- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
niyekiiii hiç haberim yoktuGünaydınnn kızlarrr
Bugün aile hekimleri çalışmıyor grevde bildiğim kadarıyla. Haberiniz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niyekiiii hiç haberim yoktuGünaydınnn kızlarrr
Bugün aile hekimleri çalışmıyor grevde bildiğim kadarıyla. Haberiniz olsun
Kızlar pazar günü avm ler kapansın mı sizce...bende bir avm çalışanıyım mesela eşim cumartesi ögleden sonra işyen çıkıyo pazar tatil ve ben çalışıyorum..yazın bu çok koyuyo bana ve özellikle bayramlarda bize bayram hiç gelmiyo...sizin fikriniz ne..
pazar ve bayramlar avm lerin en çok iş yaptığı gün (çalışanlar için hoş bir durum değil ama )insanların en çok gittiği zamanlar o yüzden kapatılmaz ve kapatılmamalı
niyekiiii hiç haberim yoktu
bebişim insanlar artık sohbet etmiyor pikniğe gitmiyor vakit geçirmek diyince bir avm ye atıp kendilerini (kendimizi) deli gibi dolanıyoruzBence bayramlarda ve pazar günleri avm ler kapatılmalı. Avrupanın bir çok yerinde dini günlere önem verilir.
Bizde sözde veriliyor ama insan sömürmekte üstümüze yok.
avm çalışanlarının iş saatleri ve çalışma günleri yeterince ağır. Hiç değilse 1 gün olan izinlerini aileleriyle geçirmeye hakları var. Hem belki böyle olursa tüketme hırsından biraz olsun vazgeçeriz. Pazar günü aile ile vakit geçirsinler.
valla başka aile heimlerini bilemem bizim buradakiler ne zaman gitsem çay kahve içiyorlar balkonda eğer onlarda çok çalışıyorsa ünvrts tam gün çalışan dracilde çalışanlar ölsünlerÇok çalışıyorlarmış :) İnsan haklarına aykırı imiş.
bebişim insanlar artık sohbet etmiyor pikniğe gitmiyor vakit geçirmek diyince bir avm ye atıp kendilerini (kendimizi) deli gibi dolanıyoruz
valla başka aile heimlerini bilemem bizim buradakiler ne zaman gitsem çay kahve içiyorlar balkonda eğer onlarda çok çalışıyorsa ünvrts tam gün çalışan dracilde çalışanlar ölsünler
valla kuzum bizim burası çok sakin eskiden (aile hekimliğine geçilmeden )kuyruk olurdu dr önünde 3 dr vardı sağlı ocagında şimdi 10 tane oldu dr ve sağlık ocağı (asm )sayısı artırıldı ve bizim dr hemşire lerimiz ne zaman gitsek muhabetteler tabiki büyük şehirde durum farklıdırİstanbul'dakiler çok yogun canım. Ama onlarda bi doktordan kat kat fazla maaş alıyor. 8 bin 10 bin tl maaş alan aile hekimleri var canım..
Ama tabi bunun içinde oranın masrafları filan da var..
kuzum sen bu işin insani boyutuna bakıyorsun onlar ise tüketim boyurundan bakıyorEmin ol daha mutlu olacağız :) Çünkü o zaman pikniğe gitmek zorunda kalacagız. Çünkü o zaman ağaçlar daha kıymetli olacak. Eczaneler ve hastaneler hafta sonu kapalı ama kimse ölmüyorsa avm pazar günü kapanınca kimse eksik olmaz.
Birlik ve beraberlik ancak birbiri düşünüp korumayla olur. Ben orda çalışan insanların 1 gün bile olsa çocukları ve eşleriyle vakit geçirmeleri gerektiğine inanıyorum. Bunlar benim düşüncem tabii..
