• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
iyi aksamlar melek
canim hersey normal oldugu icn olabilirmi sence:3:
bana da hep kisa protokoller tedavi uygulandi
elam senin ilk tup bebek denemen canim daha yumurtaliklarin ilaca nasil bi tepki vericek bilinmiyor ki
insallah ilkinde kucagina alirsin insallah
gerek kalmaz o protokollere de

iyi aksamlar cnm iyiyiiiz sen nasılsın :)
tedavımın gunu belli oldu ya ben çok mutluyumm...

evet cnm haklısınnn..çokta irdelememek lazım dimi..
doktorumuz nasıl uygun gördüyse artık napalım....soramadım da neden kısa protokol uygulanacak die...
bende iyiyim çok şükür:16:ilk tedavin canım sanırım inş sonucun olumlu olur:16::16:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende geldim yasim 34 ilk tüp bebek tedavimden 1 oglusum var oglumun dondurulmus kardesleriyle denedim negatif sonra yeni bir tedavi yaptirdik o da negatif simdi ocakta yeniden deneyecegiz yani toplamda 1tanesi dogumla sonuclanan 3tedavim var 4. Ye hazirlaniyorum tuplerimin ikiside tikali baska problemimiz yok

CİMCEMEYE GİTMİŞİTİM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:BU GÜN BANYO GÜNÜMÜZDÜ ŞAHNEYDİK YİNE :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ooo süpperrrr en güzel halleri işte bıcı bıcı yaparken mıncıklamak onları en güzeli:emir_bebek::emir_bebek:

Allah hayallerini gerçeğe dönüştürsün:emir_bebek::emir_bebek: en kısa zamanda kk ya girecek fırsatın olmasın sıpalardan:1::1:

Amin inşallahhh...
bende emekliye ayrılayım kk dan yerimi gençlere devredeyim diyorum gebe kalıp inşallah bakalım:1::1::1:

Merhaba arkadaşlar bende geldim yasim 34 ilk tüp bebek tedavimden 1 oglusum var oglumun dondurulmus kardesleriyle denedim negatif sonra yeni bir tedavi yaptirdik o da negatif simdi ocakta yeniden deneyecegiz yani toplamda 1tanesi dogumla sonuclanan 3tedavim var 4. Ye hazirlaniyorum tuplerimin ikiside tikali baska problemimiz yok

hoşgeldin tatlım...
oğluşuna kardeş yapcan demek ne güzel...
nerde yaptırcaksın tedavini:16:

Canlarım bugün iş acayip yoğundu bakamadım hiç

yarın daktırımla görüşmeye gitcem haftaya iğnelere başlıcaz inş lucrin miydi yaa baskılayıcı olanlar ondan işte başlıcaz inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun:52:

öyle gibi anladım, başka bi ilaçla beraber adı geçiyo sürekli ve zayıflamadan bile bahsediliyo, işin içinden çıkamadım.zuhal turan cevap verecek bence:))

ehueheh inan vercektim ama eczaneye gittim inofolokim gelecekti onu da gulden gelir cevaplar birazdan dedim saolsun cevaplamis nobetlese calisiyyoruz:9:

Canlarım bugün iş acayip yoğundu bakamadım hiç

yarın daktırımla görüşmeye gitcem haftaya iğnelere başlıcaz inş lucrin miydi yaa baskılayıcı olanlar ondan işte başlıcaz inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun:52:

aminnn allahım ellerimizi boş çevirmesin, bebeklerimiz kucağımıza gelsin

kizlar simdi inofolic in prospektusunden aktarmalar yapicam kullanmayi dusunen arkadaslar ona gore degerlendirirler kullanip kullanmamaya

