• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çok daha ucuz, hatta ilaçları aile hekimine yazdırabilirsin artık. 78tl lik crinone jel 9.90 a alınıyor mesela:)
aa süper canm cok saol bakalm ocakta başlıcaz inşallah bi sıkntı olmazsa donmus tedavisine sennde pozitifmiş canmm ya gördüm de benm negatf uzuntusunden yazamadm bi çook sevndm canm Allahım saglkla kucagına almayı nasip etsn inşallah:))

aa süper canm cok saol bakalm ocakta başlıcaz inşallah bi sıkntı olmazsa donmus tedavisine sennde pozitifmiş canmm ya gördüm de benm negatf uzuntusunden yazamadm bi çook sevndm canm Allahım saglkla kucagına almayı nasip etsn inşallah:))

Çok teşekkürler canım. Donmuş transferi hem çok daha kolay, hem de vücudun dinlenmiş ilaçlardan arınmış olacağı için çok daha avantajlı. Umarım bu denemende bebeğine kavuşursun.

Çok teşekkürler canım. Donmuş transferi hem çok daha kolay, hem de vücudun dinlenmiş ilaçlardan arınmış olacağı için çok daha avantajlı. Umarım bu denemende bebeğine kavuşursun.
bnde oyle ümit ediyorum canm bakalm haftaya cuma görüşmeye gtcez doktorla donmus bebeler nasl kalite olarak fln iyice bi sorup ona göre baslamak istiyoruz kalite çok iyi deglse direk yeni tedavi baslarz dye dusunuyorz bakalm hayrlısı inşallah

bnde oyle ümit ediyorum canm bakalm haftaya cuma görüşmeye gtcez doktorla donmus bebeler nasl kalite olarak fln iyice bi sorup ona göre baslamak istiyoruz kalite çok iyi deglse direk yeni tedavi baslarz dye dusunuyorz bakalm hayrlısı inşallah

Hayırlısı olsun canım. Hangi doktorla güreşeceksin. Karar verdin mi?

Bana artık pozitif olsa da negatıf cıkaracakmış gibi geliyor.. Rabbim şu çift çizgiyi artık bize de nasip etsin yaa valla midem bulanıyor düşündükçe testi:KK43:

Aynen canım o kadar çok negatif test gördüm ki dün yaparken var olan enerjim düştü eski zamanlar geldi aklıma epeydir yapmıyormuşum demek..Resmen moralim bozuldu...

Hayırlısı olsun canım. Hangi doktorla güreşeceksin. Karar verdin mi?
ebru hoca aradı dun canm onunla görüşcem seyus var o da aydn hocada tedavi oldu negatf nasip işi braz ya smdilk memnunm doktordan bakalm görüşelm de bi ona göre harekt ederm artk

hahaha ama ben oje kullanmıyorum namaz kıldıgım ıcın. İste relg donemlerinde genelde :KK17:
Ama manikür yaptırırım önemserim elleri. :KK76:

Ben deee...
Regl olurum ojelenirim:KK48:
Namaz ve abdest olunca oje olmuyor...
Ama manikür başka bakımlı olmalı ellerimiz..Ben kendim yapıyorum...

İnşallah canım..
Ama hemen transfer olmayacam ben..
Embriyolar genetik taramaya gitcekler sağlam çıkan olursa dondurulacak uşaklarım...
Histeroskopi olacağım ay transfer edilcek..
en doğrusu bu sefer işleri şansa bırakma bencede
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah:KK68:

ebru hoca aradı dun canm onunla görüşcem seyus var o da aydn hocada tedavi oldu negatf nasip işi braz ya smdilk memnunm doktordan bakalm görüşelm de bi ona göre harekt ederm artk

Fark etmez tabi canım zaten ekipler onlar.. Kısmet canım eğer Ocakta olacaksan karşılaşırız belki bende 29 Aralık'ta başlayacağım :)

Günaydın kızlar 2 tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan daha sonra 1 sene beklememize rağmen hamile kalamadim ve Tüp bebeğe karar verdik 2 düşugum olduğu için doktorum cgh önerdi 6 taneden 1 tane sağlıklı bebeğim geldi ve transfer oldu kanda maksimum değerle pozitif gördüm ama bebeğim gelişmedigi için düşük yaşadım yine doktorum Şubat adetinden sonra gel dedi Mart gibi baslicaz yani Allah izin verirse ama benim tereddüt ediyorum napıcami bilmiyorum:KK43:

Günaydın kızlar 2 tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan daha sonra 1 sene beklememize rağmen hamile kalamadim ve Tüp bebeğe karar verdik 2 düşugum olduğu için doktorum cgh önerdi 6 taneden 1 tane sağlıklı bebeğim geldi ve transfer oldu kanda maksimum değerle pozitif gördüm ama bebeğim gelişmedigi için düşük yaşadım yine doktorum Şubat adetinden sonra gel dedi Mart gibi baslicaz yani Allah izin verirse ama benim tereddüt ediyorum napıcami bilmiyorum:KK43:

GEçmiş olsun canım.
Bazen olmayınca olmuyor işte ne denebilir ki.
bilen kızlar yazar şimdi sana belki daha farklı testler vardır.

6 embriyo cgh ye girdi ve 1 tane sağlam çıktı o da transfer oldu ve bebek gelişmedi öylemi?
bu cgh işlemi tam kromozom taraması demek yani kromozomların tamamı taranıyor tam sağlıklı olan transfer ediliyor nasıl gebelik devam etmedi acaba merak ettim bana da cgh yapılacak..
acaba rahim içi bir sıkıntın mı var araştırıldımı histeroskopi vs.. ile

Back