Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adına üzüldüm allah sabır versin..Vee sonucum 0.10kizlar maalesef negatif bebelerim tutunadi onumuzdeki maclara bakiciz artik sira donmus bebelerde insallah
merhaba canıım hayırlı olsun ben de dondurulmuş tedavisi olacam sen yumi toplama tedavi öncesimi histeroskopi ve çizik atma işlemi oldun yoksa dondurulmuş öncesimiE egunal Bugün Acımadem Maslak taydım. Değer artışına bakmaya, 2. test için. Kapıdan çıkarken bu kız buradan hamile çıkar inşallah diye geçirdim içimden. Benim de tedavi öncesi laparoskopi, histeroskopi, çizik atma yapılıp, dondurulmuş tedavisi olmuştu belki hatırlarsın.
Bu arada değerim güzel artmış 4089
Merhaba, ben opudan önce oldum ama aslında sonra da olunabilir. Transfere ne kadar yakın olursa o kadar iyi aslında.merhaba canıım hayırlı olsun ben de dondurulmuş tedavisi olacam sen yumi toplama tedavi öncesimi histeroskopi ve çizik atma işlemi oldun yoksa dondurulmuş öncesimi
olsun canım tamamlanır elbet hamilelik nasıl gidiyor
günaydın bir ileri iki geri canımmamin yeterim sanada günaydın nasılsın nasıl gidiyor hayat
günaydn. eveet ilk tüp denememi olumsuz sonuclandrdktan sonra sıra donmus bebelerde anlatn bakim donmus tedavisi nasıı oliiiiii
canm yok daha aramadm hastaneyi öğledn snra ararm. benm doktor ebru hocaydı ya zaten. kafam karısık onla mı yapsam donmus aydn bey ile mi bilmiyorum tedaviyi beklememi mi önerrler hemen yaparlar mı, okuldan cok izin aldık zaten bu surecte o yuzden eger yine cok gtmem gerekrse ara tatli beklemem gerekr. nasıl bi süreç olur blmiyorum bakalm konuscamBeklemeyecek misin canım 1 -2 ay :)
Aydın bey ile konuştun mu dicem ama Amerika'da..
canm yok daha aramadm hastaneyi öğledn snra ararm. benm doktor ebru hocaydı ya zaten. kafam karısık onla mı yapsam donmus aydn bey ile mi bilmiyorum tedaviyi beklememi mi önerrler hemen yaparlar mı, okuldan cok izin aldık zaten bu surecte o yuzden eger yine cok gtmem gerekrse ara tatli beklemem gerekr. nasıl bi süreç olur blmiyorum bakalm konuscam