2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
veeeee dün beta hcg bakılan yeteeeer bu gün adet olur

pazar ve bayramlar avm lerin en çok iş yaptığı gün (çalışanlar için hoş bir durum değil ama )insanların en çok gittiği zamanlar o yüzden kapatılmaz ve kapatılmamalı

Bence bayramlarda ve pazar günleri avm ler kapatılmalı. Avrupanın bir çok yerinde dini günlere önem verilir.
Bizde sözde veriliyor ama insan sömürmekte üstümüze yok.
avm çalışanlarının iş saatleri ve çalışma günleri yeterince ağır. Hiç değilse 1 gün olan izinlerini aileleriyle geçirmeye hakları var. Hem belki böyle olursa tüketme hırsından biraz olsun vazgeçeriz. Pazar günü aile ile vakit geçirsinler.

bebişim insanlar artık sohbet etmiyor pikniğe gitmiyor vakit geçirmek diyince bir avm ye atıp kendilerini (kendimizi) deli gibi dolanıyoruz

Çok çalışıyorlarmış :) İnsan haklarına aykırı imiş.
valla başka aile heimlerini bilemem bizim buradakiler ne zaman gitsem çay kahve içiyorlar balkonda eğer onlarda çok çalışıyorsa ünvrts tam gün çalışan dracilde çalışanlar ölsünler

bebişim insanlar artık sohbet etmiyor pikniğe gitmiyor vakit geçirmek diyince bir avm ye atıp kendilerini (kendimizi) deli gibi dolanıyoruz

Emin ol daha mutlu olacağız :) Çünkü o zaman pikniğe gitmek zorunda kalacagız. Çünkü o zaman ağaçlar daha kıymetli olacak. Eczaneler ve hastaneler hafta sonu kapalı ama kimse ölmüyorsa avm pazar günü kapanınca kimse eksik olmaz.
Birlik ve beraberlik ancak birbiri düşünüp korumayla olur. Ben orda çalışan insanların 1 gün bile olsa çocukları ve eşleriyle vakit geçirmeleri gerektiğine inanıyorum. Bunlar benim düşüncem tabii..

valla başka aile heimlerini bilemem bizim buradakiler ne zaman gitsem çay kahve içiyorlar balkonda eğer onlarda çok çalışıyorsa ünvrts tam gün çalışan dracilde çalışanlar ölsünler

İstanbul'dakiler çok yogun canım. Ama onlarda bi doktordan kat kat fazla maaş alıyor. 8 bin 10 bin tl maaş alan aile hekimleri var canım..
Ama tabi bunun içinde oranın masrafları filan da var..

İstanbul'dakiler çok yogun canım. Ama onlarda bi doktordan kat kat fazla maaş alıyor. 8 bin 10 bin tl maaş alan aile hekimleri var canım..
Ama tabi bunun içinde oranın masrafları filan da var..
valla kuzum bizim burası çok sakin eskiden (aile hekimliğine geçilmeden )kuyruk olurdu dr önünde 3 dr vardı sağlı ocagında şimdi 10 tane oldu dr ve sağlık ocağı (asm )sayısı artırıldı ve bizim dr hemşire lerimiz ne zaman gitsek muhabetteler tabiki büyük şehirde durum farklıdır

kuzum sen bu işin insani boyutuna bakıyorsun onlar ise tüketim boyurundan bakıyor

bebişlerim ben çıkıyorum bıdıkımın yerli malıhaftası için kutlamaları var hazırlık yapacağız CUMA HÜRMETİNE RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN HER NE DUAMIZ DİLEĞİMİZ VARSA HAYIRLISIYLA KARŞIMIZA ÇIKARTSIN HAYIRLI KAPILAR AÇSIN RABBİM HER BİRİMİZ İÇİN

Yurtdışında cumaryesi öğleden sonra kapanıyomuş avm ler..orda insanlar ölmüyosa açlıktan burda haliyle ölünmez...ben perakende satış sektöründeyim yani tabiri caizse kasiyerim..üniversite mezunu senelerdir kpss ile atanamayan ben...4 yıldır evliyim ve doğru düzgün baytam seyran bilmem birlikte yıllık izin bile kullanamadık eşimle niye bizim sektörün en caf caflı zamanı olduğundan bizlere yazın izin verilmez....bayramda çalıştırılırız...geçen yaz eşim evde uyurken ben gece 12 sabah 8 çalıştığımı bilirim alkol yasası öncesinde...niye alkol satalım yanına meze ıvır zıvır satalım...bir bayan sabaha kadar tedirgin olmasinda ne olsun...güvenlik bir yöneticin iki vardiya arkadaşın daha var ama insan korkuyo...benim en özlemini duyduğum şey eşimle tam 1 günümüzü doku dolu yaşayamamak...sabah uyanıp beraber kahvaltı edip gezmelere gidemedik...akşam vatdiyasında kahvaltı yapıyoruz ama saat 2 de işbaşı alıyorum...yani at arabası balkabağına dönüşüyo...

Akşam ntv de bu konu vardı ordada aynı şeyi dediler adam pazarları evde eşi kasiyer çalışıyo çekirdek aile kavramını öldürdüler diyo...bu insanlarında ailesi var diyo...asgari ücretle sömürü diyo..

Yaşadığın durum gerçekten hoş değil canım. Seni çok iyi anlıyorum. Hele atanamama konusu berbat bir şey. Ama size şunun garantisini verebilirim ki malesef kendi adamlarını atıyorlar. Sonra geriye yer kalırsa
Adalet sadece bir insan adıydı hala da öyle kalmaya devam ediyor canım..
Güzel günler malesef bizi beklemiyor..
Hırs öfke intikam duygularıyla yönetilen bir toplumun insanlarıyız.. Allah kurtarsın bizi.

Ben de 12 numarayı beğendim

12 numaranın tırnakları tam benm kullandıgım gibi kısa ve küt lakin ojesini sürüşünü sevmedim
ordan puan kırdım

Bende 1 noyu beğendim oje rengi ve tırnakları güzel.

Ben de 12 numara dedim çok uzun tırnak sevmiyorum ben bir de küt kesim seviyorum en güzel o uygulamış sadece oje rengini iddialı seçebilir ve daha güzel sürebilirdi..
1 numarada güzel sürememiş bence tırnak diplerine yayılma yapmış..

Günaydın kızlar..
Ağrılarım var ama kırmızılar gelmiyiii...
Gelmemesi doğal tabii 28.günüm pazar
Tedavi öncesi gebe kalanlardan olabilirmiyim diye de dün idrar testi yaptım elimde kalan son testimdi

12 nurama benim elime en yakın el :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…