- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
Canım seni merak ettim inşallah duymuşsundur pıt pıt larıKızlar geldim bekliyorum 10.30 ta randevum dua edin bu sefr hayırlı haber almk nasip olsun inş
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım seni merak ettim inşallah duymuşsundur pıt pıt larıKızlar geldim bekliyorum 10.30 ta randevum dua edin bu sefr hayırlı haber almk nasip olsun inş
![]()
İnşallah canım benim nasıl canı gönülden istiyorum bunu anlatamamİnşallah bizede nasip eder
yedirenk, biosteron yani dhea yı en az 3 hatta 4 ay kullan tedavinden önce, 1-2 ayda pek etkili olmuyor, 2 ay geç başla ama temiz başla. Ayrıca sen yine doktoruna danış tabii ama Arginmax woman ve ginseng de kullan tedaviden önce 3 ay. ben şimdi bunlara başlıyorum. Bizim gibi yumurta sayı ve kalitesinde sorun olanlarda tavsiye edilen destekler bunlar. Ben 3-4 ay bu takviyeleri kullanıp tedaviye öyle başlayacağım bu sefer. Biraz pahalılar ama değer bence..
zaten yılbaşına kadar birşey düşünmüyorum. o zaman kadar ne gerekiyorsa kullanıcam canım.daha önce kullanmadığıma pişman oldum.
Benim eşim kendine baktırmadı hiç bu zamana kadar benim üzerimden yürüdük..sperm sayısı iyi ama hep kendiliğinden kaldığım gebeliklerim düşüyo...sağlıksız bebek düşermiş ya artık eşimdende şüpheliyim..morfolojisi nedir bilmiyorum ve bu sağlıksız bebekler artık ona yönelmemiz gerektiği kanaatine itiyo beni...
yok kuzum telden griyoruz cıkıs yapmaynca burdayms gbi oluyoruz kiama ama ben sizi görmüştümmmm
gelin sohbet edelim diye öyle şey ettimdi meğer siz yokmuş musunuz mu
kk onlineları göstermiyor derken durumu abarttı sanırım :) olsanda olmasanda online gösteriyor
yoktum bi kaç gündür nabersiniz bakalım![]()
10numarasn canm gozlernden cinlik fırlıyoYok kuzum uyudum uykumu aldım bak gözlerimeUykusuz gibi duruyormuyum
![]()
Cokk saol canim lavaboda geldi cok sasirdim mmmevet tatlım gayet normal.... herhangi bir sıkıntı yok.... sık sık çamaşır değiştirmen gerekebilir... ben bi ara "acaba anlamadım da kaçırdım mı çişimi?" diye bile düşünmüştüm....
hadi inşallah arkadaşım ben kan verdim değerim 262,9 olmuş bu gün 12.günümKızlar geldim bekliyorum 10.30 ta randevum dua edin bu sefr hayırlı haber almk nasip olsun inş
![]()
masallah canm Allahm kucagna almayı da nasp etsnarkadaşlar kan sonucumu aldım 12.günüm bu gün 262.9 olmuş
mutlu haberini bekliyoruz canım...dualarımız senin son ikigün.
bolca tatil yap dinlen hayatım kafdanda dağılır iyi gelir:)) hiç iyi haber getireceğimi sanmıyorum canım ya nedense ama kısmet işte bakalım.. çok öptüm canımm cemremmHayirli olsun gozunaydin
darisi bizlere.
tatlim bende tatile ciktim sukur cok ii geldi burda senin guzel haberinle daha mutlu olmak icin bekliyorum inslhhhhhhh.
rabbim sabir versin bi daha ki sefere insl
yedirenk, biosteron yani dhea yı en az 3 hatta 4 ay kullan tedavinden önce, 1-2 ayda pek etkili olmuyor, 2 ay geç başla ama temiz başla. Ayrıca sen yine doktoruna danış tabii ama Arginmax woman ve ginseng de kullan tedaviden önce 3 ay. ben şimdi bunlara başlıyorum. Bizim gibi yumurta sayı ve kalitesinde sorun olanlarda tavsiye edilen destekler bunlar. Ben 3-4 ay bu takviyeleri kullanıp tedaviye öyle başlayacağım bu sefer. Biraz pahalılar ama değer bence..
Kuzum benim kimyasal oldu.. Üzüldüm ama yapacak bir şey yok, bir kaç ay vitamin takviyeler yapıp öyle başlayacağım tedaviye.. Sen de üzme kendini, biraz toparlan sonra tekrar taze embriyolarla denersin.. Yılmak yok, denemeye devam..
Ensuuu, seni merak ediyorum kuzum.. 11 eylül mü test günün? İnşallah bebişinin müjdesini alıp kutlamaya yapıcaz o gün :)
Çok güzel değerin maşallah..Tebrikler tatlım.. Sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun
Sağlık olsun kuzum, üzme fazla kendini, inşallah bir dahaki denemende bebeğine kavuşursun..![]()
inşallah hayırlı olur arkadaşım tedavinSlm hatunlar nasılsın, uzun zamandır giremiyom valla işler yoğun çok şükür bütün tahlillerim çıktı, bu ay sonu dondurulmuşlara başlıyım diyorum ama kararsızım
inşallah hayırlı olur arkadaşım tedavin
Masallah diyelim mutlulugun daim.olur ins darisi hepimizeYüz görümlüğüm nerde kıslar yuksa dimem
![]()