Yurtdışında cumaryesi öğleden sonra kapanıyomuş avm ler..orda insanlar ölmüyosa açlıktan burda haliyle ölünmez...ben perakende satış sektöründeyim yani tabiri caizse kasiyerim..üniversite mezunu senelerdir kpss ile atanamayan ben...4 yıldır evliyim ve doğru düzgün baytam seyran bilmem birlikte yıllık izin bile kullanamadık eşimle niye bizim sektörün en caf caflı zamanı olduğundan bizlere yazın izin verilmez....bayramda çalıştırılırız...geçen yaz eşim evde uyurken ben gece 12 sabah 8 çalıştığımı bilirim alkol yasası öncesinde...niye alkol satalım yanına meze ıvır zıvır satalım...bir bayan sabaha kadar tedirgin olmasinda ne olsun...güvenlik bir yöneticin iki vardiya arkadaşın daha var ama insan korkuyo...benim en özlemini duyduğum şey eşimle tam 1 günümüzü doku dolu yaşayamamak...sabah uyanıp beraber kahvaltı edip gezmelere gidemedik...akşam vatdiyasında kahvaltı yapıyoruz ama saat 2 de işbaşı alıyorum...yani at arabası balkabağına dönüşüyo...Emin ol daha mutlu olacağız :) Çünkü o zaman pikniğe gitmek zorunda kalacagız. Çünkü o zaman ağaçlar daha kıymetli olacak. Eczaneler ve hastaneler hafta sonu kapalı ama kimse ölmüyorsa avm pazar günü kapanınca kimse eksik olmaz.
Birlik ve beraberlik ancak birbiri düşünüp korumayla olur. Ben orda çalışan insanların 1 gün bile olsa çocukları ve eşleriyle vakit geçirmeleri gerektiğine inanıyorum. Bunlar benim düşüncem tabii..
Yurtdışında cumaryesi öğleden sonra kapanıyomuş avm ler..orda insanlar ölmüyosa açlıktan burda haliyle ölünmez...ben perakende satış sektöründeyim yani tabiri caizse kasiyerim..üniversite mezunu senelerdir kpss ile atanamayan ben...4 yıldır evliyim ve doğru düzgün baytam seyran bilmem birlikte yıllık izin bile kullanamadık eşimle niye bizim sektörün en caf caflı zamanı olduğundan bizlere yazın izin verilmez....bayramda çalıştırılırız...geçen yaz eşim evde uyurken ben gece 12 sabah 8 çalıştığımı bilirim alkol yasası öncesinde...niye alkol satalım yanına meze ıvır zıvır satalım...bir bayan sabaha kadar tedirgin olmasinda ne olsun...güvenlik bir yöneticin iki vardiya arkadaşın daha var ama insan korkuyo...benim en özlemini duyduğum şey eşimle tam 1 günümüzü doku dolu yaşayamamak...sabah uyanıp beraber kahvaltı edip gezmelere gidemedik...akşam vatdiyasında kahvaltı yapıyoruz ama saat 2 de işbaşı alıyorum...yani at arabası balkabağına dönüşüyo...
Evet bu jeli aile hekimi yazabiliyor.Canım crinone jeli artık aile hekimi yazıyor mu? Ben en son Mayıs'ta tedavi oldum o zaman sadece kadın doğumlu yazabiliyordu.
Ben de 12 numarayı beğendim
12 numaranın tırnakları tam benm kullandıgım gibi kısa ve küt lakin ojesini sürüşünü sevmedim
ordan puan kırdım
Bende 1 noyu beğendim oje rengi ve tırnakları güzel.
Günaydın kızlar..
Ağrılarım var ama kırmızılar gelmiyiii...
Gelmemesi doğal tabii 28.günüm pazar
Tedavi öncesi gebe kalanlardan olabilirmiyim diye de dün idrar testi yaptım elimde kalan son testimdi
Ben de 12 numara dedim çok uzun tırnak sevmiyorum ben bir de küt kesim seviyorum en güzel o uygulamış sadece oje rengini iddialı seçebilir ve daha güzel sürebilirdi..
1 numarada güzel sürememiş bence tırnak diplerine yayılma yapmış..