2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar devlet hastaneleri çokmu kötüdür ya maddi açıdan özelde çok zor tüp bebek yaptırabilmem .peki tahlilleri filmleri devlette çektirsem özele sadece transfer işlemini yaparlarmi
Cnm raporlu uc dort bin arasi degisiyo ozelde devkettede 410 lira

Kızlar merhaba size bi sorum olucak benim tedavimde ekim sonu kasım başı gibi başlıcal doktorum bana 5, gün embriyosu olacağını ve mikro yapacağını söledi bende o anda mikronun ne gibi bi farkı olduğunu sormayı akıl edemedim :) sizce mikro yapılması iyi mi kötü mü yani farkı nedir bilen bi arkadaşım bana yardımcı olabilir mi lütfennnn

canım mikroenjesiyon tabi ki daha iyi spermin yumurtayı delmesi beklenmiyor direk yumurtanın içine sperm enjekte ediliyor. Erkek infertilitesinde önemli bu. Zaten artık çoğu merkez bu sistemi uyguluyor. Ama embriyonun 5.güne gidip gitmeyeceğini şimdiden bilemez embriyonun gidişatı belirler bunu. 5.gün embriyosu tabi ki daha iyi olur. Ama bu da 3.gün embryosunun kötü olduğu anlamına gelmez

Ayy çok saol canm ya eşimde problem yok bende pcos var o kadar içimi rahatlattın valla Allah razı olsun

arkadaşlar ayın 23 üne randevu verdiler ultrasyon dan bakalım da nedir neyin nesi görelim dediler

Gerçekten bazıları 3.gün embriyosu olunca olumsuz bakıyor ama benim bebişde 3.gündü.

slm canım nasılsın, nasıl gidiyo tedaviye nerde nezaman başlıyon kısmetse

Btd08 den haber yok dimi kızlar..
Bugün testini tekrarlayacaktı diye hatırlıyorum..
Acaba değeri düşüşemi geçti de yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…