- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 40
Yıldızcım son 3 gündür ağzım burnum birbirine girdi, boğaz ağrısı, burun akıntısı, hapşuruk. İlaç alamıyorum, bitki çayı içemiyorum, şurda 3 gün evde keyif yapacaktım kırk yılda bir,kafam kalkmıyor valla.
Hiçbir belirti de hissetmiyorum. Arada bir böyle bir karamsarlığa kapılıyorum, olmadı gibi geliyor. Bakalım hayırlısı hepimiz için.
Ben de senin güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla... Öpüyorum.
Yıldızcım son 3 gündür ağzım burnum birbirine girdi, boğaz ağrısı, burun akıntısı, hapşuruk. İlaç alamıyorum, bitki çayı içemiyorum, şurda 3 gün evde keyif yapacaktım kırk yılda bir,kafam kalkmıyor valla.
Hiçbir belirti de hissetmiyorum. Arada bir böyle bir karamsarlığa kapılıyorum, olmadı gibi geliyor. Bakalım hayırlısı hepimiz için.
canlar çok teşekkür ederim, valla moral oldunuz. Bu grip böyle süründürüyor insanı, nefes bile alamıyorum doğru düzgün. İki gündür halim yok diye sesim çıkmıyor ama takip ediyorum bütün yazdıklarınızı, kalbim sizinle
Pazartesi işe kim gidecek bir de onu söylerseniz...bu hafta geçmez bana.
Bugün artık ılık ve kısa bir duş alacağım valla itiraz istemem1 günde yağlanan saçlarımın 4. günde halini ne siz sorun ne ben söyliyim.
Öpüyorum çok, uzaktan ama hastayım ya.
bende eyluldeki son tedavimde transferden sonra uc dort gun cok siddetli grip olmustum burnum agzim hapsiriktan nezleden kipkirmizi olmustu ama beta hcg sonucum ilk kez 13. gunde 189 cikmisti cnm karamsar olma gonlunu ferah tut
merhba kızlar..nasılsınız biz derin bir nefes aldık sonun da kaç gündür gerim gerim gerilmiştik karıkocaaa....
Şansıma kocacımm grip olmuşş sinir stres gerginlik 2 gün yoğun koşuşturmaca hastanelerde soğukta kardaa:2::2::2:
nazdan niyazdan bu sefer de ben gerildimm..sabahtan beri çay bal evdeki bilumum otlarla bişeyler hazırlayıp duuryorumm..en sonu da geri yatmaya gitti..anlaşıldı 2 gün ev hapsindeyimm..koca mağduruyum yinee:97::97:
geçmiş olsun monica hatuunn inşaallah gribi çabucak atlatırısnn bitanem..ballı limonlu ıhlamur iç bence..benim favorimm bal limon ve kaşığın ucuucyla zencefilli sıcal limonatadır..ve hiç bir yan etkisi olmayan hamileyken de kullnılabilen bir karışımdır...ama sen gene de ıhlamurdan şaşma
Kuzum yumilerin kontrolü bugündü biraz önce geldim Dr dan cok şükür iyiler yalnız bitanesi cok büyümüş oda catlamasın diye cetrotide verdi diğer ilaçlarında dozları düşürüldü salı günü tekrar kontrol var Dr Perşembe opu olabilir dedi:18::18:Benden haberler bunlar Allah'ın izniyle sona doğru yaklaşıyorum canlarım amh sonucuna cok üzülmüştüm Dr suanda bi sıkıntı yok dedinarsude bugün opu oluyor
RENK11 dün ki muayene sonucunu paylaşırmısın bizimle
9ay canım lucrine başlayacaktın dün sorun yoktur inşallah
melindam3535 dün yumi kontrolün vardı ne durumda yumiler merak ediyorum
hatibulut 2 gün önce transfer olacağını yazmıştın herşey yolundadır inşallah
eveetttt kızlar son durumlarınızı yazın lütfen merakta bırakmayın bizleri
heh bende tam onu diyordum bazı hatunlar grip oluyor test gününü beklerken sende onlardan biriymişsin
Kızlar bende çok hastayım bugun bende zencefilli balli limonlu sicak su yaptim aktar günde 2-3 defa dedi ama ilac almak istemiyorum zaten habire bunyeye hormon yukluyoruz bari bunlari bitkisel halledelim
narsude bugün opu oluyor
RENK11 dün ki muayene sonucunu paylaşırmısın bizimle
9ay canım lucrine başlayacaktın dün sorun yoktur inşallah
melindam3535 dün yumi kontrolün vardı ne durumda yumiler merak ediyorum
hatibulut 2 gün önce transfer olacağını yazmıştın herşey yolundadır inşallah
eveetttt kızlar son durumlarınızı yazın lütfen merakta bırakmayın bizleri
Kuzum yumilerin kontrolü bugündü biraz önce geldim Dr dan cok şükür iyiler yalnız bitanesi cok büyümüş oda catlamasın diye cetrotide verdi diğer ilaçlarında dozları düşürüldü salı günü tekrar kontrol var Dr Perşembe opu olabilir dedi:18::18:Benden haberler bunlar Allah'ın izniyle sona doğru yaklaşıyorum canlarım amh sonucuna cok üzülmüştüm Dr suanda bi sıkıntı yok dedi
aynen oyle cnm bunyesi gucsuz olanlarda gebe kalirken oyle olabiliyormus bende ayniyim bazen olumsuzluklardan olumlu sonuclar dogabiliyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?