kuzumm neden düşsünkiii 2. teste gayet güzel katlamış ve katlamaya devam edecek inşay ablacım teşekkür ediyorum moralim düzeliyor böyle sizle konuştukça eşim kızıyor çok sevin me keseyi görmeden ya geri değerin düşerse diyor ne bilim kurt düşürüyor içime
sağol canım benim rabbim cümlemize nasip eder inşallahgözün aydın canımm tekrar tebriklerrrrr
sizlerin güzel haberlerini alınca inanın daha mutlu ve umutlu oluyorummmm
gözün aydınnnnSlm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
vaaavvvvvvvvvvSlm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
inşallah ablam ya ben umutluyum olucak babeğim inanıyorum allahıma nasip edecek bu seferkuzumm neden düşsünkiii 2. teste gayet güzel katlamış ve katlamaya devam edecek inş
evet canım sürekli 2ye katladığı için olurrr canını sıkma önce 1000 üzeri görür sonra kesee ve sonradaa kalp atışları inşşş
bence düşünme fazla bunlarıı hamişliğin tadını çıkarr
aşağıda seninde takvimini görmek istiyorum
inşallah amin inşallah görüm o günleri pazarteside sonucumu alayım o zaman takvim yapıcam
canım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inşallah darısı banaaaaaaaSlm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
Insallah olabilirvaaavvvvvvvvvvişte güzel bir haber daha maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşşş hiç korkma canım allahın izni ile gayet iyi bir anne olursun bebeklerini büyütürsün
allahın izni ile inşş olacak canımminşallah ablam ya ben umutluyum olucak babeğim inanıyorum allahıma nasip edecek bu sefer
Amin canim isteyen herkese insallah ozelliklede bu forumdakilere olsuncanım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inşallah darısı banaaaaaaa
kuzum masallah cift transfer mi olmustn yksa tek mi supriz yapıp ciftlendiInsallah olabilir
benim bir arkadaşım ilk denmede oğlunu kucağına aldıkızlar bişi sormak istiyorummmmm
sebepsiz olup ilk tüp denemesi tutan arkadaşlar oldumuuuuu ???
bana umut oldun tşk ediyorummmm yetercimmmmbenim bir arkadaşım ilk denmede oğlunu kucağına aldı
teşekür ederim canımmm bilmem biliyormusun benim kız kardeşim vardı sebebpsiz inft 3 aşılama 3 tüp bebek denedi 5 defa (belki 6 da olabilir )doğal yoldan gebe kalıp düşük yaptı bu yıl evliliğin 9 yılı nda doğal yoldan gebe kaldı önceki düşükleri hep 8 9 10 haftalıken olmuştu her dr gittiğimizde (hep beraber gidiyoruz )aklımızda kötü şeyler ya bir şey olursa korkuları ve şimdi 16 hafta bitmek üzere allahıma şükürler olsun ki her şey yolunda yarın 3 lü tetsleri verecek inşş temiz çıkarsa ve sağlıkla dünyaya gelirse başka ne isterim ... işte kısmet zamanı gelince oluyormuşbana umut oldun tşk ediyorummmm yetercimmmm
rabbim sanada çifter çifter versinnn inşşşşş kardeşimmm
benimde bi arkadaşım vardı onun yengeside 6 kez denemiş ve negatif almışlarr hep bu denemede fakülteye gitti tüpe başlamamışlar araştırmaya gitmişler bu aralar baya bi uzak kaldım arkadaştan haber alamıyorum ama bu kadar negatifi araştırmaya başlamışlar sende hem maddi hem manervi açıdan düzel duruma bakarsın inşşş
herşey gönlünce olsunn
bilmiyodum canımm ama bildiğim tek şey yalnız olmadığımız rabbim bize şahdamarımızdan daha yakınn ben bunu unutmamaya çalışıyorum sabır diliyorum birgün olacağını düşünüp umut ediyorum güzel hayallerle uykuya dalıyorummmteşekür ederim canımmm bilmem biliyormusun benim kız kardeşim vardı sebebpsiz inft 3 aşılama 3 tüp bebek denedi 5 defa (belki 6 da olabilir )doğal yoldan gebe kalıp düşük yaptı bu yıl evliliğin 9 yılı nda doğal yoldan gebe kaldı önceki düşükleri hep 8 9 10 haftalıken olmuştu her dr gittiğimizde (hep beraber gidiyoruz )aklımızda kötü şeyler ya bir şey olursa korkuları ve şimdi 16 hafta bitmek üzere allahıma şükürler olsun ki her şey yolunda yarın 3 lü tetsleri verecek inşş temiz çıkarsa ve sağlıkla dünyaya gelirse başka ne isterim ... işte kısmet zamanı gelince oluyormuş
amin canım inşşş bende hep diyorumki rabbimden gelen için rabbime sığınıyorum kendim için çok umudum kalmadı bu kadar deneme bu kadar zaman yaş vs vs (anlatılanlar ve anlatılamayanlar var)ama allah büyük ben ondan gelecek her şeye razıyım taşıyamayacağımız yük dermensız dert vermesin allahımbilmiyodum canımm ama bildiğim tek şey yalnız olmadığımız rabbim bize şahdamarımızdan daha yakınn ben bunu unutmamaya çalışıyorum sabır diliyorum birgün olacağını düşünüp umut ediyorum güzel hayallerle uykuya dalıyorummm
kardeşinde inş bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alır vee sende kendiliğinden gebe kalırsınnn inşşşşş güzel kardeşimmm
aminnn kardeşimmamin canım inşşş bende hep diyorumki rabbimden gelen için rabbime sığınıyorum kendim için çok umudum kalmadı bu kadar deneme bu kadar zaman yaş vs vs (anlatılanlar ve anlatılamayanlar var)ama allah büyük ben ondan gelecek her şeye razıyım taşıyamayacağımız yük dermensız dert vermesin allahım
bence de güzel isim Cem canım..
rabbım hayırlısı ıle once kucağına almayı sonra da doya doya öpüp koklamayı büyütmeyi nasip etsin..
evet canım zor ama napalım ya çalışmadan da olmuyor.allahtan cumartesı pazar yok..
bi bebişim olsa dakka durmucam işte ama rabbım nasip eder hepimize ınsallah..
ınsallah onaylanmıştır canım..
gercı bursa da bı yerde rapor gecıyor ben 2.hakkımı gene aynı yerde kullancam ama olsun 3 hak olması iyi..hatta 4 olsun :)
arkadaşlar 10. gün 144 tü , bu gün 12.günüm 262.9 olmuş dr bana ayın 15 inde kan ver tekrar gebelik değerin 1000 ve üzeri olması lazım dedi 4 günde olur mu acaba
Slm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
canım bikaç gündür sana bakıyodum bugünde vericektin sanırım tahlil umarım herşey istediğin gibi olurrrrKizlar yaptirdim test
Persembe 37.6
Cumartesi 55.8
artis var ama tam 2 kati degil.1.5 kati olmus.
doktorum suan tam olarak bi sorun var diyemem gebeligin ilk zamanalarinda bu sekilde artis olabilir. Ama kontrol altinda tutmak lazim pazartesi tekrar ayni saatlerde kan ver,
Ilaclarini hic aksatma dedi.
hayirlisi bakalim.simdide pazartesiyi beklicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?