2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar misafirim vardı giremedim..yeni evli eşimin lise arkadaşı ve hanımı...mamacıklar hazırladım oturduk sohbet falan hazırlıklar derken uğrayamadım...öptüm kocaman...

merhaba canıım hayırlı olsun ben de dondurulmuş tedavisi olacam sen yumi toplama tedavi öncesimi histeroskopi ve çizik atma işlemi oldun yoksa dondurulmuş öncesimi

merhaba canıım hayırlı olsun ben de dondurulmuş tedavisi olacam sen yumi toplama tedavi öncesimi histeroskopi ve çizik atma işlemi oldun yoksa dondurulmuş öncesimi
Merhaba, ben opudan önce oldum ama aslında sonra da olunabilir. Transfere ne kadar yakın olursa o kadar iyi aslında.

günaydn. eveet ilk tüp denememi olumsuz sonuclandrdktan sonra sıra donmus bebelerde anlatn bakim donmus tedavisi nasıı oliiiiii

Beklemeyecek misin canım 1 -2 ay :)
Aydın bey ile konuştun mu dicem ama Amerika'da..
canm yok daha aramadm hastaneyi öğledn snra ararm. benm doktor ebru hocaydı ya zaten. kafam karısık onla mı yapsam donmus aydn bey ile mi bilmiyorum tedaviyi beklememi mi önerrler hemen yaparlar mı, okuldan cok izin aldık zaten bu surecte o yuzden eger yine cok gtmem gerekrse ara tatli beklemem gerekr. nasıl bi süreç olur blmiyorum bakalm konuscam

kızlar bgn 8.günüm hiç ağrı sızı bişi yok korkmaya başlıyorm bazen normal mi sizce yaa

elektirik kesildi pc nin şarjı ne kadar giderse

Bence bi süre ara ver en azından 1 ay filan rahim kendine gelsin. Ben Ebru hnm ı hiç görmedim canım. Ama Aydın beyi bekle istersen bu sefer onunla görüş.. Her şey vesile tabi ama enerjisinin çok yüksek olduguna ve kişiye iyi geldiğine inanıyorum. Hiç böyle prof. dr görmemiştim. Bi tandıgım aydın beyın hastası bende onun aracılıgıyla gittim oraya. O da cumartesi sonucunu aldı hamileymiş. Tabi inşallah kimyasal cıkmaz. Nasip canım ama bu sefer emin adımlarla ilerlemek lazım. ne gerekliyse yap ondan sonra bebişleri al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…