• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
eefile sana recai hoca ile ilgili mesaj yazdim gorduysen yine yazmana gerek yok ama gormediysen tekrar yazayim

canım tşk ettim bundan sonra sizinleyim hep birlilikte hamile haberlerimizle hamile kalmak istiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyoruz artık ALLAHIM YARDIMCIMIZ SEN OL ŞU CUMA GÜNÜ BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL ET

Amin inşallah canım:16:

kızlar bi kaç gündür giremedim buraya hastanede koşturuyorum hayırlısınla rapor için evraklarım bitti.1 hafta sonra falan çıkcakmış sanırım.bu arada doktor ocak adetinde tedaviye başlayalım dedi.
adetin 2. günü çağırdı beni.ilaçlarımı da yazdı sanırım kısa protekol olacak cnku lucrin vermedi bana gonalf var çatlatma iğnesi var bide hap var..
EGUNAL canım listede benim tedavimi ocak diye düzelyirmisin rica etsem?

recai hocayı rahatsızlaşsan acil birşey olsa cebinden her zaman arayabilirsin ben 2. tedavimi farklı doktorda yaptırdım hala çok pişmanım
recai hocada birde ameliyat geçirdim ben çok memnun kaldım

saolain canim gecmis olsun benim de senin gibi bi kaybim var Allah yasatmasin bir daha

amin canım seninki kaç aylık düştü
benim rahim açılma yapmış suyum geldi ve sancı verdiler
düşürdüm ve sonra kürtaj oldum sanada geçmiş olsun nerde yaptırmıştın tedavini

amin canım seninki kaç aylık düştü
benim rahim açılma yapmış suyum geldi ve sancı verdiler
düşürdüm ve sonra kürtaj oldum sanada geçmiş olsun nerde yaptırmıştın tedavini

canim benim 2 aylikken kalp atislari alinamadi kurtajla sonuclandirildi

Amin canım hem olmayanlara hem olupta ikinciyi isteyenlere versin Rabbim...
yeni yılda bol para diliyorum o zaman size ailecek...

tesekur ederım ınsallah olur fazla bekletmez bızı.gercı kızım yokken daha cok hıssedıyordum bu ozlemı suan o kadar yok ama 1 tane daha olsa ıyı olur bu kadar kısa zamanda hamıle olmayı ozledımm:16:

kızlar bi kaç gündür giremedim buraya hastanede koşturuyorum hayırlısınla rapor için evraklarım bitti.1 hafta sonra falan çıkcakmış sanırım.bu arada doktor ocak adetinde tedaviye başlayalım dedi.
adetin 2. günü çağırdı beni.ilaçlarımı da yazdı sanırım kısa protekol olacak cnku lucrin vermedi bana gonalf var çatlatma iğnesi var bide hap var..
EGUNAL canım listede benim tedavimi ocak diye düzelyirmisin rica etsem?

canım hayırlı olsun inşlh pozitif görürsün, yanlız anlamadığım rapor için evraklarını verdin ve 1 hafta sonra çağıracaklarınımı söylediler normalde 3.5 ay gibi bekleme oluyor genelde öye zamnda çağırıyorlar. tanıdık falanmıydı barıi bey şansın yaver gitmiş :)

canım hayırlı olsun inşlh pozitif görürsün, yanlız anlamadığım rapor için evraklarını verdin ve 1 hafta sonra çağıracaklarınımı söylediler normalde 3.5 ay gibi bekleme oluyor genelde öye zamnda çağırıyorlar. tanıdık falanmıydı barıi bey şansın yaver gitmiş :)

CANIM benim şubatta ki randevumu arzu vermişti ama ben sonra barış hoca ile birebir görüştüm telefon da.çünkü biz bi ara tedaviye başlıcaktık ozaman da bazı evraklar toplayıp oraya vermiştik ama sonra yarım kaldı. dün de barış hoca ile görüştüm ocak adeti ile başlarız dedi.rapor içinde bizden istenen evrakları toplayınca 10-15 güne çıkar dediler

CANIM benim şubatta ki randevumu arzu vermişti ama ben sonra barış hoca ile birebir görüştüm telefon da.çünkü biz bi ara tedaviye başlıcaktık ozaman da bazı evraklar toplayıp oraya vermiştik ama sonra yarım kaldı. dün de barış hoca ile görüştüm ocak adeti ile başlarız dedi.rapor içinde bizden istenen evrakları toplayınca 10-15 güne çıkar dediler

anladım canım daha önce geçmişi bilmediğim için şaşırdım :) inşlh bu sfere güzel gider tedavin ve hepimiz güzel haberleri alırız..

anladım canım daha önce geçmişi bilmediğim için şaşırdım :) inşlh bu sfere güzel gider tedavin ve hepimiz güzel haberleri alırız..

inşallah tatlımm..daha önce kaydım var die belki de böyle oldu..
yeni hasta deılım cnku..eşim de azoperm olduğu için öyle çok evrak istemediler.Benı de daha once barış hoca muayene etmıstı sorun olmadığı için belki de rahim filmi vermediler onu anlayamadım..
şimdi sende ocakta başlıcaksın demi :) birbirimize destek oluruz kız. :)
ay bugun sabahtan hastanedeydimm ne kalabalıkkkkkkk yaa

kısa protokol ile uzun protokol arasında fark var mı?
bana kısa protokol uygulanacak

guldencim inofolige baktim yakinimdaki eczanelere bi cogunun ecza deposunda bulunmakta sordugun eczanelerin depolarina sordur canim

Back