Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam da öyle oluyor..Güldenim cnm ciğerim naptı kocan niye sinirlendirdi seni
Yoksa senim kocanda benim kocam gini işleri yolunda gitmeyince sanamı patlıyor![]()
Tam da öyle oluyor..
Sanki işlerinin yolunda gitmemesine sebep benim..
Tabii direk saldırmıyor ben de bişiler yapıyorum illa ki ama fazla tepki veriyor tahamülsüz oluyor..
Hadi leennnnn... oğlum bak git diyorum tırsıyor![]()
Dayanamamak ve patlamak kadın milletinin fıtratında varSeni şuan çook iyi anlıyorım bende dün aynı şeyleri yaşadım
Adam işle ilgili canı bişiye sıkılmış ne konuşuyor ne gülüyor ne doğru düzgün yemek yiyor nede anlatıyor en sonunda dayanamayıp patladım![]()
Ah bizdede oyle mudur var evde esiyle sorun yasiyo bize geliyo patliyo biz kime patlicaz bilemiyomSeni şuan çook iyi anlıyorım bende dün aynı şeyleri yaşadım
Adam işle ilgili canı bişiye sıkılmış ne konuşuyor ne gülüyor ne doğru düzgün yemek yiyor nede anlatıyor en sonunda dayanamayıp patladım![]()
Dayanamamak ve patlamak kadın milletinin fıtratında var
Hep diyorum her dır dır yapan kadının arkasında odunluklarıyla onu konuşturan bir adam vardır
Oysaki bizler öylemiyiz her başarılı erkeğin arkasındaki kimseleriz meleğiz biz melek![]()
Ah bizdede oyle mudur var evde esiyle sorun yasiyo bize geliyo patliyo biz kime patlicaz bilemiyom![]()
Tam da öyle oluyor..
Sanki işlerinin yolunda gitmemesine sebep benim..
Tabii direk saldırmıyor ben de bişiler yapıyorum illa ki ama fazla tepki veriyor tahamülsüz oluyor..
Hadi leennnnn... oğlum bak git diyorum tırsıyor![]()
Seni şuan çook iyi anlıyorım bende dün aynı şeyleri yaşadım
Canim saolasin.Canım benim aklımdaydın demek zor günler geçiriyormuşsun...
Değerin hep aynı oranda artmış 2 kat değil ama 1,5 kat şeklinde..
Doktorundan farklı birşey diyemiyorum bende..
Düzensiz artışlar dış gebelik ihtimalini doğuruyor..
Dış gebelik teşhisi koyabilmek içinde değerinin 1500 ü bulması lazım kesenin görüleceği değer bu.
1500 de kese görülmezse dış gebelik denebilir bu artışla bir haftan var demek kese için..Birden artışa geçer umarım..
Ben yaşadım bunu nasıl bir psikoloji iyi bilirim..
Bu durumda aslında doktorunun seni muayeneye çağırabilirdi..
Rahim duvarı kalınlığı bir fikir verir gebelik hakkında..
Aynı zamanda progesteron değerine bakılmalı yüksek çıkarsa rahim içi gebelik denebilir..
Benim hem rahim kalınlığım inceydi hem de progesteron değerim düşüktü o zaman doktor dış gebelik bu dedi ve öyleydi..
Beklemekten başka çaremiz yok canım..
Aslında bir türlü tedaviye başlayamamak benim sürekli gergin olmamdaki sebep...
Geçen gün en sonunda fıtratım gereği patladım
Ne sigorta işini hallediyorsun ne başka bir çare buluyorsun varsa yoksa işin ödemelerin vs..dedim..
Saydırdım bir sürü..önemli günlerde bile kaç yıl oldu hala peşinde dolandırıyorsun beni dedim..
Araba alır onun ödemesi olur 9 bin tl lik tv alır onu öder ben bişi diyormuyum dedim istemiş almışsın ama millet malını mülkünü satıyor evlat için senden tık yok..İstemiyorsan söyle bende ona göre bir yol çizeyim dedim..
Bunların hepsini ve daha fazlasını söyledim peki sonuç ne diye merak edenleriniz olabilir
Bana küstü
Sen hem suçlu hem de güçlümü oluyorsun nasıl küsersin dedim ben daha çok küstüm
Ama haklıyım ben..
Neyse bu tepkim ona mutlaka dokundu biliyorum ... düşünmeye başladı icraatlarını göriciizzz![]()
Cnm senin kocan.iyiymis bizimkine bir soyle bin dinle ne ozru odunun onde gideni biraz;-)Ben direk eşime patlıyorum
Hatta dün kocama Patladım birde üstüne surat astım sonra bana hak verdi özür diledi![]()
Offf cok bilenn kociler disarda dolup dolup eften puften bize tasan kocislerr..hepsimi ayni acep bunların yaaa yoksa bizmi bole yapioruz bunlarii cok mu yuz verioz o vakit bilemedim yanii![]()
Offf cok bilenn kociler disarda dolup dolup eften puften bize tasan kocislerr..hepsimi ayni acep bunların yaaa yoksa bizmi bole yapioruz bunlarii cok mu yuz verioz o vakit bilemedim yanii![]()
Cnm senin kocan.iyiymis bizimkine bir soyle bin dinle ne ozru odunun onde gideni biraz;-)
Konuşmazdım aslında ama çalışmamız gereken günlerden birinde beyimiz pek bi yorgunmuş diye reddetti beni bende ertesi gün dile geldim işteVayyyy çok güzel konuşmuşsun ben bile etkilndim ağzına sağlık![]()
Canim saolasin.
Durum pek icacici degil demi
Insallah bi mucizeyle degerler artar birden duzene girerde hem keseyi hemde bebegi gorebiliriz.
Beklemekten baska bi secenek yok sanirim.hergun beni fazlasiyla yorsada...
Hep aksam 7 de ayni yerde kan verdim.
Pazartesi ver dedi doktorum carsamba gunu.
Pazartesi sabahtan baska bi yerde vericem.cikan sonuca gore aksam belki ayni yerde yine veririm.
Hayirlisi cnm.
Rabbim insallah yavrumu bana bagislasin.ne deyim...
Konuşmazdım aslında ama çalışmamız gereken günlerden birinde beyimiz pek bi yorgunmuş diye reddetti beni bende ertesi gün dile geldim işte![]()
Yok artık aynı şeyleri yaşamışız
Buarada sen pressee jeli duydunmu doğal yollardan deneyenler için iyi diyorlar
Sözde deneyipte hamile kalan çoook varmış![]()