• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bence biraz dinlen canım. Düğün bitsin öyle başla tabi sen kendin için en iyisini bilirsin. AMa belki bu düğün koşuşturması sanada iyi gelir rahatlarsın kafadan atarsın biraz. sonra yenilenmiş ve dinlenmiş bi beden ve zihinle başlarsın.
Kanama konusuna gelince çok normal canım. Çünkü rahim duvar bebek için gittikçe kalınlaşır ve sen düşük yapınca da haliyle onlar söküldü...
Bende öyle düşünüyorum artık baharda başlarım hem o havalar moralimede iyi gelir.

Arkadaşlar bazı hastaneler sperm seçiminde nano teknoloji uyguluyormuş, çok çok önemli bir gelişme mutlaka araştırın ve okuyun benden söylemesi.

E egunal Bugün Acımadem Maslak taydım. Değer artışına bakmaya, 2. test için. Kapıdan çıkarken bu kız buradan hamile çıkar inşallah diye geçirdim içimden. Benim de tedavi öncesi laparoskopi, histeroskopi, çizik atma yapılıp, dondurulmuş tedavisi olmuştu belki hatırlarsın.
Bu arada değerim güzel artmış 4089

Cnm değerin çok güzell.. maşallah.
lulindacım bu arada senin isim neydi.
yrn senin doktoruna gidicem melih beye. güzel haberini verdin mi? yoksa paylaşmamı ister misin?
sana sorim istedim.

Ahh canım senin hamileliğin bana ikiz gibi geliyor ama inşallah öyledir demek yerine senin için ettiğim dua hep saglıklı bir gebelik ve sonrasında sağlıklı bir anne olman o yüzden 1 de bizim 2 de :))) Bu kalp atışları ne zaman yaa ben daha heyecanlandım sanki :)
Benim de içimden ikiz gibi geçiyor, hayırlısıyla 1-2 farketmez. Kalp atışı için 19 Aralık ta gideceğim.

Cnm değerin çok güzell.. maşallah.
lulindacım bu arada senin isim neydi.
yrn senin doktoruna gidicem melih beye. güzel haberini verdin mi? yoksa paylaşmamı ister misin?
sana sorim istedim.
Çok sağol canım, henüz haber vermedim. Kalp atışlarından sonra direk takibe ona gitmeyi düşünüyorum. 19 Aralık'tan sonra.
O zaman söylerim diye düşünüyorum. Sen de laparoskopi, histeroskopi olacaksın değil mi? Çok iyi bir hekimdir. İçin çok rahat olsun.

Çok sağol canım, henüz haber vermedim. Kalp atışlarından sonra direk takibe ona gitmeyi düşünüyorum. 19 Aralık'tan sonra.
O zaman söylerim diye düşünüyorum. Sen de laparoskopi, histeroskopi olacaksın değil mi? Çok iyi bir hekimdir. İçin çok rahat olsun.

ok ozaman eminim bu mutlu habere oda çok sevinecektir :)
bende histeroskopi için gidicem cnm. umarım provizyonu alırız da ek bir maliyet çıkmaz bana.
bende donmuşlarıma kavuşmak için gün sayıyorum artık..

Bende öyle düşünüyorum artık baharda başlarım hem o havalar moralimede iyi gelir.

aaa bahar çok geç canımm
nedenkine bahar.. bizlerin artık maddi sorun yoksa 2-3 ayda bir denemesi gerekli.. değerler kötüye gidiyor her geçen gün ne yazıkki:(
gel ocakta beraber olalım canım:)

ok ozaman eminim bu mutlu habere oda çok sevinecektir :)
bende histeroskopi için gidicem cnm. umarım provizyonu alırız da ek bir maliyet çıkmaz bana.
bende donmuşlarıma kavuşmak için gün sayıyorum artık..
Alırsın canım merak etme. Çizik de atar o şimdi rahme, ohh miss. Gelsin bebekler. Onunda 3 kızı var, hepsi tüp bebekle oldu. Kendisi yapmış:) O yüzden bizim halimizden anlıyor.

Aaaa süper yaaa :) bende bazen diyorum eşime keşke kendi mesleğimi yapsaydım embriyolarımızı kendim seçerdim minişlerimize gözüm gibi bakardım diye. keyifli bir duygu olsa gerek.

Alırsın canım merak etme. Çizik de atar o şimdi rahme, ohh miss. Gelsin bebekler. Onunda 3 kızı var, hepsi tüp bebekle oldu. Kendisi yapmış:) O yüzden bizim halimizden anlıyor.

