• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kuzum hayırlısı olsun, kızmakta haklısın elbette.. Bence de yaş olarak beklemene engel bişey yok, biraz toparlan özelde yaptır gitsin..

2-3 gün cinsel perhiz yeterli, son 2 gün tutacak artık eşin kendisini, korku filmi seyrettir, ağlak muğlak flimler falan rüyalanmasın:KK53::KK45::KK45:

Bildiğim kadarıyla özellikle tüp bebekte bu tarz akıntılar normal, aşırı olmadıkça endişelenme, fırsat buldukça da dinlen :KK66:

Ben de 300 lük dozlar kullandım iki denememde de 4 er yumurta oluştu. Ama benim yaşım 38 o nedenle çok yumurta elde edemiyoruz.
Ayy cok guldum ya rabbimde seni guldursun insallah tamamdir zavallim zaten nezamandir ilaclarin etkisi ile heyheylerim ustumde ben onun kabusu olurumm:KK62:

kızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
dün 11. gündü test sonucum 70.02 di, bugün 12. gün test sonucum 118,60...
biliyorsunuz geçmişte 6-7 tane yüksek rakamlı kimyasalım var o yüzden şimdilik sadece umarım katlanır diyorum..çok öptüm hepinizii

Ayy cok guldum ya rabbimde seni guldursun insallah tamamdir zavallim zaten nezamandir ilaclarin etkisi ile heyheylerim ustumde ben onun kabusu olurumm:KK62:
:)))) Hah işte sen doğru yolu bulmuşun bile..
Hepimizin yüzü gülsün inşallah, opun ve transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun, ben yarından sonra bi 10 gün yokum, ailecek tatile gidiyoruz, döndüğümde güzel haberlerini alırım inşallah:KK68:

:)))) Hah işte sen doğru yolu bulmuşun bile..
Hepimizin yüzü gülsün inşallah, opun ve transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun, ben yarından sonra bi 10 gün yokum, ailecek tatile gidiyoruz, döndüğümde güzel haberlerini alırım inşallah:KK68:
Insalllaaah canimm rabbim hepimizin yuzunu guldursun

canım ben kullandım daha kaliteli yumilerim oldu senin de olur inşallahhhhhhhhh :)

canım sayıdan ziyade kaliteli olmaları önemli benim 7 yumiden 5i 5. güne gitmişti :) kaliteli kaliteli yumilerin olsun canım :)

canım değerin gayet güzel kat kat artsın :) dikkat et dinlen ayaklarını uzat :) kanama daha olursa druna haber ver canım :) ama 1 damladan birsey olmaz :)
Ne bilim canım ya görünce korktum daha önce hiç olmamıştı sonucu alıp sonra böyle bişey yasayinca panikledim

Kuzum hayırlısı olsun, kızmakta haklısın elbette.. Bence de yaş olarak beklemene engel bişey yok, biraz toparlan özelde yaptır gitsin..

2-3 gün cinsel perhiz yeterli, son 2 gün tutacak artık eşin kendisini, korku filmi seyrettir, ağlak muğlak flimler falan rüyalanmasın:KK53::KK45::KK45:

Bildiğim kadarıyla özellikle tüp bebekte bu tarz akıntılar normal, aşırı olmadıkça endişelenme, fırsat buldukça da dinlen :KK66:

Ben de 300 lük dozlar kullandım iki denememde de 4 er yumurta oluştu. Ama benim yaşım 38 o nedenle çok yumurta elde edemiyoruz.
Öyle yapıyorum zaten canım görünce hemen yatağa girdim :)

İçini ferah tut tatlım, bebişin inşallah 9 ay sıkı sıkı tutunacak annesine :nazar::nazar: Stres olman bi damla kandan daha fazla zarar verir, o yüzden sakin ol, çok aklına takılırsa aç doktorunla konuş :KK66:
Sabah olsun devam ederse aricm zaten eşim de kızdı sakin olup stres yapmaman gereken dönemde sen sürekli strese giriyosun diyo :)

2. negatiften sonra bomba gibiyim :KK45::KK45: Tatile gidip yüzüp hoplayı zıplayıp gebe olmamanın avantajlarını kullanacağım ben de :) Sen nasılsın?
ohhhh ne güzel hayatan tad almak bu olmalı ben nasılım hiç bilmyorum ya karışık duygular içindeyim 1 hafta sonra evlilik yıl dönümüz kötü hisediyorum kendimi tedavi bebek konuşmak istemiyorum ama içimdeki yangına hasrete engel olamıyorum

ohhhh ne güzel hayatan tad almak bu olmalı ben nasılım hiç bilmyorum ya karışık duygular içindeyim 1 hafta sonra evlilik yıl dönümüz kötü hisediyorum kendimi tedavi bebek konuşmak istemiyorum ama içimdeki yangına hasrete engel olamıyorum
Bizimde 21 i yıldönümümüz.. Öyle be kuzum, insan ne yapsa o içindeki burukluk gitmiyor.. Ama varsa kısmetimizde o bebek gelecektir.. Sıkma hiç kendini, bebek bebek derken yaşamayı unutuyoruz, ama sanırım yanlış yapıyoruz, bu günleri geri getiremeyiz sonra. Evliliğinin tadını çıkar bence tatlım..

Bizimde 21 i yıldönümümüz.. Öyle be kuzum, insan ne yapsa o içindeki burukluk gitmiyor.. Ama varsa kısmetimizde o bebek gelecektir.. Sıkma hiç kendini, bebek bebek derken yaşamayı unutuyoruz, ama sanırım yanlış yapıyoruz, bu günleri geri getiremeyiz sonra. Evliliğinin tadını çıkar bence tatlım..
CANIM biliyorum ama olmuyor yaaa toparlanıyorum küçücük bir şey dağıtıyor beniii

Back