2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayyy canimmmm gercektenmi.
allah razi olsun senden.ne guzel bir haber verdin.
Dilerim bende o bayan gibi sansli olurum.
insallah yavrum beni hic birakmaz.
İNŞŞŞŞ umut olur diye yazdım canımmm inşş sağlıkla kucaklamak kısmet olur mucizeni

Sonradan ismimi gorup ozur dilemistim gozden kacirdin heralde buarada gunaydiiinn

Aslında ara ara geldim kk ya ama bi geliyorum bildirimlerim gelen kutum dolu oluyor onlarla ilgileniyorum...
Görev aşkımla sizin aşkınızı aldatıyorum
Tedaviye gün saydığını biliyorum beennnn
demek aldattn bizi hıh ay heyecanlym kız cok

Canım benim aklımdaydın demek zor günler geçiriyormuşsun...
Değerin hep aynı oranda artmış 2 kat değil ama 1,5 kat şeklinde..
Doktorundan farklı birşey diyemiyorum bende..
Düzensiz artışlar dış gebelik ihtimalini doğuruyor..
Dış gebelik teşhisi koyabilmek içinde değerinin 1500 ü bulması lazım kesenin görüleceği değer bu.
1500 de kese görülmezse dış gebelik denebilir bu artışla bir haftan var demek kese için..Birden artışa geçer umarım..
Ben yaşadım bunu nasıl bir psikoloji iyi bilirim..
Bu durumda aslında doktorunun seni muayeneye çağırabilirdi..
Rahim duvarı kalınlığı bir fikir verir gebelik hakkında..
Aynı zamanda progesteron değerine bakılmalı yüksek çıkarsa rahim içi gebelik denebilir..
Benim hem rahim kalınlığım inceydi hem de progesteron değerim düşüktü o zaman doktor dış gebelik bu dedi ve öyleydi..
Beklemekten başka çaremiz yok canım..

Arkadaşlar dün bi kaç damla kanamam olmuştu Dr.um aradım proluton depot diye bi iğne verdi sadece bugün yaptır dinlen dedi bu igneyi kullanan oldu mu ne işe yarıyor

Iyi geceler kizlar.biz bugun sok bir haber aldik.sapasaglam olan kayinvalidem bugun dra gitmis ve dr ona senin icin yapilacak bisey yok demis kanser butun vucudunu sarmis demis esimi nasil teselli edecegimi bilemiyorum

Şimdi gördüm yazını ve o acıyı taa içimde hissettim.. Ben 20 yaşındaki kız kardeşimi 6 ay önce kan kanserinden kaybettim.. Dayanamıyorum böyle haberlere.. hasta birini görünce canım öyle bir yanıyor ki anlatamam.. Rabbim acil şifalar versin.. Eğer kaderimizde bunu yaşamak varsa zaten öyle ya da böyle yaşıyoruz.. Şu an onun için önemli olan DUAdır.. Sadece bir doktora bağımlı kalmayın.. İnşallah vicdanlı doktorlarla karşılaşırsınız.. Rabbim yardımcınız olsun..Dualarımı eksik etmeyeceğim..

Günaydın güzel anne adayları hepinizi öpüyorum mis kokulu kokulu

Arkadaşlar dün bi kaç damla kanamam olmuştu Dr.um aradım proluton depot diye bi iğne verdi sadece bugün yaptır dinlen dedi bu igneyi kullanan oldu mu ne işe yarıyor
canım ben haftada bir proluton depot kullanıyorum 35. haftaya kadar kullanacağım düşüğü ve erken doğumu engelliyor :)

yeteeeeer ikimizinde evlilik yıldönümü aynı desene...yaa kızlar ben kocamı nasıl kandırırım tekrar tedavi için...tutturdu sen normal yoldan gebe kalabiliyosun diye...yaşadığım sıkıntıları konuşamıyorum hemen kızıyo...konuşulmuyo konuyu açtırmıyo...kafanı dağıt uzaklaş rahatlat kendini diyo ama tersler gibi...bende duygusalım hep içimde patlıyorum kendi kendime çok ağlıyorum..

Iyi geceler kizlar.biz bugun sok bir haber aldik.sapasaglam olan kayinvalidem bugun dra gitmis ve dr ona senin icin yapilacak bisey yok demis kanser butun vucudunu sarmis demis esimi nasil teselli edecegimi bilemiyorum

geçmiş olsun canım.nasıl hiç birşeyi yokken sarmış,bence kanserin ilk belirtisi ağrılar ve zayıflamaktır.Benim eşimin de annesini kanserden kaybetmiş.geçen aylarda da teyzesi ameliyat oldu.kolon kanseriyken.rahim böbrek mesaneyi de sarmış. tabi 8 ay gecikmesinden kaynaklandı.ama çok şükür aldılar.geçti.bence ona söyle annesini bir çok iyi doktorlara götürsün. Ne kanseriymiş peki.onu söyledilermi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…