İNŞŞŞŞ umut olur diye yazdım canımmm inşş sağlıkla kucaklamak kısmet olur mucizeniayyy canimmmm gercektenmi.
allah razi olsun senden.ne guzel bir haber verdin.
Dilerim bende o bayan gibi sansli olurum.
insallah yavrum beni hic birakmaz.
Sonradan ismimi gorup ozur dilemistim gozden kacirdin heralde buarada gunaydiiinngünaydınlarrrrrrrr
canımmm olurmu hiö onlayn olanları kopyaladım ben
TZIM ÇOK ÖZLEDİK SENİ YAAA sen bu topiğin rengi neşesisin
aaaaaaaa bizimkiside 18 eylül ama biz 10 yılı devireceğiz inşşş
kuzm benim facede bir arkadaşım vardı seninkisinden daha az değerlerle yükselirken şimdi 8 aylık hamilee
evet telde böyle oluyor demişti bayan egunal
günaydınnnnSonradan ismimi gorup ozur dilemistim gozden kacirdin heralde buarada gunaydiiinn
Amiiinnn insallahBol bol kaliteli yumyumların olur inşallahhhh
Amiinn canim insallah bu sebep le rabbim beni şu sigara illettinde kurtarir insallah hoç ben sigarayla mutluyumda bide sagliga zarar vermese tam super olacakBol bol kaliteli yumyumların olur inşallahhhh
demek aldattn bizi hıh ay heyecanlym kız cokAslında ara ara geldim kk ya ama bi geliyorum bildirimlerim gelen kutum dolu oluyor onlarla ilgileniyorum...
Görev aşkımla sizin aşkınızı aldatıyorum
Tedaviye gün saydığını biliyorum beennnn
Ahh canim nerlerdesin.
Gunlerdir boguldum nette.arastirma yapicam diye.
Yaziyorum sana simdi derdimi ya moral ol yada gercekleri soyle biraz daha aglayim.
10.gun 37
12.gun 55
14.gun 77
16.gun 122 (Carsamba)
Ve artik biraktim test yapmayi.doktorum biraz beklemeye gecelim.pazartesi bi daha yapalim diyo.
nasil bi artis bu boyle.niye boyle oldu anlamadim.oysa ne kadar umutluydum bu kez.ilk kez yasadiklarimi unutup baslamistim herseyesimdi yine psikoljim bozuldu.
doktorum %60-70 olasilikla bi sorun var.gebelik sonlanabilir ama devamda edilir.boyle olup saglikli bebek dunyaya getirende var dedi.bisey soylemek icin erken.yapacak bisey yok sadecede beklicez diyo.
Sen ne diyosun cnm.
Engin tecrubelerinle boyle olup hersy duzene giren varmi?
Ne olur umut ol bana
Düşünceli editimiyikiseni tanimisim moral kaynağımız canımız bitanemiz
günaydınlarrrrrrrr
canımmm olurmu hiö onlayn olanları kopyaladım ben
TZIM ÇOK ÖZLEDİK SENİ YAAA sen bu topiğin rengi neşesisin
evet telde böyle oluyor demişti bayan egunal
canım geçmiş olsun
Sagolun kizlar allah razi olsun.esim icin cok uzuluyorum geceden beri agliyor hic konusmuyor bende ona ne diycegimi nasil teselli verecegimi bilmiyorum.Allahım acil şifalar versin biran önce sağlığına kavuşur inşallahhhhhhh
Iyi geceler kizlar.biz bugun sok bir haber aldik.sapasaglam olan kayinvalidem bugun dra gitmis ve dr ona senin icin yapilacak bisey yok demiskanser butun vucudunu sarmis demis esimi nasil teselli edecegimi bilemiyorum
ay insallah tatlm agzın dualı olsunBoş gircen tedaviye dolu çıkcan inşallah
canım ben haftada bir proluton depot kullanıyorum 35. haftaya kadar kullanacağım düşüğü ve erken doğumu engelliyor :)Arkadaşlar dün bi kaç damla kanamam olmuştu Dr.um aradım proluton depot diye bi iğne verdi sadece bugün yaptır dinlen dedi bu igneyi kullanan oldu mu ne işe yarıyor
Günaydın canım nasıl gidiyor bn sabh kahvltımı az yptım midem kötüydü biraz iştahım yok sanki bugungünaydın herkeseeeeeeeee :)
Iyi geceler kizlar.biz bugun sok bir haber aldik.sapasaglam olan kayinvalidem bugun dra gitmis ve dr ona senin icin yapilacak bisey yok demiskanser butun vucudunu sarmis demis esimi nasil teselli edecegimi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?