• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri KAYSERİDE 2015 TE TÜP BEBEK YAPTIRACAK OLANLAR

Merhaba biz kayseride denicez nisan yada mayıs gibi inşallah il dışına o kadar masraf edememeyiz. Acibademde pozitif sonuç alan ve doktordan memnun olan o kadar çok kişi varki bu durum bizi çok etkiledi. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

kardeşim kayseride hangi tüp bebek merkezinde tedavi oldunda hüma hastanesinin bir numara oldugunu anladın. hem diyorsun ilk denemem hem diyorsun hüma en iyisi. bu ne pehriz bu ne lahana turşusu. ilk defa gidince her hastane iyi ilgileniyor. sonrasına bakacakssın. mesela bizde hüma hastanesinde olduk ve transferden sonra bizi hiç arayan soran olmadı. ne kadar ilgili bir hastane gerçekten. foruma daha yeni üye olmuşsunuz hemen hamilemi kaldınız hemen hüma hastanesinin bir numara olduğunu anladınız.lütfen insanların duygularıyla oynamayalım paylaşımlarınız gerçekci olsun
Güzelim ilk kez yaptırıyor olmam araştırmamak anlamına gelmiyor.Senin bazi merkezlerle ilgili skandallardanda haberin yok sanırım.Ben gittim ön tedavi sürecindede merkezin kalitesini anladım bu arada gebeyim.Umarım sende başarılı bir merkez de pozitif sonuç alırsın benim gibi.

slm kardeşim. bizde huma hastanesinde tedavi görduk. yalan söyleyip bu insanların duygularıyla oynayıp onları yanlış yönlendiriyorsan vebali senin üzerine.orasını sen düşün. paylaştıklarına verecek cevabım var ama şimdi tedavi sürecindeyiz pisikolojimi etkilemek istemiyorum. ama zamanı gelince bende yaşadıklarımı burada paylaşacaşım.

hümaya giden yok mu başka. şeyma hanımla ilgili bilgiye ihtiyacım var hanımlar...

Merhabalar bende acıbademde yaptıracağım bugün ignelerime başlıyorum. İnşallah acıbadem yüzümüzü güldürür bizimde.

Bu ay azospermi öğrendik. Hüma ya gittik bizde. Ahmet Mutlu Bey e. Mikro tese yapılacak ve sperm bulunursa tüp bebek olacak. Insallah olir. Cuma günü de benim rahim filmim var. Doktor bey sivastan oraya gecti. bizde onun icin sivastan kayseriye gidip geliyoruz. Esimle de benimle de ilgileniyor sagolsun. Her ayrıntıya dikkat ederek. Eger sperm çıkarsa sonrasinda yumurta toplama igne ilac kısmına geçecegimizi soyledi. Ki benimde istedigim buydu. Sonuc alamadiktan sonra bana o kdr ilaç yüklenmesini istemiyordum. Bende bi sağlık çalışaniyim bunu doktora söylemedim. Ve bize her şeyi herkesin anlayabileceği bi sekilde anlatıyor. Gözlemlerim boyle. Umarim sonuc alırız.

Bu ay azospermi öğrendik. Hüma ya gittik bizde. Ahmet Mutlu Bey e. Mikro tese yapılacak ve sperm bulunursa tüp bebek olacak. Insallah olir. Cuma günü de benim rahim filmim var. Doktor bey sivastan oraya gecti. bizde onun icin sivastan kayseriye gidip geliyoruz. Esimle de benimle de ilgileniyor sagolsun. Her ayrıntıya dikkat ederek. Eger sperm çıkarsa sonrasinda yumurta toplama igne ilac kısmına geçecegimizi soyledi. Ki benimde istedigim buydu. Sonuc alamadiktan sonra bana o kdr ilaç yüklenmesini istemiyordum. Bende bi sağlık çalışaniyim bunu doktora söylemedim. Ve bize her şeyi herkesin anlayabileceği bi sekilde anlatıyor. Gözlemlerim boyle. Umarim sonuc alırız.
Rahimde perde ve polip varmis, filmden sonra bu ay histereskopi oldum. Simdi ilac kullanıyorum, diğer adete kontrol ve devamini konusacagiz. Histereskopi ve kan tahlili icin 3700 tl verdik. Bakalim diger ay ne olacak

Back