• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım durumunu anlatmıştın bir ara çok iyi hatırlıyorum nelerle uğraştığını..
Bunalman,yorulman çok doğal...
Hep güçlü olmak ayakta kalmak durumundasın..
Anne olamamak değil tek derdin o nedenle Allah sana güç ve sabır versin...
canım benim sağol ben hep diyorum ya allahtan gelen için allaha sığınıyorum diye o bana her zamanBİR kapı açıyor çok şükür

Son düzenleme:
İnşallah canım:KK60:
evet ilk öncee
bebekleri-neden-leylekler-getirir,2,con.jpg
sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:innnşşş FİNALLLLLLLLLLLLLL:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Son düzenleme:
seviliyorum ben biliyorum bunu
canımmmmm allahım yardımcın olsun :) allahım bu çektiğin sıkıntılara gösterdiğin direncin sabrın karşılığını versin inşallah :) hersey gönlünce olsun :)
evet aynen öyle oldu canım...
son dakika golü atıyorum 2014 de:KK48:
canımmmm inşallah güzel haberlerini alacağız buradan :) rastgele :)

Arkadaşlar iyiki varsiniz sizlerin yazdiklarinizi okuyarak rahatliyorum.pazartesi itibariyle 2. Tüp bebek negatifimi aldim.çok çok üzgünüm.sanki bi tir üstümden geçmişte zar zor ayakta duruyor gibi hissediyorum kendimi.
Allah büyük canım vakti zamanı gelince bebeklerimiz bizleri elbet bulur yeter ki rabbim onları bizlere nasip etsin...

canımmmmm allahım yardımcın olsun :) allahım bu çektiğin sıkıntılara gösterdiğin direncin sabrın karşılığını versin inşallah :) hersey gönlünce olsun :)

canımmmm inşallah güzel haberlerini alacağız buradan :) rastgele :)
AMİN TEŞEKÜREDERİMM

E egunal KIZ şimdi hayal ettimde senin niciniyin altına gebelik takvimi nasıl da yakışır :KK56::KK56::KK56::KK56:

Kizlarrr hep birlikte gelin tup partisi yapariz istanbul'da bizde:) bebislerle donersiniz sonra evlerinize:)) birlikten kuvvet dogarmis :)

Canım durumunu anlatmıştın bir ara çok iyi hatırlıyorum nelerle uğraştığını..
Bunalman,yorulman çok doğal...
Hep güçlü olmak ayakta kalmak durumundasın..
Anne olamamak değil tek derdin o nedenle Allah sana güç ve sabır versin...

Çok güclü çok fedakar bi kadin o. Eminim çokda güzel anne olacak. Rabbim nasip edecek insallah ben inaniyorum.

Kızlar ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi doğum fiyatları 2014 sezeryan ve normal fiyat bilen var mı ?

Arkadaşlar ilk tüp denememizde 12 yumurta toplandı 7 tanesine mikro yapildi transfer gününe kadar 1 tanesi dayanabildi tam transfere girecem embriyolog geldi dediki sizin embriyo gelişimini durdurmuş.son anda iptal edildi bu zaten bende büyük bir yikim oldu.2ay sonra yine yaptirdik 12 yumurta kullanildi bu seferde yine sadece 2 si dollendi transfer günü geriye 1 tane kalmisti oda orta kalitedeymis yinede sukretmistim en azından bi sefer trasfwrim yapilmisti . ama oda tutmadi. Simdi ne ypacagimizi bilmiyorum eşimin spermlerinde morfoloji sorunu var

Arkadaşlar ilk tüp denememizde 12 yumurta toplandı 7 tanesine mikro yapildi transfer gününe kadar 1 tanesi dayanabildi tam transfere girecem embriyolog geldi dediki sizin embriyo gelişimini durdurmuş.son anda iptal edildi bu zaten bende büyük bir yikim oldu.2ay sonra yine yaptirdik 12 yumurta kullanildi bu seferde yine sadece 2 si dollendi transfer günü geriye 1 tane kalmisti oda orta kalitedeymis yinede sukretmistim en azından bi sefer trasfwrim yapilmisti . ama oda tutmadi. Simdi ne ypacagimizi bilmiyorum eşimin spermlerinde morfoloji sorunu var

Canim yapabilecegin seyler merkez secerken imsi cihazi kullanan yerleri sececeksin. Birde uzun bi sure 2 ay kadar yediginize ictiginize aktivitelerinize psikolojinize dikkat edeceksiniz. Onun disinda bol bol dua edeceksiniz gerisi rabbime kalmiş canim. Oda nasip etmisse olur insallah. Hic uzulme her iste bi hayir vardir canim. Yolun acik olsun.

Back