2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

eee tabiki canım empriyoyu otuşturan tek yumurta değilki,spermin de kalitesi önemli kalitesiz sperm düşük yapabilir bence üstünde dur bu konunun.kendilerini böyle çekmeyle olmuyor bu işler.çocuk yapmayacaklarsa evlenmeselermiş dimi.Benim düşüncem bu.

yok kuzum telden griyoruz cıkıs yapmaynca burdayms gbi oluyoruz ki

evet tatlım gayet normal.... herhangi bir sıkıntı yok.... sık sık çamaşır değiştirmen gerekebilir... ben bi ara "acaba anlamadım da kaçırdım mı çişimi?" diye bile düşünmüştüm....
Cokk saol canim lavaboda geldi cok sasirdim mmm

mutlu haberini bekliyoruz canım...dualarımız senin son ikigün.

canım aklımda kaldın mesaj yazmıştın o anda eşim yanımdaydı cepten uzak durmamı istiyordu cevap yazamadım sonrada öyle kaldı:)) çok sağol anlayışin için inşallah hayatım çok umudum yokkk:))

Hayirli olsun gozunaydin
darisi bizlere.

tatlim bende tatile ciktim sukur cok ii geldi burda senin guzel haberinle daha mutlu olmak icin bekliyorum inslhhhhhhh.

rabbim sabir versin bi daha ki sefere insl
bolca tatil yap dinlen hayatım kafdanda dağılır iyi gelir:)) hiç iyi haber getireceğimi sanmıyorum canım ya nedense ama kısmet işte bakalım.. çok öptüm canımm cemremm

canım seni çok merak ettim yaa ne oldu diye netten biraz uzak durdum öyle kaldı bakamadım.. yukarda okudum kimyasal olmuş( ama kimyasal olması bile güzel bir şey aslında embriyo ilerleme gösteriyor demekki neden devam etmediğini araştırmalı doktorun .. inşallah bu son negatifin olacak canımm bolca tatilini yap ailenle tadını çıkart İzmirin..çok öptümm

Slm hatunlar nasılsın, uzun zamandır giremiyom valla işler yoğun çok şükür bütün tahlillerim çıktı, bu ay sonu dondurulmuşlara başlıyım diyorum ama kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…