giriste pcos rahatsizligina atifta bulunulup bilgi vermisler

sonrasinda icerdigi bilesenler hakkinda bilgi:
myo inozitol bilimsel arastirmalar bu maddenin desteginin yumurtalik islevlerini gerceklestirdigini saptamistir.myo inozitolun diger biyolojik rolleri arasinda yag ve seker metebolizmasini ve merkezi sinir sistemindeki hucresel islevleri duzenlemek ile sac uzamasini saglamak da sayilabilir .diyqbet hastalarinda myo inozitolin saglikli bireylere kiyasla vucuttan daha fazla atildigi bilimsel olqrak kanitlanmaitir.tip 2diyabet hastalarinda ve insulin direnci yuksek bireylerde myo onozitol kullanimi genek klinink tabloyu iyilestirmek adina yarar saglamtadir. myo inozitol pkos ile iliskili metobolik degisimlerin ve ureme sitemi sorunlarinin altinda yatan mekanizmalari duzeltmeye veya onlemeye yardimci olmaktadir

folik asit demi ondan da bahsedoyi onu az cok biliyoruz zaten

inofolic
pkos
yuksek insulin direnci
diyabet baslanguci veya tip 2diyabet
kontrollu over hipersttimulasyonu durumlarinda

ooo süpperrrr en güzel halleri işte bıcı bıcı yaparken mıncıklamak onları en güzeli:emir_bebek::emir_bebek:

Amin inşallahhh...
Bende emekliye ayrılayım kk dan yerimi gençlere devredeyim diyorum gebe kalıp inşallah bakalım:1::1::1:

Hoşgeldin tatlım...
Oğluşuna kardeş yapcan demek ne güzel...
Nerde yaptırcaksın tedavini:16:

evet çok güzeldi :32::32::32::32::32::32::32::32::32:mıcıklamammı hepiniz yerine :34::34::34::34::34::34::34::34:

azalmis myo inozitole bagli gereksinimkeri karsilamaya destek olur

canlar insallah yardimim olmustur sac ta uzatiyormus :3:
sevdim bu ilaci
bana sorarsaniz bu ilacin odenmesib gerek cunki pkos icin nu kadar etki eden bi ilac duymadim bu ilacin pzel bi tatafi yok pkooslular icin gerek bi ilac bence
ben yemegin yan:9:ina bi pilav yapiyim esim geldi kizlar gec kaldim

Amin inşallahhh...
bende emekliye ayrılayım kk dan yerimi gençlere devredeyim diyorum gebe kalıp inşallah bakalım:1::1::1:

hoşgeldin tatlım...
oğluşuna kardeş yapcan demek ne güzel...
nerde yaptırcaksın tedavini:16:

Teşekkür ederim canım Konya'da novafertil bu kez uzun protokol ugulanacak birde genetik için eşimle kan verdik çarşamba günü de histeroskopi olacağım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

selam kızlar nabersiniz
yemeğimi yedim şimdi de çay içecem ohh
bi yandan da medcezir
sizden naber

Teşekkür ederim canım Konya'da novafertil bu kez uzun protokol ugulanacak birde genetik için eşimle kan verdik çarşamba günü de histeroskopi olacağım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canim hayirlisi olsun bende gecen hafta histeroskopi cekildim insallah rabbim busefer yuzumuzu guldurur

Canim hayirlisi olsun bende gecen hafta histeroskopi cekildim insallah rabbim busefer yuzumuzu guldurur

Nasil zor değildir inşallah gerçi anestezi altında olunca en zevkli kismida bu anestezi ohhhhh ilaci vetiyorlar missss leyla oluyorsun :)

arkadaslar merhabalar cumleten iyi gecelerr birsey sormak istiyorum; bu tedavimde ilk kez rapor cikartiyorum rapor icin Suleymaniye hast muayene eden doktor ufak bir kist olusmus dedi dogum kontrol hapi verdi bir ay kullan gel dedi tup bebek doktorumu aradim hemsiresi kullanabilirsin sorun olmaz dedi hic kullanmak istemiyorum cunku zaten cok ilac kullandim kullanmasam gelecek ay tedavim var buu kistin tedaviye yan etkisi olabilirmi sizce.

Back