::43: bu hafta geçmez bana.
Bugün artık ılık ve kısa bir duş alacağım valla itiraz istemem :1: 1 günde yağlanan saçlarımın 4. günde halini ne siz sorun ne ben söyliyim. :17:
Öpüyorum çok, uzaktan ama hastayım ya. :16::16:

tekrar çok geçmiş olsun canım..
işe gitmeme gibi bir durumun olamazmı ne biliyim bi rapor falan alsan...
duş al bencede hiç birşey olmaz ayakta ılık bir duş kendini iyi hissetmenede sebep olur..

bende eyluldeki son tedavimde transferden sonra uc dort gun cok siddetli grip olmustum burnum agzim hapsiriktan nezleden kipkirmizi olmustu ama beta hcg sonucum ilk kez 13. gunde 189 cikmisti cnm karamsar olma gonlunu ferah tut

heh bende tam onu diyordum bazı hatunlar grip oluyor test gününü beklerken sende onlardan biriymişsin:16:

merhba kızlar..nasılsınız biz derin bir nefes aldık sonun da kaç gündür gerim gerim gerilmiştik karıkocaaa....

Şansıma kocacımm grip olmuşş sinir stres gerginlik 2 gün yoğun koşuşturmaca hastanelerde soğukta kardaa:2::2::2:

nazdan niyazdan bu sefer de ben gerildimm:19::19:..sabahtan beri çay bal evdeki bilumum otlarla bişeyler hazırlayıp duuryorumm..en sonu da geri yatmaya gitti..anlaşıldı 2 gün ev hapsindeyimm..koca mağduruyum yinee:97::97:

merhba kızlar..nasılsınız biz derin bir nefes aldık sonun da kaç gündür gerim gerim gerilmiştik karıkocaaa....

Şansıma kocacımm grip olmuşş sinir stres gerginlik 2 gün yoğun koşuşturmaca hastanelerde soğukta kardaa:2::2::2:

nazdan niyazdan bu sefer de ben gerildimm:19::19:..sabahtan beri çay bal evdeki bilumum otlarla bişeyler hazırlayıp duuryorumm..en sonu da geri yatmaya gitti..anlaşıldı 2 gün ev hapsindeyimm..koca mağduruyum yinee:97::97:

olsun canım sağlık olsunda gerilmeler geçer gider...
koca dediğin aşktır candır:1:
ev hapsinde olunca bizimle olcan demek bana uyar valla:1:

geçmiş olsun monica hatuunn inşaallah gribi çabucak atlatırısnn bitanem..ballı limonlu ıhlamur iç bence..benim favorimm bal limon ve kaşığın ucuucyla zencefilli sıcal limonatadır..ve hiç bir yan etkisi olmayan hamileyken de kullnılabilen bir karışımdır...ama sen gene de ıhlamurdan şaşma:16::16::16:

Kızlar bende çok hastayım bugun bende zencefilli balli limonlu sicak su yaptim aktar günde 2-3 defa dedi ama ilac almak istemiyorum zaten habire bunyeye hormon yukluyoruz bari bunlari bitkisel halledelim

geçmiş olsun monica hatuunn inşaallah gribi çabucak atlatırısnn bitanem..ballı limonlu ıhlamur iç bence..benim favorimm bal limon ve kaşığın ucuucyla zencefilli sıcal limonatadır..ve hiç bir yan etkisi olmayan hamileyken de kullnılabilen bir karışımdır...ama sen gene de ıhlamurdan şaşma:16::16::16:

esinede sana da gecmis olsun canim esinin sonuclari iyi gelmistir insallah senin muayenen nasil gecti
o sivilce basmasini bilirim canim yuzundekiler icin kil maskesi oneririm

narsude bugün opu oluyor:52:
RENK11 dün ki muayene sonucunu paylaşırmısın bizimle:16:
9ay canım lucrine başlayacaktın dün sorun yoktur inşallah:16:
melindam3535 dün yumi kontrolün vardı ne durumda yumiler merak ediyorum:16:
hatibulut 2 gün önce transfer olacağını yazmıştın herşey yolundadır inşallah:16:

eveetttt kızlar son durumlarınızı yazın lütfen merakta bırakmayın bizleri:16:
Kuzum yumilerin kontrolü bugündü biraz önce geldim Dr dan cok şükür iyiler yalnız bitanesi cok büyümüş oda catlamasın diye cetrotide verdi diğer ilaçlarında dozları düşürüldü salı günü tekrar kontrol var Dr Perşembe opu olabilir dedi:18::18:Benden haberler bunlar Allah'ın izniyle sona doğru yaklaşıyorum canlarım amh sonucuna cok üzülmüştüm Dr suanda bi sıkıntı yok dedi :16::16:

