2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cnm benim ne kadar sevindim anlatamam insl by sefer bebegin mucizen icinde hayat bulacak allahin izniyle.. bu sefer ki digerlerinden cokk baska olacak her anini doya doya yasayacaksin insl degerlerin tavan yapdin bi dahaki testte..
çok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum
Ah cmm ya ne giciklar tam hazir hissediyorsun yok tedavi deyince hsyal kirikligi...bencede baska yerlerede bakin insl maddi durumunuzda duzelir ..rabbim gonlune gore nasip etsin..

Eveeettt uzun ve koşturma içinde geçen bir yazdan sonra artık misafirlerim gittiler ve ben sizinleyim...
Son bir haftada neler oldu merak ediyorum..
Test yapacaklar,kese ve kalp atışı randevusu olanlar,tedaviye başlayacaklar..
Var mı durumlarında değişiklik olanlar..
Bi de çok sevindim en sevdiğim sarı kafa gelmiş yine yoktu ilk düzenlemede işte buuuubu dil çıkaran benim favorim

U
Uzun zamandir yoktun yoklugunu arar olduk kizlar birbirlerine seni sordu.

sukur kavustrana kuzum ya artk ol ozletme bzi ben tedavye gun sayıyorum ki

sukur kavustrana kuzum ya artk ol ozletme bzi ben tedavye gun sayıyorum ki

Aslında ara ara geldim kk ya ama bi geliyorum bildirimlerim gelen kutum dolu oluyor onlarla ilgileniyorum...
Görev aşkımla sizin aşkınızı aldatıyorum
Tedaviye gün saydığını biliyorum beennnn

Kızlar bugün 11.gunum sonucum 227.8 ama az önce gördüm 1 damla kadar kan gelmiş koyu renkli kahverengi gibi neden olabilir lütfen cevap verin
Canım doktorunu aradın mı...bol bol su iç ayaklarının altına yastık koy uzan..progestan kullanıyomusun...

Yeter haftaya 18 eylül evlilik yıldönümüm benimde canım 4 yılı devirdik valla.

Allah kavustursun bitanem çok özledik seni

Iyi geceler kizlar.biz bugun sok bir haber aldik.sapasaglam olan kayinvalidem bugun dra gitmis ve dr ona senin icin yapilacak bisey yok demis kanser butun vucudunu sarmis demis esimi nasil teselli edecegimi bilemiyorum

Iyi geceler kizlar.biz bugun sok bir haber aldik.sapasaglam olan kayinvalidem bugun dra gitmis ve dr ona senin icin yapilacak bisey yok demis kanser butun vucudunu sarmis demis esimi nasil teselli edecegimi bilemiyorum

Ne diyeceğimi bilemedim..
Allahtan ümit kesilmez canım şifa versin inşallah..
Benim kayınvalidede kanser oldu teşhis konar konmaz ameliyat edildi bir hastane en fazla 5 yıl yaşar dedi maşallahı var beni bile gömer yani
5 yılı dolalı 2 yıl oldu
Kontrolleri yapılıyor sapasağlam..
Sende çok çektin çok üzüldün ben de onu unutamıyorum..

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Rabbim şafi ismiyle şifa versin insallahh ne kanseri

Rabbim şafi ismiyle şifa versin insallahh ne kanseri
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Kizlar bunun butun vucudunu sarmis esim deminden beri agliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…