henüz kromozom testlerimin sonuçlarını almadım. onun sonrasında da zaten fakültede tedavi göreceğim için bir kaç ay beklemem gerek tatlım... sıraya giriyoruz biz... iki-üç ay sonra inşallah....Canım yeni tedavine ne zaman başlayacaksın?
aminnn inş canm bidaki randevum perşmbeye allhım korusun melğimiMasallah diyelim mutlulugun daim.olur ins darisi hepimize
yasini şerif istiyoz teyzeleri allhın iznyle saglıklı sıhtli sevncmz daim olsun diye bn hepinize dua ettim o güzel anda evdede ettim rabbim kabul buyrsunyokhe Ne istiyosun bakalım anniş
Okuruz demi teyzeler...pıtpıtları duydun mu canım...aminnn inş canm bidaki randevum perşmbeye allhım korusun melğimi
yasini şerif istiyoz teyzeleri allhın iznyle saglıklı sıhtli sevncmz daim olsun diye bn hepinize dua ettim o güzel anda evdede ettim rabbim kabul buyrsun
Evt cnm rabbim daim etsin babasına en güzel hediye oldu bu inş daim olur saglıkla sıhtleOkuruz demi teyzeler...pıtpıtları duydun mu canım...
Suan emin ol gozlerim doldu cok sukurr bin sukur cook sevindim rabbim tamamına erdirsin insalllllaaaaahhhhhhEvt cnm rabbim daim etsin babasına en güzel hediye oldu bu inş daim olur saglıkla sıhtle
ayyyy sorma bazen öyle bi ittiriyoki oğlum diyorum şimdi çıkı verceksağol tatlım hamdolsun iyiyim.... sen nasılsın çalışkan anneiş yerinden doğuma götürcekler galiba seni
ah be canım mecburiyetten valla yoksa dakka durmamkız maşallah yaa..
tebrık ederım valla senı..
Allah daim etsin mutluluğunuzu darısı yeniden ve yeniden taptaze umutlarla bekleyen bizlere...Evt cnm rabbim daim etsin babasına en güzel hediye oldu bu inş daim olur saglıkla sıhtle
benimde ilk başladığımda yarım kalmıştı canım sonra ikincide inatla bitirdim ve meryem suresine çokkkkk inanıyorumBende okumam gerek bir ara başladım ama kaldı devam edemedim.Hiç bir bahane bulmadan okumam lazım inşallah
canım çok sevindim maşallah maşallahEvt cnm rabbim daim etsin babasına en güzel hediye oldu bu inş daim olur saglıkla sıhtle
aminnnn inş cnım rabbim daim etsin inşSuan emin ol gozlerim doldu cok sukurr bin sukur cook sevindim rabbim tamamına erdirsin insalllllaaaaahhhhhh
amin inş kızlar bn şimdi çıkıyorum doğum günü hazırlaycm eşimeAllah daim etsin mutluluğunuzu darısı yeniden ve yeniden taptaze umutlarla bekleyen bizlere...
DOĞRUDUR bitanem yaaa..ah be canım mecburiyetten valla yoksa dakka durmam
Çok şükür gözün aydın tebrik ederim kucağına aldığın günleri de görelim inşallahEvt cnm rabbim daim etsin babasına en güzel hediye oldu bu inş daim olur saglıkla sıhtle
oo süper yaaaaa demek pıt pıtları duydunuz..Evt cnm rabbim daim etsin babasına en güzel hediye oldu bu inş daim olur saglıkla sıhtle
sen ne zaman başlıyordun tedaviye canımoo süper yaaaaa demek pıt pıtları duydunuz..
rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım darısı bize olsun :)
Prensesini yerim seninÇok şükür gözün aydın tebrik ederim kucağına aldığın günleri de görelim inşallah
Ye ısırmak yemek serbestPrensesini yerim senin
selam bitanem..sen ne zaman başlıyordun tedaviye canım
İnşallah bir daha ki prenses olur ama erkek bebekler de çok tatlı doğsun da gör nasıl anneye düşkün oluyorlar oğlum 3 yaşında şimdi bana "aşkım hayatım seni seviyorum" diyo bunu duymak dünyalara bedel Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah
arkadaşlar kan sonucumu aldım 12.günüm bu gün 262.9 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?