2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allah hepimizin yardımcısı olsun..kaç haftalıkkken düşük oldu cnm evet malesef bende yaşadımm bu durumu ama genede şükrettim çünkü bu kadarda olsa ilk defa yaşadım bu durumu....yakın zamanda tedavi maddi mecburiyetlerden dolayı düşünmüyoruz....kendini ne zaman rahat hissedersen o zaman başla bence...çünkü pozitif oranı %40 bizim psikolojimizle ilgili...

tamam cnım bili için çok teşekkür ederim ayrıca bizim durumumuzu ailemiz bilmiyor malesef fetih süresine bakacağım ALLAHIN izn.

8 haftalıktı cnm bugünümüze şükürler olsun allahım bizlere doğal yollardan nasip eder inşallah
Aslında bizde hem maddi hemde manevi hazır hissetmiyoruz
Kuzularımız bizi çoook bekletmeden gelir inşallah cnm benim

Arkadaslar icimden su gibi akinti geliyor arkadaslar normal demiş ti ama su gibi olmasida mi normal gonalflere basliyali 7 gun oldu

Arkadaslar icimden su gibi akinti geliyor arkadaslar normal demiş ti ama su gibi olmasida mi normal gonalflere basliyali 7 gun oldu
evet tatlım gayet normal.... herhangi bir sıkıntı yok.... sık sık çamaşır değiştirmen gerekebilir... ben bi ara "acaba anlamadım da kaçırdım mı çişimi?" diye bile düşünmüştüm....

Bende okumam gerek bir ara başladım ama kaldı devam edemedim.Hiç bir bahane bulmadan okumam lazım inşallah

evet tatlım gayet normal.... herhangi bir sıkıntı yok.... sık sık çamaşır değiştirmen gerekebilir... ben bi ara "acaba anlamadım da kaçırdım mı çişimi?" diye bile düşünmüştüm....
Canım yeni tedavine ne zaman başlayacaksın?

İnşallah bir daha ki prenses olur ama erkek bebekler de çok tatlı doğsun da gör nasıl anneye düşkün oluyorlar oğlum 3 yaşında şimdi bana "aşkım hayatım seni seviyorum" diyo bunu duymak dünyalara bedel Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah

İnşallah bizede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…