Ahahahah vallahi çok güldüm:) Güvenç'e bak hele en son 1 tane kızı vardı:) maşallah allah bağışlasın.

aaa bahar çok geç canımm
nedenkine bahar.. bizlerin artık maddi sorun yoksa 2-3 ayda bir denemesi gerekli.. değerler kötüye gidiyor her geçen gün ne yazıkki:KK43:
gel ocakta beraber olalım canım:)

Canım abartmasak sonuçta bu ilaçlar öyle masum değil. O yüzden az ve öz sakin gitmekte fayda var diyorum. Hepsi bir bütün. Fabrika değiliz ya hoş ruhumuz vücudumuz dinlenmeli..

Canım abartmasak sonuçta bu ilaçlar öyle masum değil. O yüzden az ve öz sakin gitmekte fayda var diyorum. Hepsi bir bütün. Fabrika değiliz ya hoş ruhumuz vücudumuz dinlenmeli..

doğru diyorsun canım ama bu daha çok 35 yaş altı için geçerli.. 35 yaşından sonra eğer ileri derece erkek infertilitesi varsa ve bayandada rezerv azlığı yumurta kalitesi sorunu varsa tüm değerler hızla koşarak kendini sıfırlamaya çalışıyor yada tutunsa bile bebeğin ilerlemesi sorun oluyor.. farklı tonla saçma sorunlar çıkıyor.. zaten normal ara verme süreci 2 aylık süreç bundan sonra yapılması normal..

doğru diyorsun canım ama bu daha çok 35 yaş altı için geçerli.. 35 yaşından sonra eğer ileri derece erkek infertilitesi varsa ve bayandada rezerv azlığı yumurta kalitesi sorunu varsa tüm değerler hızla koşarak kendini sıfırlamaya çalışıyor yada tutunsa bile bebeğin ilerlemesi sorun oluyor.. farklı tonla saçma sorunlar çıkıyor.. zaten normal ara verme süreci 2 aylık süreç bundan sonra yapılması normal..

Bence soruna nereden baktığına bağlı ;)
Yani sen kendini acil çocuk yapması gereken çaresiz bir insan olarak görürsen emin ol bütün hastalıklı yanlarının dışında sağlıklı yanların mesela ruhun kalbin beynin etkilenir ve seni farklı bi sonuca itebilir. Bu her zaman herkes için elbet aynı değil. Ama sen bedenini ve ruhunu buna ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptırmalısın. Duyduğumuz bir şey hikayeden ibaret değil hepsi gerçek ve hepsi allahın taktiri.. Sadece sakin ilerlemekten yanayım. Ama emin ol sende yaşı geçmek üzere olan bi insan değilsin.. Hatta en güzel yaştasın :)

Bence soruna nereden baktığına bağlı :KK66:
Yani sen kendini acil çocuk yapması gereken çaresiz bir insan olarak görürsen emin ol bütün hastalıklı yanlarının dışında sağlıklı yanların mesela ruhun kalbin beynin etkilenir ve seni farklı bi sonuca itebilir. Bu her zaman herkes için elbet aynı değil. Ama sen bedenini ve ruhunu buna ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptırmalısın. Duyduğumuz bir şey hikayeden ibaret değil hepsi gerçek ve hepsi allahın taktiri.. Sadece sakin ilerlemekten yanayım. Ama emin ol sende yaşı geçmek üzere olan bi insan değilsin.. Hatta en güzel yaştasın :)

sağol canım benim:)) yaa ben yıllar içinde soruna her açıdan, her pencereden baktım canım..
çok fazla deneme sayısı olan arkadaşların bir çoğu benim gibidir eminim.. senede 1 -2 defa denemeli sakin beklemeli huzurlu süreçlerdende geçtik, yoğun bi şekilde tedavili dönemlerdende geçtik..
belli bir aşamadaysan artık beklemenin sadece zararı oluyor cnm çünkü yumurta bitiyor, amh düşüyor, eşinin spermlerinde canlı hücre kalmıyor, hareket düşüyor.. erkek infertilitesi sıkıntılı bir süreç cnm ama sende haklısın kendi bulunduğun pencereden bakıyorsun..

Vee sonucum 0.10kizlar maalesef negatif bebelerim tutunadi onumuzdeki maclara bakiciz artik sira donmus bebelerde insallah

Back