Ayy cok guldum ya rabbimde seni guldursun insallah tamamdir zavallim zaten nezamandir ilaclarin etkisi ile heyheylerim ustumde ben onun kabusu olurummKuzum hayırlısı olsun, kızmakta haklısın elbette.. Bence de yaş olarak beklemene engel bişey yok, biraz toparlan özelde yaptır gitsin..
2-3 gün cinsel perhiz yeterli, son 2 gün tutacak artık eşin kendisini, korku filmi seyrettir, ağlak muğlak flimler falan rüyalanmasın
Bildiğim kadarıyla özellikle tüp bebekte bu tarz akıntılar normal, aşırı olmadıkça endişelenme, fırsat buldukça da dinlen
Ben de 300 lük dozlar kullandım iki denememde de 4 er yumurta oluştu. Ama benim yaşım 38 o nedenle çok yumurta elde edemiyoruz.
kızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
dün 11. gündü test sonucum 70.02 di, bugün 12. gün test sonucum 118,60...
biliyorsunuz geçmişte 6-7 tane yüksek rakamlı kimyasalım var o yüzden şimdilik sadece umarım katlanır diyorum..çok öptüm hepinizii
:)))) Hah işte sen doğru yolu bulmuşun bile..Ayy cok guldum ya rabbimde seni guldursun insallah tamamdir zavallim zaten nezamandir ilaclarin etkisi ile heyheylerim ustumde ben onun kabusu olurumm
Insalllaaah canimm rabbim hepimizin yuzunu guldursun:)))) Hah işte sen doğru yolu bulmuşun bile..
Hepimizin yüzü gülsün inşallah, opun ve transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun, ben yarından sonra bi 10 gün yokum, ailecek tatile gidiyoruz, döndüğümde güzel haberlerini alırım inşallah
26 taneydi canım benim ama bi sorunum yoktu Sperm sayımız düşük olduğu için tüp bebek yaptıksagol canım, insallah. senin kaç yumurtan olmuştu? benim puregon 300'le 6 ya da 7 tane...
Ne bilim canım ya görünce korktum daha önce hiç olmamıştı sonucu alıp sonra böyle bişey yasayinca panikledimcanım ben kullandım daha kaliteli yumilerim oldu senin de olur inşallahhhhhhhhh :)
canım sayıdan ziyade kaliteli olmaları önemli benim 7 yumiden 5i 5. güne gitmişti :) kaliteli kaliteli yumilerin olsun canım :)
canım değerin gayet güzel kat kat artsın :) dikkat et dinlen ayaklarını uzat :) kanama daha olursa druna haber ver canım :) ama 1 damladan birsey olmaz :)
İyi akşaaamlaaar
Öyle yapıyorum zaten canım görünce hemen yatağa girdim :)Kuzum hayırlısı olsun, kızmakta haklısın elbette.. Bence de yaş olarak beklemene engel bişey yok, biraz toparlan özelde yaptır gitsin..
2-3 gün cinsel perhiz yeterli, son 2 gün tutacak artık eşin kendisini, korku filmi seyrettir, ağlak muğlak flimler falan rüyalanmasın
Bildiğim kadarıyla özellikle tüp bebekte bu tarz akıntılar normal, aşırı olmadıkça endişelenme, fırsat buldukça da dinlen
Ben de 300 lük dozlar kullandım iki denememde de 4 er yumurta oluştu. Ama benim yaşım 38 o nedenle çok yumurta elde edemiyoruz.
Iyi aksamlar canım
İçini ferah tut tatlım, bebişin inşallah 9 ay sıkı sıkı tutunacak annesineÖyle yapıyorum zaten canım görünce hemen yatağa girdim :)
Sabah olsun devam ederse aricm zaten eşim de kızdı sakin olup stres yapmaman gereken dönemde sen sürekli strese giriyosun diyo :)İçini ferah tut tatlım, bebişin inşallah 9 ay sıkı sıkı tutunacak annesineStres olman bi damla kandan daha fazla zarar verir, o yüzden sakin ol, çok aklına takılırsa aç doktorunla konuş
Kesinlikle doğru demiş eşin, sen pozitif düşün sakin ol mutlu ol, bebeğinin buna ihtiyacı var çünküSabah olsun devam ederse aricm zaten eşim de kızdı sakin olup stres yapmaman gereken dönemde sen sürekli strese giriyosun diyo :)
2. negatiften sonra bomba gibiyimkeyifler nasıl hanımlar
ohhhh ne güzel hayatan tad almak bu olmalı ben nasılım hiç bilmyorum ya karışık duygular içindeyim 1 hafta sonra evlilik yıl dönümüz kötü hisediyorum kendimi tedavi bebek konuşmak istemiyorum ama içimdeki yangına hasrete engel olamıyorum2. negatiften sonra bomba gibiyimTatile gidip yüzüp hoplayı zıplayıp gebe olmamanın avantajlarını kullanacağım ben de :) Sen nasılsın?
Bizimde 21 i yıldönümümüz.. Öyle be kuzum, insan ne yapsa o içindeki burukluk gitmiyor.. Ama varsa kısmetimizde o bebek gelecektir.. Sıkma hiç kendini, bebek bebek derken yaşamayı unutuyoruz, ama sanırım yanlış yapıyoruz, bu günleri geri getiremeyiz sonra. Evliliğinin tadını çıkar bence tatlım..ohhhh ne güzel hayatan tad almak bu olmalı ben nasılım hiç bilmyorum ya karışık duygular içindeyim 1 hafta sonra evlilik yıl dönümüz kötü hisediyorum kendimi tedavi bebek konuşmak istemiyorum ama içimdeki yangına hasrete engel olamıyorum
Tamam canım öyle yapacam :)Kesinlikle doğru demiş eşin, sen pozitif düşün sakin ol mutlu ol, bebeğinin buna ihtiyacı var çünkü
CANIM biliyorum ama olmuyor yaaa toparlanıyorum küçücük bir şey dağıtıyor beniiiBizimde 21 i yıldönümümüz.. Öyle be kuzum, insan ne yapsa o içindeki burukluk gitmiyor.. Ama varsa kısmetimizde o bebek gelecektir.. Sıkma hiç kendini, bebek bebek derken yaşamayı unutuyoruz, ama sanırım yanlış yapıyoruz, bu günleri geri getiremeyiz sonra. Evliliğinin tadını çıkar bence tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?