• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sağol canım..
Ben de sizleri özledim buralardayım artık..
Hepinizi gebe bırakcam yoğun ilgimle inşallah:KK48::KK48:
Inşallah bitanem gebe kalmak için seni bekledim:KK48:geldiğine göre gebe kalabilirim:KK60:hep beraber gebis kalalim sonra sen gebis topigi aç yavrularimizdn konuşalım Ayy hayali bile güzel :cool:canım tedavi çekti:confused::confused:

İyi geceler arkadaslar yaa bu aksam camasırıma jel geri gelmiş baktım coook azcıgı coook acık bi pembe korktum acaba tahrişmi dedim böyle olanınız varmı yardımcı olabilecek biri gerci sabah dr gitcem ama işte insan tedirgin oluyo şimdiden teşekkürlerr❤️❤️❤️

İyi geceler arkadaslar yaa bu aksam camasırıma jel geri gelmiş baktım coook azcıgı coook acık bi pembe korktum acaba tahrişmi dedim böyle olanınız varmı yardımcı olabilecek biri gerci sabah dr gitcem ama işte insan tedirgin oluyo şimdiden teşekkürlerr❤️❤️❤️
Bunu yaşayan çok arkadaşımız oldu..
Test gününü beklerken,gebe olduğunu öğrendikten sonra..
Jelden kaynaklı olabiliyor uzun süre kullanınca ufak tefek tahrişler olabiliyor.
Çamaşırına kan gelirse o zaman doktorunu ararsın..
Uzun süre ped kullanacak kadar kanaması olan gebeler biliyorum ben doğuran riskli gebelikler oluyor ama çok şükür kucaklarına aldılar bebeklerini..

Inşallah bitanem gebe kalmak için seni bekledim:KK48:geldiğine göre gebe kalabilirim:KK60:hep beraber gebis kalalim sonra sen gebis topigi aç yavrularimizdn konuşalım Ayy hayali bile güzel :cool:canım tedavi çekti:confused::confused:

Beni beklediğini bildiğimden artık dönmeliyim dedim yoksa kızlar benim yüzümden kuruyup gidecekler dedim:KK48:

Eveeettt uzun ve koşturma içinde geçen bir yazdan sonra artık misafirlerim gittiler ve ben sizinleyim...
Son bir haftada neler oldu merak ediyorum..
Test yapacaklar,kese ve kalp atışı randevusu olanlar,tedaviye başlayacaklar..
Var mı durumlarında değişiklik olanlar..
Bi de çok sevindim en sevdiğim sarı kafa gelmiş yine yoktu ilk düzenlemede işte buuuu:63::63::63::63::63::63::63::63:bu dil çıkaran benim favorim:KK48:
Ahh canim nerlerdesin.
Gunlerdir boguldum nette.arastirma yapicam diye.
Yaziyorum sana simdi derdimi ya moral ol yada gercekleri soyle biraz daha aglayim.:KK61::KK61::KK61:
10.gun 37
12.gun 55
14.gun 77
16.gun 122 (Carsamba)
Ve artik biraktim test yapmayi.doktorum biraz beklemeye gecelim.pazartesi bi daha yapalim diyo.
nasil bi artis bu boyle.niye boyle oldu anlamadim.oysa ne kadar umutluydum bu kez.ilk kez yasadiklarimi unutup baslamistim herseye:KK43::KK43:simdi yine psikoljim bozuldu.
doktorum %60-70 olasilikla bi sorun var.gebelik sonlanabilir ama devamda edilir.boyle olup saglikli bebek dunyaya getirende var dedi.bisey soylemek icin erken.yapacak bisey yok sadecede beklicez diyo.
Sen ne diyosun cnm.
Engin tecrubelerinle boyle olup hersy duzene giren varmi?
Ne olur umut ol bana:KK16::KK16:

kızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
dün 11. gündü test sonucum 70.02 di, bugün 12. gün test sonucum 118,60...
biliyorsunuz geçmişte 6-7 tane yüksek rakamlı kimyasalım var o yüzden şimdilik sadece umarım katlanır diyorum..çok öptüm hepinizii

Çoook şükürrr ALLAHIMA hamilesinnnm :rolleyes:
maşallah maşallahhh :nazar::nazar: 9 ay boyunca hiç sıkıntı çekmezsin inşallahh cnm benim:KK36:

canım ben kullandım daha kaliteli yumilerim oldu senin de olur inşallahhhhhhhhh :)

aaay gerçektenmi ben de pek işe yaramayabilir diye düşünüyordum.4 aydan önce yeniden tüp bebek yaptırmayacağım.ne gerekiyorsa kullanacağım birdahaki tüp bebek denememde bu sorunları yeniden yaşamak istemiyorum.

günaydınlarrrrrrrr
Biz yeniyiz diye yokmu bize iyi aksamlar:KK43:
canımmm olurmu hiö onlayn olanları kopyaladım ben
Aslında yazmıştım bir hafta yokum diye demek soran sorana:KK48::KK48:
Neyse hasret giderme zamanımız geldi upuzun bir sonbahar ve kış dönemine girdik..
TZIM ÇOK ÖZLEDİK SENİ YAAA sen bu topiğin rengi neşesisin
Yeter haftaya 18 eylül evlilik yıldönümüm benimde canım 4 yılı devirdik valla.
aaaaaaaa bizimkiside 18 eylül ama biz 10 yılı devireceğiz inşşş
Ahh canim nerlerdesin.
Gunlerdir boguldum nette.arastirma yapicam diye.
Yaziyorum sana simdi derdimi ya moral ol yada gercekleri soyle biraz daha aglayim.:KK61::KK61::KK61:
10.gun 37
12.gun 55
14.gun 77
16.gun 122 (Carsamba)
Ve artik biraktim test yapmayi.doktorum biraz beklemeye gecelim.pazartesi bi daha yapalim diyo.
nasil bi artis bu boyle.niye boyle oldu anlamadim.oysa ne kadar umutluydum bu kez.ilk kez yasadiklarimi unutup baslamistim herseye:KK43::KK43:simdi yine psikoljim bozuldu.
doktorum %60-70 olasilikla bi sorun var.gebelik sonlanabilir ama devamda edilir.boyle olup saglikli bebek dunyaya getirende var dedi.bisey soylemek icin erken.yapacak bisey yok sadecede beklicez diyo.
Sen ne diyosun cnm.
Engin tecrubelerinle boyle olup hersy duzene giren varmi?
Ne olur umut ol bana:KK16::KK16:
kuzm benim facede bir arkadaşım vardı seninkisinden daha az değerlerle yükselirken şimdi 8 aylık hamilee
kızlaaaar ben telefondan girdiğim için sürekli açıkmı gözüküyorum.Akşam burada yoktum.En son dün sabah girdim.
evet telde böyle oluyor demişti bayan egunal

günaydın güzel bayanlar ALLAHIM herkesin gönlündeki tez zamanda versin bende doktora gittim tüp bebeğe başlayacam kısmetse dr um bana histereskopi yapalım dedi rahme çizik atılıyormuş bu benim üçüncü histereskopi olacak biraz korkyorum açıkcası izin bilginiz varmı bu konuda kızlar

kuzm benim facede bir arkadaşım vardı seninkisinden daha az değerlerle yükselirken şimdi 8 aylık hamilee
ayyy canimmmm gercektenmi.:rolleyes::rolleyes:
allah razi olsun senden.ne guzel bir haber verdin.:KK71:
Dilerim bende o bayan gibi sansli olurum.
insallah yavrum beni hic birakmaz.

Back