• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
slm kızlarrr naasılsınızzzz sabahtan bıdıkı okula götürdük öğleye kadar sonra pazara gittim konserve yaptım turşu kurdummm patlıcan aldım oyup buzluğa atacaktım ama yoruldum artık yarına bırakacağımm sizlerden ne haber

YOKHEEEEEEEEEEEEEEE CANIMMMM pıt ptları duymuşsunn gözün aydın

slm kızlarrr naasılsınızzzz sabahtan bıdıkı okula götürdük öğleye kadar sonra pazara gittim konserve yaptım turşu kurdummm patlıcan aldım oyup buzluğa atacaktım ama yoruldum artık yarına bırakacağımm sizlerden ne haber
oo hamarat bayan yaaaaaaaaaa..
bende ıs yerındeyım ne olsun aynı :)

Babası 18 yaşından beri ''Oğlum olursa adını cem koyucam'' dermiş...Bütün yakınları aynı şeyi söylüyo:p

bence de güzel isim Cem canım..
rabbım hayırlısı ıle once kucağına almayı sonra da doya doya öpüp koklamayı büyütmeyi nasip etsin..

hem çalışıp hemde evde olmak zordur canım bende çalışmıtım evlendikten sonra
evet canım zor ama napalım ya çalışmadan da olmuyor.allahtan cumartesı pazar yok..
bi bebişim olsa dakka durmucam işte ama rabbım nasip eder hepimize ınsallah..

valla baktım netten çok ayrıntı yok ama 3. hak onaylanmış öle diyor
ınsallah onaylanmıştır canım..
gercı bursa da bı yerde rapor gecıyor ben 2.hakkımı gene aynı yerde kullancam ama olsun 3 hak olması iyi..hatta 4 olsun :)

Evt cnm rabbim daim etsin babasına en güzel hediye oldu bu inş daim olur saglıkla sıhtle :KK46::nazar:
canım çokkk sevindim inanki mutlu haberlerle geldin rabbim daim etsin bu sayfayı açtığımda yokhe 16 haftalık yokhe 35 haftalık gibi sayfanı görürüm inş tabi doğumunuda :D
benimde bebeğimin kalp atımı olmamıştı üstünden 14 ay geçti gebe kalamadım bu yüzden seni takip ediyodum en az senin kadar mutluyummm
bende 2015 gibi tüp yaptırmayı düşünüyorum inş bizlerin ve isteyentüm kardeşleriminde olurr
öpüldünnn annişşşş

bence de güzel isim Cem canım..
rabbım hayırlısı ıle once kucağına almayı sonra da doya doya öpüp koklamayı büyütmeyi nasip etsin..

evet canım zor ama napalım ya çalışmadan da olmuyor.allahtan cumartesı pazar yok..
bi bebişim olsa dakka durmucam işte ama rabbım nasip eder hepimize ınsallah..

ınsallah onaylanmıştır canım..
gercı bursa da bı yerde rapor gecıyor ben 2.hakkımı gene aynı yerde kullancam ama olsun 3 hak olması iyi..hatta 4 olsun :)
evet yaaa 4 olmalı :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:inşşş o günlerde gelecek canımm :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Son düzenleme:
arkadaşlar 10. gün 144 tü , bu gün 12.günüm 262.9 olmuş dr bana ayın 15 inde kan ver tekrar gebelik değerin 1000 ve üzeri olması lazım dedi 4 günde olur mu acaba

arkadaşlar 10. gün 144 tü , bu gün 12.günüm 262.9 olmuş dr bana ayın 15 inde kan ver tekrar gebelik değerin 1000 ve üzeri olması lazım dedi 4 günde olur mu acaba
bebişim olur 1000 üzerinede çıkar sen hiç endişelenme bebişinle birlikte olmanın tadını çıkart

bebişim olur 1000 üzerinede çıkar sen hiç endişelenme bebişinle birlikte olmanın tadını çıkart
ay ablacım teşekkür ediyorum moralim düzeliyor böyle sizle konuştukça eşim kızıyor çok sevin me keseyi görmeden ya geri değerin düşerse diyor ne bilim kurt düşürüyor içime

evet canım sürekli 2ye katladığı için olurrr canını sıkma önce 1000 üzeri görür sonra kesee ve sonradaa kalp atışları inşşş
bence düşünme fazla bunlarıı hamişliğin tadını çıkarr
aşağıda seninde takvimini görmek istiyorum :D

Back