- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
sağol cnm yaa inş pozitifi görürüz hepimzCanım düşünmee...
Sabrek şurda 4 günün filan kalmış.. O zaman göreceğiz. Stres yok unutma kan testinde görene kadar sen hamilesinn :)
O yuzden o da Allah'a emanet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm yaa inş pozitifi görürüz hepimzCanım düşünmee...
Sabrek şurda 4 günün filan kalmış.. O zaman göreceğiz. Stres yok unutma kan testinde görene kadar sen hamilesinn :)
O yuzden o da Allah'a emanet.
hım kesinlikle görüşmeye gitmeliyim ozaman .tüp bebek konusunda heryere güven olmuyor çünkü bazı yerlerde aşırı pahalı çünkü.burda ortalama fiyat nekadar bilginiz var mı?Canım Anadolu Sağlık Merkezi diye bir hastane Asıl yeri Gebze'de ama rutin kontrolleri Ataşehir de de yaptırabiliyorsun.
Hastane dünya çapında ödüllü ünlü bi ilaç firmasında çalışan kuzenim var biz bu sene onlarla anlaşma yapadık diye üzülmüştü. Oda kesinlikle iyidir diyor. Hemşireler çok tatlı ve ilgili. Doktor Aydın bey de aslında son derece olumlu ve hastanın her halinden anlayan ve iletişimi güçlü bir adam. Ben sonuca ulaşmadım henüz ama hem fiyat hem ilgi konusunda memnunum canım :)
canım eğer çidere üye olursan 150 tl kadar aidatla bu hastanede tam 1000 tl indirim yapıyorlar totelde 4900 1000 tl indirimle 3900 ze geliyorhım kesinlikle görüşmeye gitmeliyim ozaman .tüp bebek konusunda heryere güven olmuyor çünkü bazı yerlerde aşırı pahalı çünkü.burda ortalama fiyat nekadar bilginiz var mı?
kızlar ara ara kanamalıda olsam bugünki test sonucum için dua edin bebişimle bana bakalım rabbim bugünümü hayırlı eylesin inş.anadolu sağlık merkezi aydın bey eşliğinde olan tüp bebişimi bekliyorum sabırsızca
hım kesinlikle görüşmeye gitmeliyim ozaman .tüp bebek konusunda heryere güven olmuyor çünkü bazı yerlerde aşırı pahalı çünkü.burda ortalama fiyat nekadar bilginiz var mı?
canım eğer çidere üye olursan 150 tl kadar aidatla bu hastanede tam 1000 tl indirim yapıyorlar totelde 4900 1000 tl indirimle 3900 ze geliyor
çidere üye olmak derken .çider nedir?neden üye olunca indirim oluyor ?üye olmaktaki avantaj indirimin dışnda ne oluyor bilmediğim için soruyorum şimdiden teşekkür ederim..canım eğer çidere üye olursan 150 tl kadar aidatla bu hastanede tam 1000 tl indirim yapıyorlar totelde 4900 1000 tl indirimle 3900 ze geliyor
süpe rçok sevindim ben buna yeri tuzlada dimi az önce bi incelem yaptım da..Evet canım + ilaç paraları var birde. Zaten kan testlerıni devlette yaptırmışsın ama ekstra teste gerek olursa ya devlette yaptır ya da gelişim laboratuarları var oranın fiyatları daha uygun oluyor. Ama Aydın bey ıle ön görüşme ücretsiz canım. Endişen olmasın.
süpe rçok sevindim ben buna yeri tuzlada dimi az önce bi incelem yaptım da..
soyadı ne doktorun? karşıdayım ama giderimmCanım evet tuzla da hatta e5 den geçen servisleride varmış. Ne tarafta oturuyorsun sen?
canım selam nasılsın ben giremiyorum artık internet üya bana dğurdu kaçtı demeyin sakn arkamdan valla gecem gündüzüm yok teyzesi oğlum 30 eyllde doğdu 2 ayı itirdik gazlı huysuz bi bebiş uyk haram yani malesef ama allaha şüür darısı sizlerin başına inşallah eee siz nasılsınız güzel habrler vardı inşallahBoza ve bozayı kısmını beğendim çünkü benim adamdan çıksa çıksa bozayı çıkar ben de muhtemelen boza aşeririm bol bol
soyadı ne doktorun? karşıdayım ama giderimm
ayyy Rabbim nasip etsin inşallah.. canımİyi gidiyor hayatım maşallah... Hepinize böyle bir hamilelik diliyorum
günaydn. eveet ilk tüp denememi olumsuz sonuclandrdktan sonra sıra donmus bebelerde anlatn bakim donmus tedavisi nasıı oliiiiii
çip bebek mi valla mantıga uygun gibi görünüyor
çip bebek mi valla mantıga uygun gibi görünüyor
Günaydınlarrrr:)
canım selam nasılsın ben giremiyorum artık internet üya bana dğurdu kaçtı demeyin sakn arkamdan valla gecem gündüzüm yok teyzesi oğlum 30 eyllde doğdu 2 ayı itirdik gazlı huysuz bi bebiş uyk haram yani malesef ama allaha şüür darısı sizlerin başına inşallah eee siz nasılsınız güzel habrler vardı inşallah
netten çider yani çocuk istiyorum derneği yazarsan çıkıyor canım nuray hanımın nosu var reklam bölümünde onu ara pttden 150 tl ücret ödüyosun ve o senin için hastaneye gönderiyo form aydın beyin ilk görüşmesi ücretsiz önce ona git görüş eğer tüp bebek yapmaya karar verirsen hemen nuray hanımla görüş o form yolluyor hastaneye zaten ücretide kısım kısım ödüyosun gittiğinde ben çidere üyeyim deyince 1000 tl düşüyor derneğin başka kolaylıklarını nuray hanımla görüşebilirsin hangi hastanelerle anlaşmalı diye konuşabilirsin ayrıca benim eşimin kuzeni o hastanede hemşireydi eşimde hastanenin çok pahalı olduğunu falan söylüyodu fakat ben ısrar edip araştırınca oda çok şaşırdı normalde benim 2 yıldır gittiğim doktorda aynı ücrette yapıyodu ama çiderle anlaşmalı olmadığı için daha pahalıya geliyodu vede op.doktordu en azından aydın bey profesör dedik gittik yani canım hakkında hayırlısı ve en güzel yani ben daha önce prof.başka doktorla görüştüm ona direkt 400 tl vermiştik aydın bey en azından ilk görüşmeyi ücretsiZyapıyoçidere üye olmak derken .çider nedir?neden üye olunca indirim oluyor ?üye olmaktaki avantaj indirimin dışnda ne oluyor bilmediğim için soruyorum şimdiden teşekkür ederim..
anadolus ağlık hastanesini duymuştum daha önce ama çok pahalı bir hastene diye bahsedilmişti bana hep...aşırı pahalı olması için gözüm korkmuştu açıkcası.ama bu bahsedilen aydın bey gerçekten işinde uzmansa diğer hastanelerde ortalama o fiyatla yapıyor.kesinlikle asm ile bi görüşme yapmalıyım.peki ilk görüşme içinde ücret alırlarmı