2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ayy cok guldum ya rabbimde seni guldursun insallah tamamdir zavallim zaten nezamandir ilaclarin etkisi ile heyheylerim ustumde ben onun kabusu olurumm

Ayy cok guldum ya rabbimde seni guldursun insallah tamamdir zavallim zaten nezamandir ilaclarin etkisi ile heyheylerim ustumde ben onun kabusu olurumm
:)))) Hah işte sen doğru yolu bulmuşun bile..
Hepimizin yüzü gülsün inşallah, opun ve transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun, ben yarından sonra bi 10 gün yokum, ailecek tatile gidiyoruz, döndüğümde güzel haberlerini alırım inşallah

Insalllaaah canimm rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Ne bilim canım ya görünce korktum daha önce hiç olmamıştı sonucu alıp sonra böyle bişey yasayinca panikledim

Öyle yapıyorum zaten canım görünce hemen yatağa girdim :)

Öyle yapıyorum zaten canım görünce hemen yatağa girdim :)
İçini ferah tut tatlım, bebişin inşallah 9 ay sıkı sıkı tutunacak annesine Stres olman bi damla kandan daha fazla zarar verir, o yüzden sakin ol, çok aklına takılırsa aç doktorunla konuş

İçini ferah tut tatlım, bebişin inşallah 9 ay sıkı sıkı tutunacak annesine Stres olman bi damla kandan daha fazla zarar verir, o yüzden sakin ol, çok aklına takılırsa aç doktorunla konuş
Sabah olsun devam ederse aricm zaten eşim de kızdı sakin olup stres yapmaman gereken dönemde sen sürekli strese giriyosun diyo :)

ensucum kat kat artar inşallahhhhhhh :) güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz :)

2. negatiften sonra bomba gibiyim Tatile gidip yüzüp hoplayı zıplayıp gebe olmamanın avantajlarını kullanacağım ben de :) Sen nasılsın?
ohhhh ne güzel hayatan tad almak bu olmalı ben nasılım hiç bilmyorum ya karışık duygular içindeyim 1 hafta sonra evlilik yıl dönümüz kötü hisediyorum kendimi tedavi bebek konuşmak istemiyorum ama içimdeki yangına hasrete engel olamıyorum

Bizimde 21 i yıldönümümüz.. Öyle be kuzum, insan ne yapsa o içindeki burukluk gitmiyor.. Ama varsa kısmetimizde o bebek gelecektir.. Sıkma hiç kendini, bebek bebek derken yaşamayı unutuyoruz, ama sanırım yanlış yapıyoruz, bu günleri geri getiremeyiz sonra. Evliliğinin tadını çıkar bence tatlım..

CANIM biliyorum ama olmuyor yaaa toparlanıyorum küçücük bir şey dağıtıyor beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…