• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
GEçmiş olsun canım.
Bazen olmayınca olmuyor işte ne denebilir ki.
bilen kızlar yazar şimdi sana belki daha farklı testler vardır.
Zamanı değil demekten başka bişey gelmiyo elimizden bu sefer baya heveslenmistim sağlıklı bebek falan koyulunca ama nasip kısmet işi demek ki doktorum embriyonun sağlıklı olmasına rağmen yinede sorunun bebekten kaynaklı olduğunu söyledi % 90 :KK61:

Zamanı değil demekten başka bişey gelmiyo elimizden bu sefer baya heveslenmistim sağlıklı bebek falan koyulunca ama nasip kısmet işi demek ki doktorum embriyonun sağlıklı olmasına rağmen yinede sorunun bebekten kaynaklı olduğunu söyledi % 90 :KK61:

E egunal ı dinle canım seni bu konuda bilgilendirsin. Her şey yapılsın bu seferki tedavinde yani acaba eksik mi yaptım olmasın. gerisi allaha emanet tabi gene.. İnsallah bu sefer olacak canım. Umudunu kaybetme.. Sabret canım.:KK42:

6 embriyo cgh ye girdi ve 1 tane sağlam çıktı o da transfer oldu ve bebek gelişmedi öylemi?
bu cgh işlemi tam kromozom taraması demek yani kromozomların tamamı taranıyor tam sağlıklı olan transfer ediliyor nasıl gebelik devam etmedi acaba merak ettim bana da cgh yapılacak..
acaba rahim içi bir sıkıntın mı var araştırıldımı histeroskopi vs.. ile
Gecen sene başlamayı düşünmüştük biz o zaman rahim filmi histereskopi bütün kan tahlilleri şeker yüklemesi aklına ne gelirse yapıldı canım benimle ilgili hiçbir problem çıkmıyor yada bulunamıyor bilmiyorum 27 yumurta toplandı 21 olgun çıktı 17 tanesi döllendi cgh gideceği için 5 ve 6 günü bekledikler 6 tane kaldı 1 tanede sağlıklı geldi çok yumurta toplanması çok döllenmesi önemli değilmiş meğer :KK61:

Gecen sene başlamayı düşünmüştük biz o zaman rahim filmi histereskopi bütün kan tahlilleri şeker yüklemesi aklına ne gelirse yapıldı canım benimle ilgili hiçbir problem çıkmıyor yada bulunamıyor bilmiyorum 27 yumurta toplandı 21 olgun çıktı 17 tanesi döllendi cgh gideceği için 5 ve 6 günü bekledikler 6 tane kaldı 1 tanede sağlıklı geldi çok yumurta toplanması çok döllenmesi önemli değilmiş meğer :KK61:

Tatlım her zaman çok ilaç kullanıp çok yumurta elde etmek iyi değilmiş. Doktorum öyle demişti. daha az ilaçla belki sayı olarak az ama kaliteli yumurta elde etmek her zaman avantajlıymış.. Aklında olsun.

Kızlar bana bu şeker yüklemesi mantık dışı saçma geliyor!
Yani hamile iken vücuda zaten o kadar şeker yüklemek muhtemel şeker hastalığına davet çıkarıyor. Halbuki bi cihazı var onun parmaktan kan alıp ölçüyor. Onu yapsak eğer yüksekse ona göre bir şey uygulanır. Zaten şeker testinde şekeriniz çıksa sadece diet veriyor. e ben bunu o cihazlada anlayabilirim.

E egunal ı dinle canım seni bu konuda bilgilendirsin. Her şey yapılsın bu seferki tedavinde yani acaba eksik mi yaptım olmasın. gerisi allaha emanet tabi gene.. İnsallah bu sefer olacak canım. Umudunu kaybetme.. Sabret canım.:KK42:
Umudum hiçbi zaman kaybetmiyorum ama bulup bulup kaybetmek çok zor 14 gün kanda 854 pozitifi görünce doktorum yoksa biz 2 tane mi koyduk değerin çok çok güzel demişti çok erken sevinmisim:KK42:

Gecen sene başlamayı düşünmüştük biz o zaman rahim filmi histereskopi bütün kan tahlilleri şeker yüklemesi aklına ne gelirse yapıldı canım benimle ilgili hiçbir problem çıkmıyor yada bulunamıyor bilmiyorum 27 yumurta toplandı 21 olgun çıktı 17 tanesi döllendi cgh gideceği için 5 ve 6 günü beklediklerini 6 tane kaldı 1 tanede sağlıklı geldi çok yumurta toplanması çok döllenmesi önemli değilmiş meğer :KK61:

kıyamam üzülme nolur...
1 tane sağlıklı kalması aklıma sperm dna sında sorun olabileceğini getirdi sperm seçiminde ımsı yapıldı mı acaba?
çünkü tıbben kesin olan bir şey var..yumurta döllenip 3.güne kadar kaliteli embriyo olarak geliyorsa yumurta işi başarıyla tamamlamıştır bundan sonra gelişebilecek olumsuzluklar sperm le ilgilidir.

