- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
kızlar bgn 8.günüm hiç ağrı sızı bişi yok korkmaya başlıyorm bazen normal mi sizce yaa
canım korkma inşş hamilesindir bunu kan değerini görmeden bilemezsinkızlar bgn 8.günüm hiç ağrı sızı bişi yok korkmaya başlıyorm bazen normal mi sizce yaa
pozitif enerji günaydın hoşgeldinGüünnnaaayyyddıııınnnnn...
Bugünün infertilleri,yarının gebeleri,sonraki günün anneleri hepinize şahane birgün diliyorum
eşimde aydın hoca mı olsa diye dusunuyo zaten canm ya bakalm bi hastaneyi arıyım bugun ne dicekler kafam yorgun içim yorgun belrszlik zor su tedaviyi belrlesek kafam rahatlıcak ama bakalm hayırlısı artkBence bi süre ara ver en azından 1 ay filan rahim kendine gelsin. Ben Ebru hnm ı hiç görmedim canım. Ama Aydın beyi bekle istersen bu sefer onunla görüş.. Her şey vesile tabi ama enerjisinin çok yüksek olduguna ve kişiye iyi geldiğine inanıyorum. Hiç böyle prof. dr görmemiştim. Bi tandıgım aydın beyın hastası bende onun aracılıgıyla gittim oraya. O da cumartesi sonucunu aldı hamileymiş. Tabi inşallah kimyasal cıkmaz. Nasip canım ama bu sefer emin adımlarla ilerlemek lazım. ne gerekliyse yap ondan sonra bebişleri al :)
Sana da günaydın canım
anlaşmalımı.peki bendeki rapor aşılama rtapoıru acaba bu raporlar tüp yaparlarmı indirimli...[
anladım. tabi buda ekstra bir süre değilmiAşılama raporu ayrı canım tüp ayrı..
Ben her defasında ayrı ayrı çıkardım..
2 aşılama 2 tüp raporu toplam 4 rapor kullandım..
hangi hastanede bu doktorlar? arkadaşlar tüp bebek konusundamı uzmanlar?bende doktor ve hastane araştırıyorum devlet hastanesinde olmayacak gibi bu işer çünküBence bi süre ara ver en azından 1 ay filan rahim kendine gelsin. Ben Ebru hnm ı hiç görmedim canım. Ama Aydın beyi bekle istersen bu sefer onunla görüş.. Her şey vesile tabi ama enerjisinin çok yüksek olduguna ve kişiye iyi geldiğine inanıyorum. Hiç böyle prof. dr görmemiştim. Bi tandıgım aydın beyın hastası bende onun aracılıgıyla gittim oraya. O da cumartesi sonucunu aldı hamileymiş. Tabi inşallah kimyasal cıkmaz. Nasip canım ama bu sefer emin adımlarla ilerlemek lazım. ne gerekliyse yap ondan sonra bebişleri al :)
Boza ve bozayı kısmını beğendim çünkü benim adamdan çıksa çıksa bozayı çıkar ben de muhtemelen boza aşeririm bol bol
anladım. tabi buda ekstra bir süre değilmiilk aşılamamı olucam 6 ay geçti hazırlıycaz diye... tüp raporu 1 sene sonra anca çıkar demekki.
hangi hastanede bu doktorlar? arkadaşlar tüp bebek konusundamı uzmanlar?bende doktor ve hastane araştırıyorum devlet hastanesinde olmayacak gibi bu işer çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?