• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
9 ay tedavinde kolaykilar sonunda da bebegine kavusmani dilerim guldencim cevap verene kadar ben bir kac bildigimi soyleyeyim
annanemde ve annemde de diyabet var tabi bu hastaligin genleri sonucu ben pkos oldum
canim annanem bende kaldigi zaman sabah kalkinca yesin diye yanina bir bardak sut ve muz koyuyorum sekerinde oynama olmasin be kahvalti hazirlayana kadar diye

Çok teşekkür ederim. Evet insulin direnci için doktor da arkadaşıma ara öğün olarak mevye ve süt/yoğurt demişti şimdi hatırladım. Belki şekerli unlu bir şeyler yapmak daha kötü olabilir. En iyisi yarın muz alalım. Süt yerine kefir olur mu acaba bir fikrin var mı canım?

Pko ile şekerin bağlantılı olması ne kadar ilginç öyle değil mi? Sen de şu an ilaç kullanıyor musun şeker için? Ben 2 senedir KK'ya üyeyim. PKO olup şekerini düzenleyince kendi kendine hamile kalan çok gördüm.

Çok teþekkür ederim. Evet insulin direnci için doktor da arkadaþýma ara öðün olarak mevye ve süt/yoðurt demiþti þimdi hatýrladým. Belki þekerli unlu bir þeyler yapmak daha kötü olabilir. En iyisi yarýn muz alalým. Süt yerine kefir olur mu acaba bir fikrin var mý caným?

Pko ile þekerin baðlantýlý olmasý ne kadar ilginç öyle deðil mi? Sen de þu an ilaç kullanýyor musun þeker için? Ben 2 senedir KK'ya üyeyim. PKO olup þekerini düzenleyince kendi kendine hamile kalan çok gördüm.

evet canim cok ilginc daha neler gorecegiz bakalim su hayatta :)
ben glifor1000 lik kullaniyorum canim 8 aydir
kefir de olur sanirim onunla ilgili tam bilgim yok canim

Son düzenleme:
merhba kızlar..nasılsınız biz derin bir nefes aldık sonun da kaç gündür gerim gerim gerilmiştik karıkocaaa....

Şansıma kocacımm grip olmuşş sinir stres gerginlik 2 gün yoğun koşuşturmaca hastanelerde soğukta kardaa:2::2::2:

nazdan niyazdan bu sefer de ben gerildimm:19::19:..sabahtan beri çay bal evdeki bilumum otlarla bişeyler hazırlayıp duuryorumm..en sonu da geri yatmaya gitti..anlaşıldı 2 gün ev hapsindeyimm..koca mağduruyum yinee:97::97:

geçmiş olsun canım sanada eşinede Allah şifa versin inşallah

kına canım ne istersen yapabilirsin çünkü hamiş haberi aldık mutluyum şu an:32::32::32::21::21::21:

evet canım cupcakelove ın hamile olduğunu okudum bende çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah

ergunalcım topiğin hayırlı uğurlu olsun... inşallah :49: resimleriyle donansın, başta sen olmak üzere herkesler de pospozitif haberler alsın, sağlıkla bebişlerini dünyaya getirsinnnnn:16:

ergunalcım topiğin hayırlı uğurlu olsun... inşallah :49: resimleriyle donansın, başta sen olmak üzere herkesler de pospozitif haberler alsın, sağlıkla bebişlerini dünyaya getirsinnnnn:16:

sağol canım:16::16:
güzel dualarına Amin diyorum inşallah canım 2014 de hepberaber gebe kalalım..
pospoziflerimiz bol olcak hissediyorum:1:

bu soğukta elektirikler gitti ev buuzzz oldu yeni geldi bende anca geldim yanınıza dellendim yaw:19:

geçmiş olsun canım sanada eşinede Allah şifa versin inşallah

evet canım cupcakelove ın hamile olduğunu okudum bende çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Amin canım..
Çok seviyorum hatunu haliyle sevincimde büyük oldu...
Sen bi gebe kal bak neler yapıyorum ben:16:

bu soğukta elektirikler gitti ev buuzzz oldu yeni geldi bende anca geldim yanınıza dellendim yaw:19:

buradada elektrik kesintisi çok oluyo bu sıralar :19::19::19::19::19::19:

evet canım çok güzel bir yerde okumuştum çok önce ve etkilenmiştim:16::16::16:

