- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 40
açıklaman için çok teşekkür ederim tatlım
ama anlamadığım bende herşey normal neden bana kısa protekol uygulanacak ki? neyse napalım demek doktor böyle uygun gördü.
iyi akşamlar kızlarnasılsınız
iyi aksamlar melek
canim hersey normal oldugu icn olabilirmi sence
bana da hep kisa protokoller tedavi uygulandi
elam senin ilk tup bebek denemen canim daha yumurtaliklarin ilaca nasil bi tepki vericek bilinmiyor ki
insallah ilkinde kucagina alirsin insallah
gerek kalmaz o protokollere de
guldencim inofolige baktim yakinimdaki eczanelere bi cogunun ecza deposunda bulunmakta sordugun eczanelerin depolarina sordur canim
Cahilliğimin kusuruna bakmayın kızlar, inofolic almış yürümüş.nedir bu ya?ne için kullanılıyor?
cnm ben PKO olanlar kullanıyor die bılıyordum ama ne bılım :44:
Cahilliğimin kusuruna bakmayın kızlar, inofolic almış yürümüş.nedir bu ya?ne için kullanılıyor?
tatlım inofolic genelde pko lu olanların kullandığı bir takviye...
folik asit ve bişi daha vardı içinde unuttum şimdi
yumurtlamayı düzenlediği,insilün direnci olanlarda kullanıldığı ve pko dan kaynaklı kilo sorununa çare olabileceği,düzenli 3 ay kullanıldığında doğal yolla gebelik elde edenlerin çok olduğunu okuduğum bildiğim bir takviye bende kullanmaya başlıyorum pazartesi inşallah
iyi akşamlar kızlarnasılsınız
Ay hadi hayırlısı yıldızcım çok sevindim... Allah yardımcın olsun.
bende pko yok ama folik asite başlayacağım.acaba buna mı başlasam?en iyisi bi doktorumu arayıp sorayım, teşekkürler
kızlar nasılsınız yeni geldim eve
açıklaman için çok teşekkür ederim tatlım
ama anlamadığım bende herşey normal neden bana kısa protekol uygulanacak ki? neyse napalım demek doktor böyle uygun gördü.
tesekur ederım ınsallah olur fazla bekletmez bızı.gercı kızım yokken daha cok hıssedıyordum bu ozlemı suan o kadar yok ama 1 tane daha olsa ıyı olur bu kadar kısa zamanda hamıle olmayı ozledımm
canım hayırlı olsun inşlh pozitif görürsün, yanlız anlamadığım rapor için evraklarını verdin ve 1 hafta sonra çağıracaklarınımı söylediler normalde 3.5 ay gibi bekleme oluyor genelde öye zamnda çağırıyorlar. tanıdık falanmıydı barıi bey şansın yaver gitmiş :)
guldencim inofolige baktim yakinimdaki eczanelere bi cogunun ecza deposunda bulunmakta sordugun eczanelerin depolarina sordur canim
kızlar bi kaç gündür giremedim buraya hastanede koşturuyorum hayırlısınla rapor için evraklarım bitti.1 hafta sonra falan çıkcakmış sanırım.bu arada doktor ocak adetinde tedaviye başlayalım dedi.
adetin 2. günü çağırdı beni.ilaçlarımı da yazdı sanırım kısa protekol olacak cnku lucrin vermedi bana gonalf var çatlatma iğnesi var bide hap var..
EGUNAL canım listede benim tedavimi ocak diye düzelyirmisin rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?