Yani hamile iken vücuda zaten o kadar şeker yüklemek muhtemel şeker hastalığına davet çıkarıyor. Halbuki bi cihazı var onun parmaktan kan alıp ölçüyor. Onu yapsak eğer yüksekse ona göre bir şey uygulanır. Zaten şeker testinde şekeriniz çıksa sadece diet veriyor. e ben bunu o cihazlada anlayabilirim.
Bu tartışılan bir konu artık dediğin gibi bana da gereksiz geliyor canım..

kıyamam üzülme nolur...
1 tane sağlıklı kalması aklıma sperm dna sında sorun olabileceğini getirdi sperm seçiminde ımsı yapıldı mı acaba?
çünkü tıbben kesin olan bir şey var..yumurta döllenip 3.güne kadar kaliteli embriyo olarak geliyorsa yumurta işi başarıyla tamamlanmıştır bundan sonra gelişebilecek olumsuzluklar sperm le ilgilidir.

sbry sbry evet tatlım bende aynı şeyi düşüyorum. Hatta benim problemimde o mesela. AMa genede 27 yumurta elde etmek bana gereksiz geldi. ÇÜnkü az ve kaliteli yumurta elde etmek o 3 gün sonra bile spermin kusurlarını örtmeye yardımcı oluyormuş.

Tatlım her zaman çok ilaç kullanıp çok yumurta elde etmek iyi değilmiş. Doktorum öyle demişti. daha az ilaçla belki sayı olarak az ama kaliteli yumurta elde etmek her zaman avantajlıymış.. Aklında olsun.
Aksine çok ilaç kullanmadım canım iğnelerin dozuda düşüktü yaşımdan ve yumurtalarımin çok iyi olduğunu söylediğinden doktorum

Gizli şeker falan mı var acaba ondan mi düşüyor bebekler diye yaptırdı canım doktorum bide troid ilacı kullanıyorum ben acaba hamilelik oluşunca birden yükseldi mi

Gizli şeker falan mı var acaba ondan mi düşüyor bebekler diye yaptırdı canım doktorum bide troid ilacı kullanıyorum ben acaba hamilelik oluşunca birden yükseldi mi

İlacını kullanıyorsan bir anda yükselse fark edersin canım. Dengen değişir. Bence sebep o değildir.

sbry sbry evet tatlım bende aynı şeyi düşüyorum. Hatta benim problemimde o mesela. AMa genede 27 yumurta elde etmek bana gereksiz geldi. ÇÜnkü az ve kaliteli yumurta elde etmek o 3 gün sonra bile spermin kusurlarını örtmeye yardımcı oluyormuş.
Canım tahminimce çok yumi istemlerinin sebebi cgh ye gidecek yeteri sayıda embriyo elde etmek...
Ben çok yumi olması taraftarı değilim senin gibi az sayıda yumi daha çok kalite gibi geliyor bana ya da hep öyle dek geliyorum.Gözlemlerim bu yönde...

Canım tahminimce çok yumi istemlerinin sebebi cgh ye gidecek yeteri sayıda embriyo elde etmek...
Ben çok yumi olması taraftarı değilim senin gibi az sayıda yumi daha çok kalite gibi geliyor bana ya da hep öyle dek geliyorum.Gözlemlerim bu yönde...

Ben en son Aydın beyle görüşmeye gittiğimed eski listeleri gösterdim. NEden saglıklı bır kadından bu kadar yumurta elde etmek ıstemısler dedı. Hatta sperm problemı olan hastalar ıcın ben az ve kalıtelı yumurta ısterımkı cogu zaman yumurta guclu olursa spermın bazı kusurlarını ortebılır dedı. Çok mantıklı geldi banada..

kıyamam üzülme nolur...
çünkü tıbben kesin olan bir şey var..yumurta döllenip 3.güne kadar kaliteli embriyo olarak geliyorsa yumurta işi başarıyla tamamlamıştır bundan sonra gelişebilecek olumsuzluklar sperm le ilgilidir.
Ilk korunmayi bıraktığımizda ben hamile kalamadim zaten canım gittik testlerimi zi yaptirdik esimde Varikosel çıktı ameliyat oldu bu sefer morfoloji çok kötü çıktı daha sonra onun içinde ilaç kullandı eşim % 1 den % 4 yükselttik morfolojik bi sorunumuz var yani ImsI yapılmadı canım yapılsa söylenirdi bize

Ilk korunmayi bıraktığımizda ben hamile kalamadim zaten canım gittik testlerimi zi yaptirdik esimde Varikosel çıktı ameliyat oldu bu sefer morfoloji çok kötü çıktı daha sonra onun içinde ilaç kullandı eşim % 1 den % 4 yükselttik morfolojik bi sorunumuz var yani ImsI yapılmadı canım yapılsa söylenirdi bize

Hangi hastane tatlım.

Bikacgundur ihmal ettim sizi valla ne var ne yok bakamadimdaa.hepiniz iyi ve guzel haberler vardir insallahh.
Benden size guzel haberrr:KK68:
Yusuf eren hastaneden cikti pazartesi gunu emzirme talimi icin gittim taburcu oldu.2010 gr.

Dun goz ve kontrol vardi.cok sukur bi sikinti yok.2100 gr olmuşuz.gozdede sikinti yok iki haftta sonra kontrolumuz varr.
Noroloji kardiyoloji ve isitme testlerimizdende rabbimin izniyle gecersek dahada rahatlayacagim.
Birbirimize alisiyoruz.benim gogus ucum yok o yuzden biraz sikintiliyiz.gogus ucu aldim onunla ve buzluga attigim sutlerle idare ediyoruzz.
Uc gundur uyumuyoruz bugun daha rahat hemencik size bakimmm didimm.gerci geriye donuk okuyamadim amaa.bu aralar ihmal edebilirim ama sadece duzen oturtana kadarr.

Herkese hayirli cumalar ozden cnm saglikla yuvasinda buyusun yusuf erenin,
kizlar malum netimhala yok insl bikac gune gelecek ve sizlerle olucam ozledim sizi.

Back