2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ay ablacım teşekkür ediyorum moralim düzeliyor böyle sizle konuştukça eşim kızıyor çok sevin me keseyi görmeden ya geri değerin düşerse diyor ne bilim kurt düşürüyor içime
kuzumm neden düşsünkiii 2. teste gayet güzel katlamış ve katlamaya devam edecek inş

Slm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
vaaavvvvvvvvvv işte güzel bir haber daha maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşşş hiç korkma canım allahın izni ile gayet iyi bir anne olursun bebeklerini büyütürsün

Slm kizlar bende dun doktora gittim keseyi gormek icin.ekranda bir degil iki kese gorundu ikizlerim olucak cok saskinimin hem seviniyorum hem korkuyorum ikiz oldugu icin.
canım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inşallah darısı banaaaaaaa

kızlar bişi sormak istiyorummmmm
sebepsiz olup ilk tüp denemesi tutan arkadaşlar oldumuuuuu ???

benim bir arkadaşım ilk denmede oğlunu kucağına aldı
bana umut oldun tşk ediyorummmm yetercimmmm
rabbim sanada çifter çifter versinnn inşşşşş kardeşimmm
benimde bi arkadaşım vardı onun yengeside 6 kez denemiş ve negatif almışlarr hep bu denemede fakülteye gitti tüpe başlamamışlar araştırmaya gitmişler bu aralar baya bi uzak kaldım arkadaştan haber alamıyorum ama bu kadar negatifi araştırmaya başlamışlar sende hem maddi hem manervi açıdan düzel duruma bakarsın inşşş
herşey gönlünce olsunn

teşekür ederim canımmm bilmem biliyormusun benim kız kardeşim vardı sebebpsiz inft 3 aşılama 3 tüp bebek denedi 5 defa (belki 6 da olabilir )doğal yoldan gebe kalıp düşük yaptı bu yıl evliliğin 9 yılı nda doğal yoldan gebe kaldı önceki düşükleri hep 8 9 10 haftalıken olmuştu her dr gittiğimizde (hep beraber gidiyoruz )aklımızda kötü şeyler ya bir şey olursa korkuları ve şimdi 16 hafta bitmek üzere allahıma şükürler olsun ki her şey yolunda yarın 3 lü tetsleri verecek inşş temiz çıkarsa ve sağlıkla dünyaya gelirse başka ne isterim ... işte kısmet zamanı gelince oluyormuş

bilmiyodum canımm ama bildiğim tek şey yalnız olmadığımız rabbim bize şahdamarımızdan daha yakınn ben bunu unutmamaya çalışıyorum sabır diliyorum birgün olacağını düşünüp umut ediyorum güzel hayallerle uykuya dalıyorummm
kardeşinde inş bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alır vee sende kendiliğinden gebe kalırsınnn inşşşşş güzel kardeşimmm

amin canım inşşş bende hep diyorumki rabbimden gelen için rabbime sığınıyorum kendim için çok umudum kalmadı bu kadar deneme bu kadar zaman yaş vs vs (anlatılanlar ve anlatılamayanlar var)ama allah büyük ben ondan gelecek her şeye razıyım taşıyamayacağımız yük dermensız dert vermesin allahım

aminnn kardeşimm
bu yolda olan tüm kardeşlerimizin eli boş dönmesinn
ama 14 15 deneme yapanları duydumm
ist seval taşdemir diye bi doktor hep bu tarz zor hastalarla ilgileniyomuş fertijin tüpbebek sanırım
bi kadının son yumurtasıyla yaptığı tüp bebeği tutmuş adınıda altın yumurta koymuşlar çok şeker dimiiii
ve kadında sanırım 46 yaşlarında falandıı
rabbim ol dedikten sonraaa

Canım Allah size de nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

arkadaşlar 10. gün 144 tü , bu gün 12.günüm 262.9 olmuş dr bana ayın 15 inde kan ver tekrar gebelik değerin 1000 ve üzeri olması lazım dedi 4 günde olur mu acaba

Olur canım merak etme abartı bir rakam yok 2 kan testin arasında bence 1000'den fazla bile çıkabilir

Ohhhhhhhhhhh topiğimizin şansı dönüyorrrr herkes gebe kalacak görürsünüzzzzz Canoımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biri kız öteki erkek olsun

canım bikaç gündür sana bakıyodum bugünde vericektin sanırım tahlil umarım herşey istediğin gibi olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…