- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Allah şifa versin..kayınvalideni sdviyosun sanırım.Kizlar bunun butun vucudunu sarmis esim deminden beri agliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin..kayınvalideni sdviyosun sanırım.Kizlar bunun butun vucudunu sarmis esim deminden beri agliyor![]()
Inşallah bitanem gebe kalmak için seni bekledimSağol canım..
Ben de sizleri özledim buralardayım artık..
Hepinizi gebe bırakcam yoğun ilgimle inşallah![]()
Bunu yaşayan çok arkadaşımız oldu..İyi geceler arkadaslar yaa bu aksam camasırıma jel geri gelmiş baktım coook azcıgı coook acık bi pembe korktum acaba tahrişmi dedim böyle olanınız varmı yardımcı olabilecek biri gerci sabah dr gitcem ama işte insan tedirgin oluyo şimdiden teşekkürlerr![]()
Inşallah bitanem gebe kalmak için seni bekledimgeldiğine göre gebe kalabilirim
hep beraber gebis kalalim sonra sen gebis topigi aç yavrularimizdn konuşalım Ayy hayali bile güzel
canım tedavi çekti
![]()
Düşünceli editimBeni beklediğini bildiğimden artık dönmeliyim dedim yoksa kızlar benim yüzümden kuruyup gidecekler dedim![]()
Yok canım aramadim bugün aricm evet kullanıyorum her gün 3 defaCanım doktorunu aradın mı...bol bol su iç ayaklarının altına yastık koy uzan..progestan kullanıyomusun...
Ahh canim nerlerdesin.Eveeettt uzun ve koşturma içinde geçen bir yazdan sonra artık misafirlerim gittiler ve ben sizinleyim...
Son bir haftada neler oldu merak ediyorum..
Test yapacaklar,kese ve kalp atışı randevusu olanlar,tedaviye başlayacaklar..
Var mı durumlarında değişiklik olanlar..
Bi de çok sevindim en sevdiğim sarı kafa gelmiş yine yoktu ilk düzenlemede işte buuuubu dil çıkaran benim favorim
![]()
kızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
dün 11. gündü test sonucum 70.02 di, bugün 12. gün test sonucum 118,60...
biliyorsunuz geçmişte 6-7 tane yüksek rakamlı kimyasalım var o yüzden şimdilik sadece umarım katlanır diyorum..çok öptüm hepinizii
Günaydınnnn
Tüm topik güzellerine iyi hafta sonlarıı![]()
canım ben kullandım daha kaliteli yumilerim oldu senin de olur inşallahhhhhhhhh :)
aaay gerçektenmi ben de pek işe yaramayabilir diye düşünüyordum.4 aydan önce yeniden tüp bebek yaptırmayacağım.ne gerekiyorsa kullanacağım birdahaki tüp bebek denememde bu sorunları yeniden yaşamak istemiyorum.
Kizlar bunun butun vucudunu sarmis esim deminden beri agliyor![]()
canımmm olurmu hiö onlayn olanları kopyaladım benBiz yeniyiz diye yokmu bize iyi aksamlar![]()
TZIM ÇOK ÖZLEDİK SENİ YAAA sen bu topiğin rengi neşesisinAslında yazmıştım bir hafta yokum diye demek soran sorana
Neyse hasret giderme zamanımız geldi upuzun bir sonbahar ve kış dönemine girdik..
aaaaaaaa bizimkiside 18 eylül ama biz 10 yılı devireceğiz inşşşYeter haftaya 18 eylül evlilik yıldönümüm benimde canım 4 yılı devirdik valla.
kuzm benim facede bir arkadaşım vardı seninkisinden daha az değerlerle yükselirken şimdi 8 aylık hamileeAhh canim nerlerdesin.
Gunlerdir boguldum nette.arastirma yapicam diye.
Yaziyorum sana simdi derdimi ya moral ol yada gercekleri soyle biraz daha aglayim.
10.gun 37
12.gun 55
14.gun 77
16.gun 122 (Carsamba)
Ve artik biraktim test yapmayi.doktorum biraz beklemeye gecelim.pazartesi bi daha yapalim diyo.
nasil bi artis bu boyle.niye boyle oldu anlamadim.oysa ne kadar umutluydum bu kez.ilk kez yasadiklarimi unutup baslamistim herseyesimdi yine psikoljim bozuldu.
doktorum %60-70 olasilikla bi sorun var.gebelik sonlanabilir ama devamda edilir.boyle olup saglikli bebek dunyaya getirende var dedi.bisey soylemek icin erken.yapacak bisey yok sadecede beklicez diyo.
Sen ne diyosun cnm.
Engin tecrubelerinle boyle olup hersy duzene giren varmi?
Ne olur umut ol bana![]()
evet telde böyle oluyor demişti bayan egunalkızlaaaar ben telefondan girdiğim için sürekli açıkmı gözüküyorum.Akşam burada yoktum.En son dün sabah girdim.
canım geçmiş olsunKizlar bunun butun vucudunu sarmis esim deminden beri agliyor![]()
Pazar gunude benim opum vaar:)
ayyy canimmmm gercektenmi.kuzm benim facede bir arkadaşım vardı seninkisinden daha az değerlerle yükselirken şimdi 8 aylık hamilee
çok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum