2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
inşallah ablam rahatım ama işte ginede bir ihtimal geçiyor aklımdan sevinip de sonu iyi olmazsa diye ama inşallah güzel olacak ben inanıyorum içim de rahat sorunsuz bir gebelik geçiriceğim
işte böyle her şey güzel olacak 9 ay sonra gelsin bebiş

arkadaşlar merhaba, puregon 300'le 7 tane yumurtam oluştu doktor tüp bebek için 10 ve üzeri daha iyi olurdu dedi. ama yine de devam edeceğiz tüp bebek için. sizler kaç ünitelik ilaçlar kullanıyorsunuz ve kaç yumurtanız oluştu?

Evet canım b-hcg değerim 1 damla kadar gelmiş bi sorun yoktur dimi
canım yoktur bence, büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır. ama sen yine de dikkatli ol, çok hareket etme, ağır kaldırma, yorma kendini, dikkat et yani, gönlünü ferah tut. devam ederse doktorunu mutlaka haberdar et.

herşey yolunda gitsin insallah. tüp bebek mi?

Inşallah canım evet tüp bebek test günumdu bugün fazla ayakta gezdim ondan oldu galiba

Ensucum, canım tebrikler, çok sevindim :) inşallah katlanarak artar değerin ki ben öyle olacağına inanıyorum, dinlen bol bol kuzum, ama gayet güzel değerlerin.. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin..

çok değil kuzum, benim doktorum da günde 3 adet vermişti, şimdi yine aynı miktarda kullanacağım..

çok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum
hiç gelmeyin deselerdi bari .elam sadece üniversite mi yapıyor zübeyde hanımda yokmu infertilite bölümü

canım ben kullandım daha kaliteli yumilerim oldu senin de olur inşallahhhhhhhhh :)

canım sayıdan ziyade kaliteli olmaları önemli benim 7 yumiden 5i 5. güne gitmişti :) kaliteli kaliteli yumilerin olsun canım :)

Evet canım b-hcg değerim 1 damla kadar gelmiş bi sorun yoktur dimi
canım değerin gayet güzel kat kat artsın :) dikkat et dinlen ayaklarını uzat :) kanama daha olursa druna haber ver canım :) ama 1 damladan birsey olmaz :)

çok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum
Kuzum hayırlısı olsun, kızmakta haklısın elbette.. Bence de yaş olarak beklemene engel bişey yok, biraz toparlan özelde yaptır gitsin..

2-3 gün cinsel perhiz yeterli, son 2 gün tutacak artık eşin kendisini, korku filmi seyrettir, ağlak muğlak flimler falan rüyalanmasın

Kızlar bugün 11.gunum sonucum 227.8 ama az önce gördüm 1 damla kadar kan gelmiş koyu renkli kahverengi gibi neden olabilir lütfen cevap verin

Bildiğim kadarıyla özellikle tüp bebekte bu tarz akıntılar normal, aşırı olmadıkça endişelenme, fırsat buldukça da dinlen

Ben de 300 lük dozlar kullandım iki denememde de 4 er yumurta oluştu. Ama benim yaşım 38 o nedenle çok yumurta elde edemiyoruz.

kuzum sen ne kadar süre kullandın dhea yı? Ben bu sefer en az 4 ay kullanıp öyle başlamak istiyorum.Bir de başka ne kullandın dhea dışında? Senin yolundan gideyim tutar belki 3.ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…