OHHHH ne güzellllllllllll önceeeBenim gibi birden harekete geçeceksin sen de...
Ben hamile kalacam sende peşime gelcen İstanbula
İnşallah canımOHHHH ne güzellllllllllll önceeesonraaaa
canım benim sağol ben hep diyorum ya allahtan gelen için allaha sığınıyorum diye o bana her zamanBİR kapı açıyor çok şükürCanım durumunu anlatmıştın bir ara çok iyi hatırlıyorum nelerle uğraştığını..
Bunalman,yorulman çok doğal...
Hep güçlü olmak ayakta kalmak durumundasın..
Anne olamamak değil tek derdin o nedenle Allah sana güç ve sabır versin...
evet ilk önceeİnşallah canım
millete 2014 dedin dedin sonunu yakaladınegunal evden bildiriyor
sen de okuldan yazıyormuşsun
kırmızılar ha geldi ha gelecek gelince başlıyorum canım...
evet aynen öyle oldu canım...millete 2014 dedin dedin sonunu yakaladınhadi inşallah güzel sonuçlar olur canım
hadi bakalım 90 a çak golüevet aynen öyle oldu canım...
son dakika golü atıyorum 2014 de
İnşallah canım..hadi bakalım 90 a çak golüikiz bekliyoeuz canım senden
canımmmmm allahım yardımcın olsun :) allahım bu çektiğin sıkıntılara gösterdiğin direncin sabrın karşılığını versin inşallah :) hersey gönlünce olsun :)seviliyorum ben biliyorum bunu
canımmmm inşallah güzel haberlerini alacağız buradan :) rastgele :)evet aynen öyle oldu canım...
son dakika golü atıyorum 2014 de
Allah büyük canım vakti zamanı gelince bebeklerimiz bizleri elbet bulur yeter ki rabbim onları bizlere nasip etsin...Arkadaşlar iyiki varsiniz sizlerin yazdiklarinizi okuyarak rahatliyorum.pazartesi itibariyle 2. Tüp bebek negatifimi aldim.çok çok üzgünüm.sanki bi tir üstümden geçmişte zar zor ayakta duruyor gibi hissediyorum kendimi.
AMİN TEŞEKÜREDERİMMcanımmmmm allahım yardımcın olsun :) allahım bu çektiğin sıkıntılara gösterdiğin direncin sabrın karşılığını versin inşallah :) hersey gönlünce olsun :)
canımmmm inşallah güzel haberlerini alacağız buradan :) rastgele :)
Çok daha ucuz, hatta ilaçları aile hekimine yazdırabilirsin artık. 78tl lik crinone jel 9.90 a alınıyor mesela:)kızlar donmus tedavisnde ilaç masrafı ne kadar oluyo ortalama
Canım durumunu anlatmıştın bir ara çok iyi hatırlıyorum nelerle uğraştığını..
Bunalman,yorulman çok doğal...
Hep güçlü olmak ayakta kalmak durumundasın..
Anne olamamak değil tek derdin o nedenle Allah sana güç ve sabır versin...
Arkadaşlar ilk tüp denememizde 12 yumurta toplandı 7 tanesine mikro yapildi transfer gününe kadar 1 tanesi dayanabildi tam transfere girecem embriyolog geldi dediki sizin embriyo gelişimini durdurmuş.son anda iptal edildi bu zaten bende büyük bir yikim oldu.2ay sonra yine yaptirdik 12 yumurta kullanildi bu seferde yine sadece 2 si dollendi transfer günü geriye 1 tane kalmisti oda orta kalitedeymis yinede sukretmistim en azından bi sefer trasfwrim yapilmisti . ama oda tutmadi. Simdi ne ypacagimizi bilmiyorum eşimin spermlerinde morfoloji sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?