:29::29::29::29::29::29::48::48::48::48::48::48:

Amin canım..
Çok seviyorum hatunu haliyle sevincimde büyük oldu...
Sen bi gebe kal bak neler yapıyorum ben:16:

bitanemsin sen biliyomusun inşallah ard arda hamile olduğumuzu yazarız canım menim

:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::13::13::13::13::13::13:

Arkadaşlar selam! Nasılsınız?

egunal canım lucrine başlayamadım çünkü bir hesap yaptık ve tam yıl başına geliyordu. Sonraki bir kaç gün de doktorum izinli olacakmış. o nedenle 9 gün ertelendi :50: Neyse her işte bir hayır vardır. Yumurta toplama tarihim 8 ocak olacak gibi. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Canım senden bir tarif isteyeceğim. Benim eşimin şekeri çok düşük oluyor. Sabahları kahvaltıyı hazırlamakta gecikince yada uzun süre aç kalınca migren gibi baş ağrısı oluyor. Ben o esnada kolay bayatlamayan, şekerini biraz yükseltecek bir atıştırmalık yapmak istiyorum. Kurabiye gibi bir şeyler. Sende böyle bir tarif var mı canım?

sonunda bebişimiz gelsinde annesi bir kaç gün geç başla nolcakki...
kolay bayatlamayan bi kurabiye bi düşüneyim hıımmmmm...
bu tarifi herkes çok beğeniyor şeker hamurlu kurabiye yapıyorum bu kurabiyeyi orda kullanıyorum çok güzel tadı...
inşallah sende beğenirsin..

1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
250 gram tereyağ
aldığı kadar un....

yapılışı aynen şöyle ;

tereyağ oda sıcaklığında bekletip iyice yumuşamalı asla eritilmemeli..bu esnada yumi ve pudra şekeri çırpılır üzerine tereyağ ve mısır nişastası eklenir yoğurulur son olarakta azar azar un ilave edilir hamur ele ve karıştırma kabına yapışmıyorsa tamamdır..şekil verme aşamasına geçmeden önce buzdolabında 15 dk bekletilir...
ayrıca sıcak fırına sürülmeli kurabiyeler soğuk ya da ılık fırın olursa yağ erir ve kurabiyelerde yayılma olur pişerken...180 derecede rengi dönmeden beyaz kalacak şekilde pişir..

Arkadalar bu arada doktora yakın zamanda bir sokak kedisinin aşılarını yaptırıp eve aldığımızı anlattım. Bu dönemde yapmasaydınız iyi olurdu dedi. Toxoplazma için test yapılacak. Ben daha önce baktırmıştım negatifti. O nedenle hamile kalmadan önce ve hamilelikte çok özen göstermem gerekiyor toksoplazma kapmamak için. Sonuçları çok kötü olabiliyor :50: Kediler de bildiğiniz gibi ara konak. Onlardan bulaşabilir. Eğer testim yine negatif çıkarsa kediye kış bitene kadar dokunmayacağım, kış bitince de geri dışarı bırkacapız. Eğer pozitif çıkarsam bu yakın zamanda kaptım demek tedavi 6 ay 1 sene ertelenebilir. İnşallah ya bağışıklığım var çıkar yada negatif. Eşim de ben de çok tedirgin olduk. Ama kediyi de birileri terk etmiş, dışarıda yaşayamazdı, Allah rızası için kış bitene kadar bakacağız...

bak ben bu detayı kaçırmışım ne büyük sevap almışsın canım Allahrazı olsun senden..
dediğin gibi riskleri var inşallah sorun olmaz tedavine devam edersin:16:

buradada elektrik kesintisi çok oluyo bu sıralar :19::19::19::19::19::19:

