• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasım ayı 2014 te tüp bebek yaptıranlar

b
Ay b
ay benda acaba 5 kuni yapsam braz cikarmi insan merak edio hem korkio ....test kunima daha vart amma zaman kecmek bilmioo
bence yapma 5. günü çok erken ben dayanamamış 8. günü sabah yapmıştım çok silik çıkmıştı ama 9. günü baya baya koyu idi 1 günde bile epey farkediyor yani

b

bence yapma 5. günü çok erken ben dayanamamış 8. günü sabah yapmıştım çok silik çıkmıştı ama 9. günü baya baya koyu idi 1 günde bile epey farkediyor yani
Olmasa daha beklim haftaya kadar insan korkioo ista oldumi yokmubdeyaa...

Mrb arkadaşlar yeni üye oldum. 4 yildir bebek istiyorz ama olmadi sebepsiz infertilite teshisi ile Ben de 13 11 2014 te tedaviye başladım. Şimdi iğneler yapiliyorum,yumurtalar büyüyor. Yarın kontrolüm var. Sanırım pazartesi toplama yapılacak. Rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum birakmasin. İnşallah tedavilerimiz başarılı olur ve bebislerimizi kucağımiza alırız.

amin allah tamamına ertirsin canım ne kadar sevindim bilemezsiniz. ben bu gün 11. günüm idrardan yaptım sonuç negatif çıktı ayrıca adet ağrılarımda artı birde ben adete yakın ishal olurum oda var yani anlıycağınız pek ümitlenmiyorum çok üzgünüm arkadaşlar aranızda ishal olan varmı

Idrar testine guvenme canim. Sonucta kanda 50 iken deger idrarda 12.5 falan oluyor. Piyasadaki idrar testlerin 50 degerin uzwrini gösteriyor. Yani idrar testinde gercek sonuc ancak kan degeri 200 civari olunca çıkıyor. Icini ferah tut.

Merhaba arkadaslar. Bugun transferimin 3. Gunü ve ağrılarım araara oluyor. Kalkıp dolaşıyorum , bol su ve sıvı tüketiyorum ama zaman geçmiyor . Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin. Dayanamayip erken tahlil yaptırıcam sanırım

inşallah pozitif sonuç alırsın canım evet çok zor bir durum psikolojik olarak çok yıpratıyor inşallah sonunda seviniriz benim yarın artık ne olduğu çıkıcak benim fazla bir ümidim yok açıkçası hatta olmadığını düşünüyorum :KK43::KK43::KK43:

Back