• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar bgn 8.günüm hiç ağrı sızı bişi yok korkmaya başlıyorm bazen normal mi sizce yaa

Canım düşünmee...
Sabrek şurda 4 günün filan kalmış.. O zaman göreceğiz. Stres yok unutma kan testinde görene kadar sen hamilesinn :)
O yuzden o da Allah'a emanet.

Bence bi süre ara ver en azından 1 ay filan rahim kendine gelsin. Ben Ebru hnm ı hiç görmedim canım. Ama Aydın beyi bekle istersen bu sefer onunla görüş.. Her şey vesile tabi ama enerjisinin çok yüksek olduguna ve kişiye iyi geldiğine inanıyorum. Hiç böyle prof. dr görmemiştim. Bi tandıgım aydın beyın hastası bende onun aracılıgıyla gittim oraya. O da cumartesi sonucunu aldı hamileymiş. Tabi inşallah kimyasal cıkmaz. Nasip canım ama bu sefer emin adımlarla ilerlemek lazım. ne gerekliyse yap ondan sonra bebişleri al :)
eşimde aydın hoca mı olsa diye dusunuyo zaten canm ya bakalm bi hastaneyi arıyım bugun ne dicekler kafam yorgun içim yorgun belrszlik zor su tedaviyi belrlesek kafam rahatlıcak ama bakalm hayırlısı artk

10847846_966033410077651_4531483305367500315_n.jpg

anlaşmalımı.peki bendeki rapor aşılama rtapoıru acaba bu raporlar tüp yaparlarmı indirimli...[
Aşılama raporu ayrı canım tüp ayrı..
Ben her defasında ayrı ayrı çıkardım..
2 aşılama 2 tüp raporu toplam 4 rapor kullandım..
anladım. tabi buda ekstra bir süre değilmi :( ilk aşılamamı olucam 6 ay geçti hazırlıycaz diye... tüp raporu 1 sene sonra anca çıkar demekki.

Bence bi süre ara ver en azından 1 ay filan rahim kendine gelsin. Ben Ebru hnm ı hiç görmedim canım. Ama Aydın beyi bekle istersen bu sefer onunla görüş.. Her şey vesile tabi ama enerjisinin çok yüksek olduguna ve kişiye iyi geldiğine inanıyorum. Hiç böyle prof. dr görmemiştim. Bi tandıgım aydın beyın hastası bende onun aracılıgıyla gittim oraya. O da cumartesi sonucunu aldı hamileymiş. Tabi inşallah kimyasal cıkmaz. Nasip canım ama bu sefer emin adımlarla ilerlemek lazım. ne gerekliyse yap ondan sonra bebişleri al :)
hangi hastanede bu doktorlar? arkadaşlar tüp bebek konusundamı uzmanlar?bende doktor ve hastane araştırıyorum devlet hastanesinde olmayacak gibi bu işer çünkü

anladım. tabi buda ekstra bir süre değilmi :KK43: ilk aşılamamı olucam 6 ay geçti hazırlıycaz diye... tüp raporu 1 sene sonra anca çıkar demekki.

Aşılamayı bir deneyin olmadı tüp sürecine girmeden doğum kontrol hapı verirler o bitince adet olursun ve tedaviye başlarlar..Uzun sürmez merak etme..

kızlar ben çıktım cimcimemi ve bıdıkımı okula gitmeden göreyim

hangi hastanede bu doktorlar? arkadaşlar tüp bebek konusundamı uzmanlar?bende doktor ve hastane araştırıyorum devlet hastanesinde olmayacak gibi bu işer çünkü

Canım Anadolu Sağlık Merkezi diye bir hastane Asıl yeri Gebze'de ama rutin kontrolleri Ataşehir de de yaptırabiliyorsun.
Hastane dünya çapında ödüllü ünlü bi ilaç firmasında çalışan kuzenim var biz bu sene onlarla anlaşma yapadık diye üzülmüştü. Oda kesinlikle iyidir diyor. Hemşireler çok tatlı ve ilgili. Doktor Aydın bey de aslında son derece olumlu ve hastanın her halinden anlayan ve iletişimi güçlü bir adam. Ben sonuca ulaşmadım henüz ama hem fiyat hem ilgi konusunda memnunum canım :)

Back