• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sağol arE="portakales, post: 38266982, member: 629199"]Canim yapabilecegin seyler merkez secerken imsi cihazi kullanan yerleri sececeksin. Birde uzun bi sure 2 ay kadar yediginize ictiginize aktivitelerinize psikolojinize dikkat edeceksiniz. Onun disinda bol bol dua edeceksiniz gerisi rabbime kalmiş canim. Oda nasip etmisse olur insallah. Hic uzulme her iste bi hayir vardir canim. Yolun acik olsun.[/QUOTE]
Sagol

Kızlar pazar günü avm ler kapansın mı sizce...bende bir avm çalışanıyım mesela eşim cumartesi ögleden sonra işyen çıkıyo pazar tatil ve ben çalışıyorum..yazın bu çok koyuyo bana ve özellikle bayramlarda bize bayram hiç gelmiyo...sizin fikriniz ne..

Arkadaşlar ilk tüp denememizde 12 yumurta toplandı 7 tanesine mikro yapildi transfer gününe kadar 1 tanesi dayanabildi tam transfere girecem embriyolog geldi dediki sizin embriyo gelişimini durdurmuş.son anda iptal edildi bu zaten bende büyük bir yikim oldu.2ay sonra yine yaptirdik 12 yumurta kullanildi bu seferde yine sadece 2 si dollendi transfer günü geriye 1 tane kalmisti oda orta kalitedeymis yinede sukretmistim en azından bi sefer trasfwrim yapilmisti . ama oda tutmadi. Simdi ne ypacagimizi bilmiyorum eşimin spermlerinde morfoloji sorunu var
canım çok üzüldüm bizimde aynı şekilde sorun morfoloji
peki IMSI ile mi yapıldı tüp bebek ? biz 2. deneme için ımsi olan bi yerde yaptırmayı düşünüyoruz
sende bi araştır istersen tatlım

Benim gibi birden harekete geçeceksin sen de...
Ben hamile kalacam sende peşime gelcen İstanbula:KK5:

ayy öylemi dersin inşallah canım ya:KK5:
eşime diyorum yaş geçiyo hadi bişeyşer yapalım dur daha genciz diyo yaaa:KK34:
bebeği çok istiyo hatta o kadar istiyor ki...ama korkuyor negatif sonuçtan sanırım:KK51:
onu da anlıyorum neyse bakalım azcık daha bekleyebilirim sanırım
sonra basarım isyanıııııı:mad::mad::mad::mad::mad::KK48:

Çok daha ucuz, hatta ilaçları aile hekimine yazdırabilirsin artık. 78tl lik crinone jel 9.90 a alınıyor mesela:)
Canım crinone jeli artık aile hekimi yazıyor mu? Ben en son Mayıs'ta tedavi oldum o zaman sadece kadın doğumlu yazabiliyordu.

Canım crinone jeli artık aile hekimi yazıyor mu? Ben en son Mayıs'ta tedavi oldum o zaman sadece kadın doğumlu yazabiliyordu.
bende mayıs tedavisi olmuştum canım ama hiç bana yazdırabildiğimi söylemediler ve mecbur eczanaden aldım direk
iyi oldu bunu bildiğim 2. tedavi için aklımda olsun

günaydınlarrrr Ve yalnızca Allah’a dayan ;
Zira dayanak olarak Allah yeter. ”
| Ahzab Sûresi
____________Cumanız Mübarek Olsun . . .

Kızlar pazar günü avm ler kapansın mı sizce...bende bir avm çalışanıyım mesela eşim cumartesi ögleden sonra işyen çıkıyo pazar tatil ve ben çalışıyorum..yazın bu çok koyuyo bana ve özellikle bayramlarda bize bayram hiç gelmiyo...sizin fikriniz ne..
pazar ve bayramlar avm lerin en çok iş yaptığı gün (çalışanlar için hoş bir durum değil ama )insanların en çok gittiği zamanlar o yüzden kapatılmaz ve kapatılmamalı

Back