Kızlar bende çok hastayım bugun bende zencefilli balli limonlu sicak su yaptim aktar günde 2-3 defa dedi ama ilac almak istemiyorum zaten habire bunyeye hormon yukluyoruz bari bunlari bitkisel halledelim

gecmis olsun hayatim en iyisini yapmissin ilac ilac bunyemiz yipraniyor habire, ihlamur balli limonlu elma kabuklu harika oluyor.

narsude bugün opu oluyor:52:
RENK11 dün ki muayene sonucunu paylaşırmısın bizimle:16:
9ay canım lucrine başlayacaktın dün sorun yoktur inşallah:16:
melindam3535 dün yumi kontrolün vardı ne durumda yumiler merak ediyorum:16:
hatibulut 2 gün önce transfer olacağını yazmıştın herşey yolundadır inşallah:16:

eveetttt kızlar son durumlarınızı yazın lütfen merakta bırakmayın bizleri:16:

kızlaarrr ben ayın 15 i sanıyorum bugünü:1:
14 aralıkta hastane işleri olan hatunlara seslendim sabah dün naptınız diye düzeltiyorum bugün 14 aralıkmış:1::1::1::1:

Son düzenleme:
Kuzum yumilerin kontrolü bugündü biraz önce geldim Dr dan cok şükür iyiler yalnız bitanesi cok büyümüş oda catlamasın diye cetrotide verdi diğer ilaçlarında dozları düşürüldü salı günü tekrar kontrol var Dr Perşembe opu olabilir dedi:18::18:Benden haberler bunlar Allah'ın izniyle sona doğru yaklaşıyorum canlarım amh sonucuna cok üzülmüştüm Dr suanda bi sıkıntı yok dedi :16::16:

aslında ben bugünü 15 aralık diye biliyorum seni listeye 14 aralıkta kontrole gitcek diye yazmışım haliylr dün gittin kontrole sanıyorum:1::1::1: soryyyyyy:1:
az kalmış canım opuya sorunsuz biter gider inşallah:16:
amh yi takma artık...

Arkadaşlar selam! Nasılsınız?

egunal canım lucrine başlayamadım çünkü bir hesap yaptık ve tam yıl başına geliyordu. Sonraki bir kaç gün de doktorum izinli olacakmış. o nedenle 9 gün ertelendi :50: Neyse her işte bir hayır vardır. Yumurta toplama tarihim 8 ocak olacak gibi. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Canım senden bir tarif isteyeceğim. Benim eşimin şekeri çok düşük oluyor. Sabahları kahvaltıyı hazırlamakta gecikince yada uzun süre aç kalınca migren gibi baş ağrısı oluyor. Ben o esnada kolay bayatlamayan, şekerini biraz yükseltecek bir atıştırmalık yapmak istiyorum. Kurabiye gibi bir şeyler. Sende böyle bir tarif var mı canım?

Arkadalar bu arada doktora yakın zamanda bir sokak kedisinin aşılarını yaptırıp eve aldığımızı anlattım. Bu dönemde yapmasaydınız iyi olurdu dedi. Toxoplazma için test yapılacak. Ben daha önce baktırmıştım negatifti. O nedenle hamile kalmadan önce ve hamilelikte çok özen göstermem gerekiyor toksoplazma kapmamak için. Sonuçları çok kötü olabiliyor :50: Kediler de bildiğiniz gibi ara konak. Onlardan bulaşabilir. Eğer testim yine negatif çıkarsa kediye kış bitene kadar dokunmayacağım, kış bitince de geri dışarı bırkacapız. Eğer pozitif çıkarsam bu yakın zamanda kaptım demek tedavi 6 ay 1 sene ertelenebilir. İnşallah ya bağışıklığım var çıkar yada negatif. Eşim de ben de çok tedirgin olduk. Ama kediyi de birileri terk etmiş, dışarıda yaşayamazdı, Allah rızası için kış bitene kadar bakacağız...

Son düzenleme:
9 ay tedavinde kolaykilar sonunda da bebegine kavusmani dilerim guldencim cevap verene kadar ben bir kac bildigimi soyleyeyim
annanemde ve annemde de diyabet var tabi bu hastaligin genleri sonucu ben pkos oldum
canim annanem bende kaldigi zaman sabah kalkinca yesin diye yanina bir bardak sut ve muz koyuyorum sekerinde oynama olmasin be kahvalti hazirlayana kadar diye

Back