Vee sonucum 0.10kizlar maalesef negatif bebelerim tutunadi onumuzdeki maclara bakiciz artik sira donmus bebelerde insallah
Cars test gunuydu de ben erken yaptm 10ncu gun bugun ve yok canm evet umidim donmuslarda tatlm optm bndeaaaaaaayy gerçektenmi canımm yaaa.. benim aklımda test tarihinn salı günü diye kalmışş nedense..
canım benim yaa çok çok geçmiş olsun(
çok üzüldümmm dört gözle güzel haberlerini umut ediyordum bekliyordum..
buz bebişlerinin olmasına en azından iyi bi haber cnm, donmuşun tutunma oranı bazı bünyelerde daha yüksek olabiliyormuş. bu son negatifin olsun canım.. çok öptüm..
hayırlısı olsun canım belkide buz bebişler anne yapar seniVee sonucum 0.10kizlar maalesef negatif bebelerim tutunadi onumuzdeki maclara bakiciz artik sira donmus bebelerde insallah
sağol canım benim:)) yaa ben yıllar içinde soruna her açıdan, her pencereden baktım canım..
çok fazla deneme sayısı olan arkadaşların bir çoğu benim gibidir eminim.. senede 1 -2 defa denemeli sakin beklemeli huzurlu süreçlerdende geçtik, yoğun bi şekilde tedavili dönemlerdende geçtik..
belli bir aşamadaysan artık beklemenin sadece zararı oluyor cnm çünkü yumurta bitiyor, amh düşüyor, eşinin spermlerinde canlı hücre kalmıyor, hareket düşüyor.. erkek infertilitesi sıkıntılı bir süreç cnm ama sende haklısın kendi bulunduğun pencereden bakıyorsun..
Vee sonucum 0.10kizlar maalesef negatif bebelerim tutunadi onumuzdeki maclara bakiciz artik sira donmus bebelerde insallah
Bulundugum pencere demeyelim de olumlu bakmaya calismak diyelim. Cunku ayni bende yasiyorum emin ol. Kiminden az kiminden fazla dertliyim. Ama beni boyle dusunmeye iten tek sey rabbime olan inancim. Ben 5. Yilimda 3.cuyu deneme karar verdim ama devlette deneyecek kadar psikoloj8m uygun degil ozelde deneyecek kadarda parqm yok ama bi sekilde wlimiz tasin altina.koyduk. yani ben bana dusen her seyi yapiyorum canim daha verecek tek seyimiz canimiz e o olmazsa bebek bizsiz napacak. Bizler baska insanlarin bu dunyaya gelmesi icin birer vesileyiz ve bu yasadiklarimizlada qncak tekamul ederek asacagiz. Seni cok iyi anliyorum emin ol ve senin gibi dusunuyorum zaten. Ama en korktugum sey negatif sonucu gormek ve bu insani kahrediyor
canım benim inşallah herşey güzel olacak hepimiz için.. haklısın devlet hast sorunlu, benimde daha devlette 3. rapor hakkım duruyor seninde rapor hakların duruyorsa alıp rapor geçen bir özelde tedavi olabilirsin yarı yarıya fark ediyor... hiç rapor haklarını kullandınmı.. ocakta dokuzuncu tedaviyi olacağım bende isyan etmiyorum Allahın belirlediği bildiği bi zaman mutlaka var ozaman gelince bebeklerimiz olacak..
İnsallah canm insallahhayırlısı olsun canım belkide buz bebişler anne yapar seni
İnsallah bakalm canm yaCanımm söylenecek söz yok gerçekten. Canın sağ olsun. Yeni yil yeni umut olsun hepimize tatlim. Seni çok operım
Burayı bulduguma çok sevindim çünkü yaşamayan anlamıyor malesefRica ederiz canım hep gel muhabet edelim
Ohhh canim insallah bu son olurr. Ben rapor bile almadim cnm benim kocada problem ama o konuda da peoblemli oyle doktora gidip test yaptiracsk vakti yok:) ama sen cok guclu bi kadinsin sahsen ben o kadar deneyecek gucde degilim. 3. Cu icin notrum ama bana idrar testi gosterirsen elim ayagim titrer aahah :)) 1 kere bahcecide 1 kere alman hast denedim simdi asm aydin beye basliyoeum bakalim insallah rabbim bu sefer hepimize guler de su tpplu fotografi cektiririz
istediğin her şeyi konuşabilirsin sadece bebek değilBurayı bulduguma çok sevindim çünkü yaşamayan anlamıyor malesef
canım rapor için erkek hiçbirşey yapmıyor sadece ilk gün başvuruya gidiyor, birde sperm vermeye gidiyor okadar hepsi bu, diğerinde sadece bayan gidiyor..
Zeynep Kamile yada Süleymaniye hastanesine başvurup rapor hakkını mutlaka kullan.. ben ilk beş tedavimi raporsuz yaptırdım uğraşamam diyordum boşuna böyle demişim birinci raporum 1 ayda, ikinci raporum 1 haftada çıktı.. bunla gidip geçen özellerde tedavi oldum..
geçmişte tüp denemesi olanların aşılama şartıda olmuyor.. sen bilirsin tabiki ama maddi olarak zor süreçler bunlar..
Bence biraz vücudun dinlensin canım. Dondurulmuşun var mı?? Bence Ocak erken olur tabi yine de sen ve doktorun bilirKızlar yeni tedaviye sizce ne zaman başlasam? Size de bir sorayım dedim. Şimdi nisan ayında kardeşimin düğünü var bu aya yakın mart gibi başlayamam çünkü düğün koşturması ile bu iş sakata girer. En erken ocak en geç mayıs olur. Ocak olursa düğüne kadar en azından bebek büyümüş olur tabi tutarsa, mayıs olursa daha rahat tabi sizce hangi ay olsun?
Hakkında Hayırlısı canımVee sonucum 0.10kizlar maalesef negatif bebelerim tutunadi onumuzdeki maclara bakiciz artik sira donmus bebelerde insallah
Zevkle o şahane şeyi öpmeye ısırmaya doyamiyorum bu gün annesi bidikin toplantısına gitti bizde çok eglendik saçlarina renk renk tokalar taktik tarafın aynanın karsisinda kendimizi begenmedi yeniden denedik makarna yaptık yani çok eğlenceli ve çok verimli bir gündü
Canım bir kaç ay dinlenmem fiziksel ruhsal ve tabiki maddi açıdan iyidir Dr kar tedavi aralığının 3 ila 6 ay arasında olmasını uygun görüyorKızlar yeni tedaviye sizce ne zaman başlasam? Size de bir sorayım dedim. Şimdi nisan ayında kardeşimin düğünü var bu aya yakın mart gibi başlayamam çünkü düğün koşturması ile bu iş sakata girer. En erken ocak en geç mayıs olur. Ocak olursa düğüne kadar en azından bebek büyümüş olur tabi tutarsa, mayıs olursa daha rahat tabi sizce hangi ay olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?