:29::29::29::29::29::29::48::48::48::48::48::48:

bitanemsin sen biliyomusun inşallah ard arda hamile olduğumuzu yazarız canım menim

:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::13::13::13::13::13::13:

sende benim tektanemsin:16:
elektirik kesintisi Türkiye genelinde olcakmış gidip gelcek ara ara sebebide doğalgaz sıkıntısı varmış eletrik üretemiyormuşuz..

narsude bugün opu oluyor:52:
RENK11 dün ki muayene sonucunu paylaşırmısın bizimle:16:
9ay canım lucrine başlayacaktın dün sorun yoktur inşallah:16:
melindam3535 dün yumi kontrolün vardı ne durumda yumiler merak ediyorum:16:
hatibulut 2 gün önce transfer olacağını yazmıştın herşey yolundadır inşallah:16:

eveetttt kızlar son durumlarınızı yazın lütfen merakta bırakmayın bizleri:16:

Merhaba kızlar Bahçeci Güvenç beye gidiyorum bugünkü muayenemizde adetimin 20.günü olmasına rağmen yumurtam çatlamamıştı.Tembellik var sanırım ilk defa oluyor buda :( stresten midir bilmem.Cuma günü tekrar gel dedi ultrason muayenesinden sonra gerek görürse doğum kontrol hapı vereceğim dedi hiç kullanmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz.Gelişmeler bundan ibaret kızlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Merhaba kızlar Bahçeci Güvenç beye gidiyorum bugünkü muayenemizde adetimin 20.günü olmasına rağmen yumurtam çatlamamıştı.Tembellik var sanırım ilk defa oluyor buda :( stresten midir bilmem.Cuma günü tekrar gel dedi ultrason muayenesinden sonra gerek görürse doğum kontrol hapı vereceğim dedi hiç kullanmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz.Gelişmeler bundan ibaret kızlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

çatlamayan yumi kiste dönüşüp dönüşmeyecekmi ona bakacak sanırım doğum kontrol hapıda kistin regl ile atılması için iyi oluyor..
doğum kontrol hapı kullanmak tedavi öncesi iyi bişey canım doktorum demişti yumurtalıkları dinlendirir kist varsa adetle atılmasını sağlar yeni bir kist oluşumunuda engeller demişti...

yehuuuuuu canimda herzamanki gi tatli cekiyodu gulden:52::9:
hemen yapmaya gidiyorum:10:tesekkurler

yehuuuuuu canimda herzamanki gi tatli cekiyodu gulden:52::9:
hemen yapmaya gidiyorum:10:tesekkurler

yap canım çok güzel oluyor şekli tamamen sana ait ben kalın değil biskivü gibi yapıyorum ince şekil veriyorum...
ya da şu şekilde süslüyorum daha önce yapmıştım...
$Fotoğraf0268.jpg

tereyagim iliyadursun
sahane gorunuyorlar canim ellerine saglik

evet canım tereyağ olması daha iyi lezzet açısından istersen normal margarinde kullanabilirsin yalnız verdiğin şekilde yayılma olabilir şekil bozulabilir diye tereyağ öneriyorlar...

canım senin avatarındaki ikizlerin aynısı bir arkadaş yapmıştı geçen sene avatar olarak o ay tedavisinde gebe kalmıştı ikizlere doğdular bile sende de öyle olur inşallah.ne zaman avatarını görsem o arkadaşımız geliyor aklıma sonunuz benzesin inşallah:16:

Canlarım yeni topiginiz hayırlı olsun.ne zamandır yanınıza ugrayamadım.ama kalbim hep sizinle.her gece dualarımdasınız yine..beni sorarranız oglum 10 aylık oldu peşinde koşuyoz paşanın.size çok slm söylüyor sıpa.bababa dedede adda adda diyor.yani slm söylüyo..şarjım bitiyo.sizi hiç unutmadım.ve çok özledim.dualarımdasınız..

Back