2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
slm kızlar nasılsınız, ben adapte olup bi türlü buraya giremiyorum yaaa, bişey sorcam benim genetik ve histeroskopi sonuçlarım herşey hazır adet olunca gidiyim göstermeye hemde tedaviye bsşlıyım diyorum olur mu öyle yoksa öncedengitmek gerekir mi aslında hiç gitmekte istemiyorum tedavi öncesi.

Ben bu halini daha kolay ve anlasilir buldum telden giriyorum ve cok rahat oluyor donmeyin eskiye
aynen canım zamanla daha da iyi olacak..
eski hali basit ve sıradan kalıyor şu an ki haline göre..
şık bir site oldu tam da bize layık

valla üç gündür yaşayan ölü gibiyiz eşimle kararsız kaldık.doktorlar durumu bize bıraktı ne ameliyat ol diolar nede olma diolar yüzde 1 bile olsa değerlerin sıfıra düşebilir diyolar riske atmayın bizce diyip direk tüp bebek yapın diolar.sonra ikinci çocuk düşünürseniz ameliyat ol diolar.ama yorumları okuyorum herkes önce varikosel olup sonra tüp bebek yapmışlar kafayı yemek üzereyiz.napıcağımızı şaşaırdık gitmediğimiz doktor sormadığımız hekim kalmadı.napalimmm bi akıl bi öneri verin bize nolursunuzzz.zeynep kamilde tüp bebek tedavisine başlıycaz .nasıl bir hastane tüp bebek konusunda bilgisi olan varmı?özel hastane fiyatları nedir.veya önerebileceğiniz yerler varmı

sperm kons:9.2 HACİM:3.6
toplam hareketli:45 PH:7.8
ileri hareketli :27 LOkosit:=1
yerinde hareket:18
hareketsiz :55
morf:normal formlar:6
hareketli sperm konst.4.1
ileri hareketli sperm konst:2.5
fonksiyonel sperm kons:0.3
İleri hareketli:9.0
toplam sperm kons:33.1
toplam hareketli:14.8
DEĞERLİ YUKARIDAKİ GİBİDİR. arkadaşlar hiç bi ihtimalimiz yokmu çokmu kötü sonuçlar
kan tahlil değerinde eşimin fsh :1.21 çıktı bu arada

Cnm degerlerden pek anlamam fakat bizdede hareket ve sayida probkem var tupte neden sans yok dedi doktorunuz anlamadim.birde raporu disari icin cikar erkek inferitesinde devlet cok iyi degil bende semiga sakurde denedim iki kez negatif oldu zaman ve emeklerimiz bosa gitti artik ozelde denicem

doktorumuz varikolseden dolayı ameliyat olmayın bizce dedi önce tüp deneyin dedi varikosel ameliyatında ya değerlerin tamamen sıfırlanırsa hiç olmaz dediler.bizde tüp bebek düşünmeye başladık işte.zeynep kamil için ilk kez başlıycaz araştırmaya ben infertibilite bölümüne eşimde üroloğa numara aldık şimdi süreç nasıl iler bilemiyorum.çok korkuyorum endileiyim ayrıca.benimde sanırım rahim filmi gibi işlemler yapılacak değilmi?özeldeki fiyatları çok fazla diye duydum

Raporlu indirimli oluyo cnm rapor cikarcaksaniz evet fahim.filmi amh kan tahlili bir suru islem uzerine dusersen cabuk halledersiniz insallah hakkinda hayirlisi olur benim esimde oldu varikiselden ameliyat okadar ilac kullandik olmadi bir etki uzulme hic stresede girme yasin kac buarada

sağol canım 10 yıldır bekliyorduk rabbim sonunda nasip etti inşallah herkese de nasip eder
Hdi gözün aydın canm rabbim saglıkla devMını nasip etsin inş hepimze hamilelik takvimini adetin son tarihinden hesaplayıp tahimini doğum günü ayı ve yılını yazıyorsun ayarlardan

Hdi gözün aydın canm rabbim saglıkla devMını nasip etsin inş hepimze hamilelik takvimini adetin son tarihinden hesaplayıp tahimini doğum günü ayı ve yılını yazıyorsun ayarlardan
teşekkür ederim canım amin inşallah allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Niye gelmiyorsun cnm mart annelerine.hamilelik takvimide yapmamışsın.inşallah iyi gidiyordu hamişlik.

bu arada dr bizede erkek dedi degişmezse kızıma bir erkek kardeş geliyor
canım geliyorum bakıp çıkıyorum birkaç sayfa :)başka hamilelerden etkilenmek pimpiriklenmek istemiyorum :) bebiş iyi şükür :) bugün okula bile başladık yatmaktan hamlamışım yoruldum :) bilmiyorum hamilelik takvimine elim gitmiyor hala inanamama hali var :) hayırlısı :) sağlıkla kucağımıza alabiliriz inşallah :)

arkadaşlar devlet hastaneleri çokmu kötüdür ya maddi açıdan özelde çok zor tüp bebek yaptırabilmem .peki tahlilleri filmleri devlette çektirsem özele sadece transfer işlemini yaparlarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…