• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar ara ara kanamalıda olsam bugünki test sonucum için dua edin bebişimle bana bakalım rabbim bugünümü hayırlı eylesin inş.anadolu sağlık merkezi aydın bey eşliğinde olan tüp bebişimi bekliyorum sabırsızca

Canım Anadolu Sağlık Merkezi diye bir hastane Asıl yeri Gebze'de ama rutin kontrolleri Ataşehir de de yaptırabiliyorsun.
Hastane dünya çapında ödüllü ünlü bi ilaç firmasında çalışan kuzenim var biz bu sene onlarla anlaşma yapadık diye üzülmüştü. Oda kesinlikle iyidir diyor. Hemşireler çok tatlı ve ilgili. Doktor Aydın bey de aslında son derece olumlu ve hastanın her halinden anlayan ve iletişimi güçlü bir adam. Ben sonuca ulaşmadım henüz ama hem fiyat hem ilgi konusunda memnunum canım :)
hım kesinlikle görüşmeye gitmeliyim ozaman .tüp bebek konusunda heryere güven olmuyor çünkü bazı yerlerde aşırı pahalı çünkü.burda ortalama fiyat nekadar bilginiz var mı?

hım kesinlikle görüşmeye gitmeliyim ozaman .tüp bebek konusunda heryere güven olmuyor çünkü bazı yerlerde aşırı pahalı çünkü.burda ortalama fiyat nekadar bilginiz var mı?
canım eğer çidere üye olursan 150 tl kadar aidatla bu hastanede tam 1000 tl indirim yapıyorlar totelde 4900 1000 tl indirimle 3900 ze geliyor

kızlar ara ara kanamalıda olsam bugünki test sonucum için dua edin bebişimle bana bakalım rabbim bugünümü hayırlı eylesin inş.anadolu sağlık merkezi aydın bey eşliğinde olan tüp bebişimi bekliyorum sabırsızca

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah rabbim nasip etmiştir.. Allaha emanet olun

canım eğer çidere üye olursan 150 tl kadar aidatla bu hastanede tam 1000 tl indirim yapıyorlar totelde 4900 1000 tl indirimle 3900 ze geliyor

Evet canım + ilaç paraları var birde. Zaten kan testlerıni devlette yaptırmışsın ama ekstra teste gerek olursa ya devlette yaptır ya da gelişim laboratuarları var oranın fiyatları daha uygun oluyor. Ama Aydın bey ıle ön görüşme ücretsiz canım. Endişen olmasın.

çidere üye olmak derken .çider nedir?neden üye olunca indirim oluyor ?üye olmaktaki avantaj indirimin dışnda ne oluyor bilmediğim için soruyorum şimdiden teşekkür ederim..
anadolus ağlık hastanesini duymuştum daha önce ama çok pahalı bir hastene diye bahsedilmişti bana hep...aşırı pahalı olması için gözüm korkmuştu açıkcası.ama bu bahsedilen aydın bey gerçekten işinde uzmansa diğer hastanelerde ortalama o fiyatla yapıyor.kesinlikle asm ile bi görüşme yapmalıyım.peki ilk görüşme içinde ücret alırlarmı

Evet canım + ilaç paraları var birde. Zaten kan testlerıni devlette yaptırmışsın ama ekstra teste gerek olursa ya devlette yaptır ya da gelişim laboratuarları var oranın fiyatları daha uygun oluyor. Ama Aydın bey ıle ön görüşme ücretsiz canım. Endişen olmasın.
süpe rçok sevindim ben buna yeri tuzlada dimi az önce bi incelem yaptım da..

Boza ve bozayı kısmını beğendim çünkü benim adamdan çıksa çıksa bozayı çıkar ben de muhtemelen boza aşeririm bol bol:63::KK45::KK53::KK48:
canım selam nasılsın ben giremiyorum artık internet üya bana dğurdu kaçtı demeyin sakn arkamdan valla gecem gündüzüm yok :KK15: teyzesi oğlum 30 eyllde doğdu 2 ayı itirdik gazlı huysuz bi bebiş uyk haram yani malesef ama allaha şüür darısı sizlerin başına inşallah eee siz nasılsınız güzel habrler vardı inşallah

images

yüce Rabbimden hepimize Evlatlarını hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etmesini diliyorum

G
Günaydınlarrrr:)

günaydın lulindaaaa,

sabah melih beyin yanındaydım. harika bir doktor. kendi tüp bebek doktorumdan daha detaylı bilgi verdi walla. güven veriyor insana. bakalım evraklar sigortaya gitti provizyonu alırsak yrn 4te histomu olucam kısmetse.
gerçekten gebelik takibinde gidilebilecek bir doktor.

canım selam nasılsın ben giremiyorum artık internet üya bana dğurdu kaçtı demeyin sakn arkamdan valla gecem gündüzüm yok :KK15: teyzesi oğlum 30 eyllde doğdu 2 ayı itirdik gazlı huysuz bi bebiş uyk haram yani malesef ama allaha şüür darısı sizlerin başına inşallah eee siz nasılsınız güzel habrler vardı inşallah

Ooo birileri dogurmustaaa iki aylık olmuş bileee hey maşallah :)

çidere üye olmak derken .çider nedir?neden üye olunca indirim oluyor ?üye olmaktaki avantaj indirimin dışnda ne oluyor bilmediğim için soruyorum şimdiden teşekkür ederim..
anadolus ağlık hastanesini duymuştum daha önce ama çok pahalı bir hastene diye bahsedilmişti bana hep...aşırı pahalı olması için gözüm korkmuştu açıkcası.ama bu bahsedilen aydın bey gerçekten işinde uzmansa diğer hastanelerde ortalama o fiyatla yapıyor.kesinlikle asm ile bi görüşme yapmalıyım.peki ilk görüşme içinde ücret alırlarmı
netten çider yani çocuk istiyorum derneği yazarsan çıkıyor canım nuray hanımın nosu var reklam bölümünde onu ara pttden 150 tl ücret ödüyosun ve o senin için hastaneye gönderiyo form aydın beyin ilk görüşmesi ücretsiz önce ona git görüş eğer tüp bebek yapmaya karar verirsen hemen nuray hanımla görüş o form yolluyor hastaneye zaten ücretide kısım kısım ödüyosun gittiğinde ben çidere üyeyim deyince 1000 tl düşüyor derneğin başka kolaylıklarını nuray hanımla görüşebilirsin hangi hastanelerle anlaşmalı diye konuşabilirsin ayrıca benim eşimin kuzeni o hastanede hemşireydi eşimde hastanenin çok pahalı olduğunu falan söylüyodu fakat ben ısrar edip araştırınca oda çok şaşırdı normalde benim 2 yıldır gittiğim doktorda aynı ücrette yapıyodu ama çiderle anlaşmalı olmadığı için daha pahalıya geliyodu vede op.doktordu en azından aydın bey profesör dedik gittik yani canım hakkında hayırlısı ve en güzel yani ben daha önce prof.başka doktorla görüştüm ona direkt 400 tl vermiştik aydın bey en azından ilk görüşmeyi ücretsiZyapıyo

Back