Tüp partisimi kulağaKizlarrr hep birlikte gelin tup partisi yapariz istanbul'da bizde:) bebislerle donersiniz sonra evlerinize:)) birlikten kuvvet dogarmis :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kimli-el-ve-tirnak-yarismasi-oylamasi.777967/
oylamaya katılır mısınız ?
Ben oyumu çokyan verdim ki..1 numaranın tırnakları güzelmiş mesela...ben ona verdim...Kızlar haydin oy vermeye....
canım çok üzüldüm bizimde aynı şekilde sorun morfolojiArkadaşlar ilk tüp denememizde 12 yumurta toplandı 7 tanesine mikro yapildi transfer gününe kadar 1 tanesi dayanabildi tam transfere girecem embriyolog geldi dediki sizin embriyo gelişimini durdurmuş.son anda iptal edildi bu zaten bende büyük bir yikim oldu.2ay sonra yine yaptirdik 12 yumurta kullanildi bu seferde yine sadece 2 si dollendi transfer günü geriye 1 tane kalmisti oda orta kalitedeymis yinede sukretmistim en azından bi sefer trasfwrim yapilmisti . ama oda tutmadi. Simdi ne ypacagimizi bilmiyorum eşimin spermlerinde morfoloji sorunu var
Benim gibi birden harekete geçeceksin sen de...
Ben hamile kalacam sende peşime gelcen İstanbula
Kızlar haydin oy vermeye....
Canım crinone jeli artık aile hekimi yazıyor mu? Ben en son Mayıs'ta tedavi oldum o zaman sadece kadın doğumlu yazabiliyordu.Çok daha ucuz, hatta ilaçları aile hekimine yazdırabilirsin artık. 78tl lik crinone jel 9.90 a alınıyor mesela:)
Ben de 12 numarayı beğendimKızlar haydin oy vermeye....
Ben de 12 numarayı beğendim
bende mayıs tedavisi olmuştum canım ama hiç bana yazdırabildiğimi söylemediler ve mecbur eczanaden aldım direkCanım crinone jeli artık aile hekimi yazıyor mu? Ben en son Mayıs'ta tedavi oldum o zaman sadece kadın doğumlu yazabiliyordu.
Bende 1 noyu beğendim oje rengi ve tırnakları güzel.değişik bi yarışmaymışoyum belli tabiki 1 no aslında uzun tırnak sevmem kısa ve küt kullanırım ama en iyisi oydu seçeneklerdeki
Tabii yazıyor. Climara Forte bantları da yazıyor.Canım crinone jeli artık aile hekimi yazıyor mu? Ben en son Mayıs'ta tedavi oldum o zaman sadece kadın doğumlu yazabiliyordu.
pazar ve bayramlar avm lerin en çok iş yaptığı gün (çalışanlar için hoş bir durum değil ama )insanların en çok gittiği zamanlar o yüzden kapatılmaz ve kapatılmamalıKızlar pazar günü avm ler kapansın mı sizce...bende bir avm çalışanıyım mesela eşim cumartesi ögleden sonra işyen çıkıyo pazar tatil ve ben çalışıyorum..yazın bu çok koyuyo bana ve özellikle bayramlarda bize bayram hiç gelmiyo...sizin fikriniz ne..
aile hekimi yazabiliyor canımCanım crinone jeli artık aile hekimi yazıyor mu? Ben en son Mayıs'ta tedavi oldum o zaman sadece kadın doğumlu yazabiliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?