Nisan gibi dondurulmuşları denemiştik o da düşükle sonuçlandı çok şükür iyiyim cnm asıl sen nasılsın sende bebeğini kaybetmiştin dimi
Normalde ben eylülde düşünüyordum ama doktorumdan dolayı ertelemek zorunda kaldık
Ekim gibi düşünüyoruz ama şimdide biz hazır değiliz anlayacağın kafam çok karışık sen ne yaptın cnm yakın bi zamanda tedavi düşünüyormusun
canım meryem suresinde sen adetliyken yerine niyet ederek anne abla arkadaş hatta eşine bile okutabilirsin önemli olan senin yerine okuduğuna niyet etmesi adetin bitincede devam edersin ben öyle yapmıştırm... Ali imran suresi şu canım internetten kopyaladım sadece bir ayet yani
Âl-İmran 38.Ayeti;
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
“Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).”
“Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin” dedi.”
ben düzenli olarak hergün meryem suresini okudum ve arkasından 3 defa bu ayeti tekrar ettim 41 gün boyunca , ayrıca meryem suresinde tilavet secdesi yapman gerekiyor onu da unutma...
birde yapmadım ama fetih sureside çok iyi dediler 7 günde 41 defa okuyorsun ama onun bir sistemi var mesela ilk gün bir ikinci gün üç defa falan diye internetten bulabilirsin
Kızlar geldim bekliyorum 10.30 ta randevum dua edin bu sefr hayırlı haber almk nasip olsun inş
İns cnm Allah guzel haberler almayi nasip etsinKızlar geldim bekliyorum 10.30 ta randevum dua edin bu sefr hayırlı haber almk nasip olsun inş
amin cnm daha bekliyorum inş allhım yardımcmz olur hayırlısylaALLAHIN İZN. olur canım yaradanım hep yanında olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım
aminn inş cnm rabbim buyuk bu kez devamını nasip etsin inşİns cnm Allah guzel haberler almayi nasip etsin
saat 10:30 olduuuu... hadi duy :)))))))amin cnm daha bekliyorum inş allhım yardımcmz olur hayırlısyla
aminn inş cnm rabbim buyuk bu kez devamını nasip etsin inş
Allah hepimizin yardımcısı olsun..kaç haftalıkkken düşük oldu cnm evet malesef bende yaşadımm bu durumu ama genede şükrettim çünkü bu kadarda olsa ilk defa yaşadım bu durumu....yakın zamanda tedavi maddi mecburiyetlerden dolayı düşünmüyoruz....kendini ne zaman rahat hissedersen o zaman başla bence...çünkü pozitif oranı %40 bizim psikolojimizle ilgili...
canım merakta bırakma bizi hemen yaz sonucuKızlar geldim bekliyorum 10.30 ta randevum dua edin bu sefr hayırlı haber almk nasip olsun inş
Kızlar geldim bekliyorum 10.30 ta randevum dua edin bu sefr hayırlı haber almk nasip olsun inş
canım nasılsın uzun zamandır görüşemediksaat 10:30 olduuuu... hadi duy :)))))))
sağol tatlım hamdolsun iyiyim.... sen nasılsın çalışkan annecanım nasılsın uzun zamandır görüşemedik
kız maşallah yaa..evet canımın içi halaaaaa çalışıyorum malesefama bu hafta cuma son inşallah... son iki haftaya kadar çalışarak rekor kırcam yani
evet tatlım gayet normal.... herhangi bir sıkıntı yok.... sık sık çamaşır değiştirmen gerekebilir... ben bi ara "acaba anlamadım da kaçırdım mı çişimi?" diye bile düşünmüştüm....Arkadaslar icimden su gibi akinti geliyor arkadaslar normal demiş ti ama su gibi olmasida mi normal gonalflere basliyali 7 gun oldu
Bende okumam gerek bir ara başladım ama kaldı devam edemedim.Hiç bir bahane bulmadan okumam lazım inşallaharkadaşım mesajını tesadüfen okudum bende paylaşmak istedim, tüp bebek tedavisine başladığımda 41 gün hergün bir defa meryem suresini okudum ve meryem suresinden sonra Al-i imran suresi 38. ayeti 3 defa tekrar ettim hergün, rabbime şükürki duamı kabul etti lütuflandırdı beni inşallah tez zamanda sizede nasip olur
Canım yeni tedavine ne zaman başlayacaksın?evet tatlım gayet normal.... herhangi bir sıkıntı yok.... sık sık çamaşır değiştirmen gerekebilir... ben bi ara "acaba anlamadım da kaçırdım mı çişimi?" diye bile düşünmüştüm....
İnşallah bir daha ki prenses olur ama erkek bebekler de çok tatlı doğsun da gör nasıl anneye düşkün oluyorlar oğlum 3 yaşında şimdi bana "aşkım hayatım seni seviyorum" diyo bunu duymak dünyalara bedel Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahCanım haklısın valla ne bezdirmiştim sizi bi ara... İnşallah en yakın zamanda hissederim oğluşumu...Babamız hemen 2.'yi istiyo kız olsun diyo...inşallah seninki gibi yakışıklı bir oğlum ve hiç şüphesiz çok güzel bir kızım olur
İnşallah bizede nasip ederİnşallah bir daha ki prenses olur ama erkek bebekler de çok tatlı doğsun da gör nasıl anneye düşkün oluyorlar oğlum 3 yaşında şimdi bana "aşkım hayatım seni seviyorum" diyo bunu duymak dünyalara bedel Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?