işte böyle her şey güzel olacak 9 ay sonra gelsin bebişinşallah ablam rahatım ama işte ginede bir ihtimal geçiyor aklımdan sevinip de sonu iyi olmazsa diye ama inşallah güzel olacak ben inanıyorum içim de rahat sorunsuz bir gebelik geçiriceğim
Kızlar bugün 11.gunum sonucum 227.8 ama az önce gördüm 1 damla kadar kan gelmiş koyu renkli kahverengi gibi neden olabilir lütfen cevap verin
Evet canım b-hcg değerim 1 damla kadar gelmiş bi sorun yoktur dimicanım 227.8 HCG değerin mi? eğer öyleyse o damla yerleşme kanaması olabilir...endişelenme
canım yoktur bence, büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır. ama sen yine de dikkatli ol, çok hareket etme, ağır kaldırma, yorma kendini, dikkat et yani, gönlünü ferah tut. devam ederse doktorunu mutlaka haberdar et.Evet canım b-hcg değerim 1 damla kadar gelmiş bi sorun yoktur dimi
Inşallah canım evet tüp bebek test günumdu bugün fazla ayakta gezdim ondan oldu galibacanım yoktur bence, büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır. ama sen yine de dikkatli ol, çok hareket etme, ağır kaldırma, yorma kendini, dikkat et yani, gönlünü ferah tut. devam ederse doktorunu mutlaka haberdar et.
herşey yolunda gitsin insallah. tüp bebek mi?
kızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
dün 11. gündü test sonucum 70.02 di, bugün 12. gün test sonucum 118,60...
biliyorsunuz geçmişte 6-7 tane yüksek rakamlı kimyasalım var o yüzden şimdilik sadece umarım katlanır diyorum..çok öptüm hepinizii
çok değil kuzum, benim doktorum da günde 3 adet vermişti, şimdi yine aynı miktarda kullanacağım..günaydın kızlar hayırlı cumalar, ben biraz kendimi işe verdim işlerim yoğun oluyor fazla giremiyorum. her sayfayı okuyamadım yeni müjdeli haberler yokmu. Bir de doktor bana biosteron coenzym q10 ve folbiol verdi 3-4 ay kullan dedi. biosteron kullanan varmi 25 lıkten günde 3 kez yazmış doktor çok değilmi sizce faydasını gören varmı ?
Inşallah canım evet tüp bebek test günumdu bugün fazla ayakta gezdim ondan oldu galiba
Neden kuzum? Hayırdır?kızlarrrrrrrrr benım tedavi yalan oldu yıne..
hiç gelmeyin deselerdi bari .elam sadece üniversite mi yapıyor zübeyde hanımda yokmu infertilite bölümüçok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum
Amin canım 26 tane toplandı 6 tane dollendi 3 tanesi geliştiah insallah saglıkla devam eder, cok ayakta kalma, yükseğe uzanma, dinlen canım bol bol.
kaç yumurtan oluşmuştu? kaç tanesi döllendi? benim de OPU'm sali günü olacak insallah...
Pazar gunude benim opum vaar:)ah insallah saglıkla devam eder, cok ayakta kalma, yükseğe uzanma, dinlen canım bol bol.
kaç yumurtan oluşmuştu? kaç tanesi döllendi? benim de OPU'm sali günü olacak insallah...
Inşallah güzel geçer ve istediğin gibi sonuçlanır canımah insallah saglıkla devam eder, cok ayakta kalma, yükseğe uzanma, dinlen canım bol bol.
Pazar gunude benim opum vaar:)
sagol canım, insallah. senin kaç yumurtan olmuştu? benim puregon 300'le 6 ya da 7 tane...Inşallah güzel geçer ve istediğin gibi sonuçlanır canım
canım ben kullandım daha kaliteli yumilerim oldu senin de olur inşallahhhhhhhhh :)günaydın kızlar hayırlı cumalar, ben biraz kendimi işe verdim işlerim yoğun oluyor fazla giremiyorum. her sayfayı okuyamadım yeni müjdeli haberler yokmu. Bir de doktor bana biosteron coenzym q10 ve folbiol verdi 3-4 ay kullan dedi. biosteron kullanan varmi 25 lıkten günde 3 kez yazmış doktor çok değilmi sizce faydasını gören varmı ?
arkadaşlar merhaba, puregon 300'le 7 tane yumurtam oluştudoktor tüp bebek için 10 ve üzeri daha iyi olurdu dedi. ama yine de devam edeceğiz tüp bebek için. sizler kaç ünitelik ilaçlar kullanıyorsunuz ve kaç yumurtanız oluştu?
canım değerin gayet güzel kat kat artsın :) dikkat et dinlen ayaklarını uzat :) kanama daha olursa druna haber ver canım :) ama 1 damladan birsey olmaz :)Evet canım b-hcg değerim 1 damla kadar gelmiş bi sorun yoktur dimi
Valla sormadim benide bilgilendirmedi ama ben pko luyum sadece cok yumyrtan var maşallah umarim ise yararlar dedi sendede siskinlik goguslerde hassasiyet ve asiri akinti varmikaç yumurtan var canım? benim 6 ya da 7 gibi...
Kuzum hayırlısı olsun, kızmakta haklısın elbette.. Bence de yaş olarak beklemene engel bişey yok, biraz toparlan özelde yaptır gitsin..çok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum
Arkadaslar pazar gunu opum var:)muhtemel transferde sali yada cmrtesi dediler transferde anestezili olabiliyormus ben anestezili olsun istedim cunku asilamada kendimi cok kasmistim.cook utanarak bisi sorucampazar gunu opu olucam ya ogune kadar esim ruyalanirsa napcam yazik adama nerdeyse 1 aydir birbirimizden uzagiz
Kızlar bugün 11.gunum sonucum 227.8 ama az önce gördüm 1 damla kadar kan gelmiş koyu renkli kahverengi gibi neden olabilir lütfen cevap verin
arkadaşlar merhaba, puregon 300'le 7 tane yumurtam oluştudoktor tüp bebek için 10 ve üzeri daha iyi olurdu dedi. ama yine de devam edeceğiz tüp bebek için. sizler kaç ünitelik ilaçlar kullanıyorsunuz ve kaç yumurtanız oluştu?
kuzum sen ne kadar süre kullandın dhea yı? Ben bu sefer en az 4 ay kullanıp öyle başlamak istiyorum.Bir de başka ne kullandın dhea dışında? Senin yolundan gideyim tutar belki 3.ye :)canım ben kullandım daha kaliteli yumilerim oldu senin de olur inşallahhhhhhhhh :)
canım sayıdan ziyade kaliteli olmaları önemli benim 7 yumiden 5i 5. güne gitmişti :) kaliteli kaliteli yumilerin olsun canım :)
canım değerin gayet güzel kat kat artsın :) dikkat et dinlen ayaklarını uzat :) kanama daha olursa druna haber ver canım :) ama 1 damladan birsey olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?